Bryn og personlighed følges ad

Brynenes oprindelige hovedopgave er at hindre sved i at irritere dine øjne, men de er også stærkt med til at give dit ansigt karakter og udtryk. Det er ikke til at komme udenom at flotte øjenbryn sætter trumf på ethvert udseende.

Velformede bryn er et “must”

Men desværre er mange kvinder slet ikke klar over hvilken indflydelse de har for personligheden. Derfor er brynene alt for ofte ansigtets mest oversete fortrin, men tro mig – de er lige så vigtige som læberne.

Dine smukke øjne behøver en ramme for at balancere, og dine bryn er denne ramme. Hvis øjnene er vinduet til sjælen, så må øjnebrynene altså være vindusrammerne. Et par veltrimmede øjenbryn, der er proportionale med dine ansigtstræk, betyder det samme for dit udseende som en god hårklipning.

Overvej nøje permanente bryn

På modeskabernes podier skifter formen på brynene lige så ofte og hurtig som længden på nederdelene, men veltrimmede bryn går aldrig af mode. Trenden er måske højt oppe, langt nede, buet, lige, tynde eller tykke. Men når dine øjenbryn har den længde og tykkelse der klæder dig bedst, i henhold til dine øjnes størrelse, placering og ansigtsform, er hemmeligheden bag et par udtryksfulde øjenbryn simpel vedligeholdelse.

The secret? Rette til og forme

Den mest flatterende form på øjenbrynene er ofte ikke langt fra den naturlige bue. Og når den først er fundet kræver det kun mindre vedligehold. De skal rettes ordentlig til regelmæssigt og korrigeres, men du må gerne selv plukke enkelte vildtvoksende hår væk fra dag til dag. Et stort plus er måske at når dine bryn er meget veldefinerede kan du slippe af sted med mindre makeup.

Vi er blevet belært om at bedømme andre på deres handlinger, meninger og erfaringer, men hvor mange vurderer ikke et modemagasin på omslaget? Tanken kan dog være svær at acceptere. Hvad hvis den næste jobinterviewer ikke kan lide dine øjenbryn, selv om vedkommende godt kan lide dit CV? Du skriver sikkert om din dataliste, men plukker du dine bryn?

Brynene afslører dig

Hvis dine bryn er svagt buede signalerer de at du godt kan lide at have mental kontrol. Der er selvfølgelig andre ansigtstræk som styrker eller svækker indtrykket, men brynene signalerer alligevel din mentale tilstand.

Socialt orientere personer har ofte runde bryn, og lige bryn sidder på personer som elsker fakta. Du kan selvfølgelig hæve dine øjnebryn i skepsis, men fakta er at det som kommer ud af munden er mindst troværdig. Du bedømmes først og fremmest på dine ansigtstræk.

No control is no go

Kvindelige bryn må ikke være for tykke eller ude af kontrol – som for øvrigt ved al kvindelig kropsbehåring, fordi kontrol er vort kulturelle ideal. Relativt tynde og elegant højt buede bryn er i alle tider blevet sammenkædet med kvindelig skønhed og fysisk fuldkommenhed.

Disse tynde og højt buede bryn associeres med lykke, tilfredshed og selvtillid. Modsatsen er tykke og lave bryn, som signalerer manglende tro på sig selv, eller lige frem dårlig humør og andre ildevarslende negative betydninger.

Nu tænker du måske “Mine bryn er som de skal være!” Og du plukker sikkert dine bryn som du foretrækker dem, og du synes de er helt perfekte. Men når de bliver professionelt rettet til bliver de endnu mere flatterende, og gør en stor forskel på dit udseende. Desværre er der regler for hvordan de bedst ser feminine ud, og for de allerfleste er det lettere sagt end gjort. Se dig omkring, og læg mærke til hvordan andre kvinder “bærer” dem.

Øjenbrynene skal begynde, bue og slutte det rigtige sted, ellers ender du med et udseende som stik i mod dine hensigter udtrykker overraskelse, forundring, væmmelse, vrede, sorg eller f.eks. frygt. Hemmeligheden er tilretning og formgivning!

Ring 4055 8511, og hør nærmere, eller book øjenbryn nu!