Celluliter skal drænes væk Appelsinhud på hofter, ende og lår kan overvindes

Ligner din hud skallen på en appelsin, når du klemmer den sammen? Så er du en “ægte” kvinde, og deler skæbne sammen med fire af fem af dine kønsfæller!

Og det er desværre sandsynligt at du altid vil komme til at have antydning til cellulite, lige meget hvor tynd du bliver, og lige meget hvor mange timer du laver fitness, eller hvor mange penge du bruger på børster, ruller og lotions, fordi usystematisk gnideri ikke er nok.

Cellulite er en kombination af gener og livsstil

Ud over at det som regel også skyldes forkerte kostvaner plus den kendsgerning, at blodet ofte cirkulerer så trægt i en overvægtig krop, at cellerne kommer til at mangle næring og har svært ved at slippe af med affaldsstofferne. Det er hårde, kolde og grusomme fakta, men du har sikkert hørt og læst så meget pjat om cellulitis at sandheden er tung at sluge. Når det er sagt, skal du vide at der faktisk er måder at minimere, og i nogle tilfælde næsten eliminere og udrydde celluliter.

Alle som har knudrede hudområder, der ligner cottage cheese, vil sige at cellulite er en meget virkelig og uønsket hudoverflade. På trods af det vil læger og psykologer blive ved med at påstå at cellulitis ikke eksisterer! Hvis det kan trøste dig, så har du ret.

Appelsinhud er ikke en form for fedt

Cellulite er sammensat af præcist samme slags fedt som på andre steder på kroppen. Cellulite er ikke fedtet, men “forbindelsen” mellem huden og fedtet lige under. Når fedtcellerne vokser som følge af, at du spiser mere end du forbrænder, kan bindevævet ikke holde fedtcellerne på plads, og de samler sig i sammenhængende kompakte knuder.

Tilstanden kompliceres yderligere, når de elastiske fibre giver efter, og der ophobes væske mellem fedtansamlingerne. Den onde cirkel starter, og de små fedtkugler der mærkes nede i huden danner synlige buler på overfladen. Den kedelige proces hvor fedt og væske presser blodkarrene sammen fortsætter, så cirkulationen sættes ned på halv kraft. Dermed bliver tilførselen af ilt og andre næringsstoffer utilstrækkelig, ligesom ansamlingerne af væske og slagger af affaldsstoffer ikke skylles væk med blodet og lymfen.

Det der ligner bjerge og dale, er forårsaget af de vertikale elastiske fiberbånd, som er fæstet dybt nede i fedtvævet og i huden, skaber lommer, og når fedtcellerne vokser og disse lommer fyldes med væske, svulmer de op og skaber den knudrede overflade, der kaldes cellulite.

Næsten alle kvinder lider af den uskønne appelsinhud på hofter, lår og bagdel, men også andre kritiske steder, fordi de har en tynd hud og fordi de er velpolstrede med underhudsfedt.

Arv, magelig livsstil og fede spisevaner kan bidrage til problemet, men det er først og fremmest de frie radikaler der er ansvarlige for den for tidlige ældning af bindevævet, og det er derfor ikke nok at forsøge at tømme fedtcellerne for deres indhold, ej heller for at dræne væsken væk.

For at få varige resultater må du restrukturere vævet, så det kan holde fedtlaget på plads og modstå nye “angreb”. Og derfor skal der sættes ind på flere fronter for at komme den blævrende hud til livs.

Tro ikke på mirakler

Hvis kvinder fik et valg, ville de fleste foretrække ikke at have cellulite. Reklamebranchen ved det, og derfor håber og tror vi på de mest absurde påstande. Når det hele mislykkes, kan vi få fedtet suget væk! Det er logik, som har gjort fedtsugning til en af de mest populære kosmetiske operationer. Det er en effektiv metode til at fjerne en del af kroppens fedtceller, men metoden er ikke effektiv til at fjerne cellulite. Det er ikke altid vejen at gå, fordi det ikke er muligt selektivt at kun fjerne “bulerne”.

En nyere teknik, og måske bedre, skærer nogle af de vertikale fiberbånd mellem huden og fedtvævet over, og det kan forbedre udseende. Men fedtsugning er kun en delvis løsning. Hvis du er lidt overvægtig kan din appelsinhud komme til at se lidt bedre ud, men den smertefulde operationen er ikke løsningen for dig, der er meget overvægtig. I nogle tilfælde gør bare det tilstanden værre. Du skal ikke smide dine penge efter mirakelpræparater, eller tro, at dyre operationer er løsningen.

Synderen er overvægt

Du udvikler din cellulite i puberteten. Der er ikke meget du kan gøre ved hormonerne, som er styret til at oplagre fedtreserver. Men du skal heller ikke antage, at der ikke er noget, du kan gøre.

Celluliten forværres af overvægt, derfor må du sætte skub i afgiftningsprocessen ved at spise rigtigt, så du skyller og renser hele organismen! Og du giver celluliterne alt for fine livsbetingelser, hvis du sidder for meget ned. Det får cirkulationen i fedtpolstrene på til at gå ned på laveste kraft.

Sæt gang i kredsløbet og erstat kropsfedtet med muskler ved at dyrke målrettet motion. Eftersom appelsinhuden ikke iltes tilstrækkeligt igennem, kan du opnå gode resultater med massage af huden. Diæt, motion og massage vil minimere din cellulite, men det virker ikke i løbet af en nat. Der kræver dog stor tålmodighed og lang udholdenhed.

Løsningen er Sizero – behandling og produkter

At rigtig kost og motion ikke gør det alene, fremgår af de mange slanke, veltrænede piger, der også må slås med de mange irriterende, hårdnakkede buler hist og pist. Men det er ikke nødvendig at gribe til kniven for at skille sig af med ridebukselår og dansehåndtag. Også uden så drastiske indgreb kan du komme appelsinhuden til livs – eller i hvert fald reducere den til et acceptabelt minimum.

CBC’s Sizero behandling med dybdevarme, elektrotræning og anticellulite komplekser tager fat på problemet i alle dets faser for at fjerne fedt og ophobet væske, styrke blodcirkulation og lymdedræning, og stramme op og genopbygge de elastiske fibre. Anticellulitebehandlingen giver både en langvarig forbedring og en god forebyggelse og pleje. Og den er ekstra virksom mod “gammel”, hård og øm appelsinhud.

Dit kredsløb aktiveres i overhuden, så den bliver rød og prikkende, fordi dybdevarmen stimulerer blodcirkulationen i de små, tynde blodkar i underhuden. Denne “sauna-effekt” blødgør de underliggende hudlag, også det hærdede fedtpolster, så der efterhånden sættes gang i den træge cirkulation og forbedringen af cellestofskiftet.

Anticellulitebehandlingen tager ikke sigte på at knuse eller ælte, men på at få al kropsvæske til at flyde let og ubesværet, så den til dels kan føre ny næring til hver eneste celle, dels – og det er ikke det mindst vigtige – fjerne de affaldsstoffer, som dine celler producerer i en aldrig ophørende proces.

Lymfedræningen modvirker for tidligt vævsforfald, og holder derved huden fastere, friskere og sundere. Behandlingen fungerer som en meget kraftig og dyb massage, der presser væske ud af vævet. Cellulitens grimme udseende reduceres drastisk, så resultatet bliver en blødere hudoverflade at se og føle på.

Sænkningen af fedtprocenten og træningen af de underliggende muskler formindsker mængden af cellulite. Og sammen med en fedtfattig diæt og muskeltræning kan celluliten minimeres til et punkt hvor den er næsten usynlig. Skulle du alligevel efter alle dine bestræbelser have mikroskopiske rester af cellulite skal du ikke fortvivle. Det er jo et tegn på at du er en sund og stærk kvinde, og husk! Du er ikke alene.

Kombinationen af dybdevarmebehandlinger og elektrotræning blødgør fedtvævet og øger den lokale forbrænding. Omfanget af fedtpolstrene reduceres af denne effektive mekaniske massage. De elektriske impulser får musklerne under huden til at trække sig sammen, effekten svarer til flere timers hård gymnastik. Sammentrækningerne forplanter sig til det omkringliggende væv og “speeder” blodgennemstrømningen voldsomt op, så belastningen på hjertet lempes og bindevævet selv bliver i stand til at skille sig af med ophobningerne af fedt og væske.

Massagen opløser de svampelignende væskeansamlinger i vævet, og øger lymfegennemstrømningen i kroppen. Det styrker dit immunsystem, fjerner giftige affaldsstoffer, og hjælper til med at slanke benene. Du bliver afslappet, og du føler dig godt tilpas. Hvis du måler dig lige efter behandlingen vil du kunne se forbedringer på flere centimeter, og det er jo dejligt motiverende at se resultater med det samme, ikke?

Kvinder er skabt til lidt cellulite

Nogle kvinder vil på grund af sine gener og hormoner måske aldrig kunne leve helt uden cellulite. Cellulite er ganske enkelt kvindeligt, og skabt til at give liv. Trist, men sandt. Det hører med til et liv som kvinde, men når cellulite er en naturlig tilstand at have for kvinder, hvorfor hader de den så meget?

Skylden må lægges på medierne som fremviser et næsten uopnåelig skønhedsideal, som vi alle stræber efter. Der er intet galt i at ønske at se så godt ud som mulig, men det er vigtigt for dig at realistisk fastsætte hvad der er “bedst” for din krop. Jagten på en krop, der genetisk er uopnåelig for dig, leder kun til desillusionering, spiseforstyrrelser, dårlig helse og det, der er værre.

Læs mere om kropsbehandlinger
massage
hårfjerning
voksbehandling

Ring 4055 8511, og hør nærmere, eller book appelsinhud nu!