Antiage hudpleje forebygger alderstegn

Alderdommen er uundgåelig, den rammer os alle. Sammenlign huden på en inkarneret soldyrker og en der kun en sjælden gang ligger i solen, og du kan med dine egne øjne se hvor lidt der skal til for at forhindre hudens forfald. Men at beskytte dig mod solen er ikke det eneste du kan gøre for at redde din hud. Antiage ansigtsbehandling kan minimere og udsætte rynkerne!

Jo mørkere hud desto langsommere ældes den, fordi den indeholder masser af beskyttende pigment. Det samme gør en hud der sveder meget, og en fedtet hud som udskiller meget sebum. Lys hud ældes meget hurtigere, og rødhåredes hud hurtigst af alle hudtyper.

Tør hud har liden beskyttelse, og hver gang den forbrændes af solen skabes mindst tre nye rynker. Generøse solbad lægger mindst 10 år til dit udseende.

Husk at dine hudfjender er direkte sollys, ansigtsvask med sæbe, stress, rygning, alkohol og forurening. Dine hudvenner er solcreme, renseprodukter, fugtighedscreme, en varieret diæt, masser af postevand og motion.

Solen er ansigtshudens fjende nummer et

Derfor skyr fornuftige piger solen, og beskytter sin hud med fugtighedscreme, solcreme og makeup med høj solfaktor. Skaderne fra solen, vejr og vind kommer snigende, fordi de viser sig ikke straks, men hober sig op og “blomstrer” i fuld flor sidst i tyverne. Solen bryder også ned hudens kollagenstruktur, således at den mister sin elasticitet. Og det får de fine blodårer til at ses på hudoverfladen. Fugtighedscreme beskytter huden ved at forstærke dens overflade af naturlige olier. Creme opmagasinerer fugt i hudvævet, resultatet er at vævet pumpes op, og de fine rynker jævnes ud.

Professionel antiage holder huden i top form

Regelmæssige ansigtsbehandlinger holder huden glat og blød – fordi blodcirkulationen øges og sætter ekstra gang i cellefornyelsen. En misligholdt hud, der ikke passes og plejes, ser grov, ru og hærget ud.

Det er en god idé at spise en kost rig på vitamin B, C og E, fordi det holder huden sund og frisk. Motion og ansigtsmassage er som at give huden en forårsrengøring fra indersiden. Huden næres og holdes sund af blodcirkulationen. Den forsyner huden med frisk ilt, der hjælper huden til at forny sig og hele, og fjerner affaldsstoffer, således at huden får en naturlig sund glød.

Stræb efter en sundere livsstil

Stress – f.eks. det at være spændt, ængstelig, urolig eller det at føle sig elendig, ulykkelig, bange osv – giver markerede linier i ansigtet, som får dig til at se udpint ud.

Rygning er som oftest synderen når det gælder rynkerne, og desuden ødelægger nikotin kroppens C-vitaminer, der kæmper bravt imod aldringsprocessen og solskader. Rygere får i tidlig alder dybe furer rundt øjnene og læberne – det er sugningen og inhaleringen der skaber disse dybe grimme riller i huden. Men det værste er at røgen forringer kroppens cirkulationssystem, så huden lider iltdøden, og som et resultat deraf fungerer den meget dårligere.

Ved at lære dig at slappe af, f.eks. ved at gå til antiage-skønhedsbehandlinger, kan du øjeblikkelig komme til at se bedre og yngre – og stoppe alderstegnene i at udvikle sig ukontrolleret. Hvis du ryger, vil jeg på det kraftigste opfordre dig til at holde op. Men hvis du insisterer kræver det ekstra, ekstra meget motion, solbeskyttelse og store daglige vitamintilskud.

Ansigtet er dit vindue mod verden

Hudens tilstand og glimtet i øjnene fortæller andre, om du er glad og frisk, og er en stor del af det indtryk, andre får af dig. En ren, sund og smuk hud er grundlaget for et flot udseende – og hemmeligheden bag det, er at tage vare på huden!

Hvis din hud er glat, frisk og – tilsyneladende – fejlfri, vil meget få lægge mærke til, om du f.eks. vejer nogle kilo for meget. Men en sådan hud får du ikke gratis! For at huden skal holde sig blød, smuk og fejlfri selv i en moden alder, kræver den daglig hjemmepleje og jævnlige professionelle antiage-behandlinger.

Din hud udsættes for store påvirkninger

Vind og vejr, forurening, ultraviolette stråler, usunde kostvaner, aldringsprocessen og dårlig blodcirkulation. Konsekvenserne er tab af elasticitet og fasthed, rynker, bumser, hudorme eller en hud i generel ubalance. Derfor skal huden behandles professionelt, fordi dens fedtstof har en kedelig evne til at forene sig med luftens snavs og små partikler. Blandingen af snavs, talg, fedt og døde hudceller giver tilstoppede porer, som igen kan føre til irritationer, betændelsestilstande og urenheder i huden, så den virker uplejet og ældre end den er.

Regelmæssige ansigtsbehandlinger får din hud til at ældes så langsomt som muligt. Hele systemet kommer i balance, så du føler dig fuldstændig afslappet. Din hud bliver ren og fri for urenheder, og du beholder den flot så længe som mulig. At holde af, er at vedligeholde – hvis du bekymrer dig om og holder af dig selv.

Det er ikke kun et spørgsmål om dit udseende

Den følelse, du oplever, når du ved, at din hud er ren, klar og velplejet, gør, at du får det meget bedre med dig selv. Og det smitter – derfor får du det også bedre med andre. Den gode cirkel begynder med, at du ser, hvad antiage ansigtsbehandlinger kan gøre for dit ansigt – og du opdager, hvor meget sjovere det er at lægge makeup på en ren og glat hud, og hvor meget kønnere resultatet bliver.

Gå til antiage hudbehandling

Tag vare på din hud, og din hud vil ikke kun begynde at se bedre ud, men du vil se ung ud selv i en høj alder. Det behøver ikke at tage tid.

Nogle behandlinger i ny og næ kan være nok til at holde din hud pæn og frisk. Men en gang om måneden i gennemsnit er, hvad der skal til, eller i en periode hver 14. dag, men det varierer selvfølgelig af din hudtype, din alder og hvor meget hudpleje du selv gør der hjemme.

Antiage er ikke noget, du kan gøre halvt, nogle gange om året, eller endnu værre, når du gider. Antiage er noget, du tager fat på én gang for alle, og bliver ved med, så længe du lever for at se bedst muligt ud.

Læs mere om ansigtsbehandlinger
hudanalyse
facenursing
photon
hydrogel

Ring 4055 8511, og hør nærmere, eller book antiage nu!