Brudekrone Kronen på værket

CBC har 4 brudekroner og 1 diadem/ tiara, som du kan leje mod et depositum.

Brudekronen er kendt fra flere europæiske lande med eller uden brudeslør. Den gamle skik med at bære slør var kun var ugifte piger, der havde løst hængende hår, mens gifte koner skulle tildække deres hår med hue eller slør.

Kirken fremhævede, at sløret var et symbol på sømmelighed, tugt og blufærdighed, og derfor kunne det kun gives til de jomfruer, der blev viet til Gud (nonner), eller til dydige unge kvinder, der skulle giftes første gang.

Kristendommen brakte også med sig rosenkransen, som bruden skulle bære oven på sit udslåede hår, men påvirket af hedenske skikke blev denne blomsterkrans eller hovedbeklædning bestående af tørrede blomster, tøjblomster og kulørte bånd efterhånden afløst af en guldkrans eller en guldkrone.

Kroner var en del af inventaret i katolske kirker; der prydede statuer af Jomfru Maria, “Queen of Heaven” og blev lånt ud som et tegn på kyskhed til brug under bryllupsceremonien.

Efter påvirkning af adelen og borgerskabet fortsatte skikken i Norden efter reformationen og op til vore dage, hvor brudekronen igen er kommet på mode.

Brudens frisure og hovedbeklædning skal adskille hende fra andre kvindelige festdeltagere, men du står frit til at sætte brudekrone som du vil, og CBC’s beauty hostess’er hjælper dig til at sætte håret glamorøst, så brudekronen kommer i fokus, og fremhæver dit ansigt – som helt sikkert vil stråle af lykke!

CBC’s beauty hostess’er laver en hurtig prøveopsætning af dit hår, og lægger en enkel makeup, så du kan tage en selfie.

Ring 4055 8511, og hør nærmere, eller book brudekrone nu!

BrudeKronePrøvning

Opgiv navn, telefonnummer, og vi kontakter dig snarest!

Tilbud på skønhed Spar penge på særtilbud og gavekort

 

BEAUTY DEALS

TotalCheck af hele din skønhed. SærBehandling kun til førstegangskunder!

InstaLift strammer op på få minutter

Gavekort Beauty Queen, Beauty Princess, Beauty Diva eller Beauty It Girl

Brudekrone Udlånes mod depositum.

Polterabend for artige piger!

 

PRISLISTE

Prisliste Beauty Deals

 

BOOK HER

Online Booking

Gavekort til skønhedsbehandlinger Vælg mellem Beauty Queen, Beauty Princess, Beauty Diva eller Beauty It Girl

En skøn personlig gave til forkælelse

Populært til venindegave, til fødselsdage, på højtider, som anerkendelse til en kollega, eller bare til en du holder meget af uden nogen speciel grund.

Din kære veninde, kæreste, forlovede, hustru, mor, stedmoder, svigermor, datter, svigerdatter eller steddatter vil elske dig endnu højere.

En opmærksomhed til at glæde sig selv til fødselsdagen, konfirmationen, stævnemødet, bryllupsdagen, jubileet, juleaften, nytårsaften, valentine, mors dag, sankt Hans, rekonvalens, ferier, fridage, og selvfølgelig til alle store fester, men også til den lille hyggestund.

Vælg mellem fire gavekort
CBC har sammensat en smuk gavepakke, en overdådig buket af dejlige skønhedsbehandlinger, som hun helt sikkert bliver glad for.
Anledningen er lige meget, for jeg skal nok sørge for at give din udvalgte det ypperste i skønhedsbehandlinger til lejligheden, sådan at hun tager sig ud fra sin aller aller bedste side.

Beauty Queen (90 min) – kr. 2.000
hudpleje, ansigtsmassage, ordnet øjenbryn, farvet øjenvipper, vippeextensions, makeup, håndmassage, og manicure med gellak

Beauty Princess (60 min) – kr. 1.750
hudpleje, ordnet øjenbryn, farvet øjenvipper, kunstige vipper i buketter, makeup,og manicure med lak

Beauty Diva (45 min) – kr. 1.500
enkel hudpleje, ordnet øjenbryn, farvet øjenvipper, makeup, og manicure med lak

Beauty It Girl (30 min) – kr. 1.300
1) manicure med lak, eller
2) enkel hudpleje med let makeup, eller
3) ordnet øjenbryn, farvet øjenvipper og let makeup

Sammensæt din eget gavekort
Behandlingere kan også tilpasses efter dit ønske, eller du kan vælge fra prislisten!
Vælg en behandling fra prislisten, eller fortæl mig hvad du ønsker at overraske hende med.
Ring 4055 8511, hvis du er i tvivl, så finder vi sikkert ud af noget!

Betingelser
* Gavekort kan afhentes, eller sendes med post samme dag betaling er modtaget
* Ingen indløsningsfrist, men 1 år efter udstedelsen er kun det påførte beløb gyldigt
* Gebyr på 10% af det påførte beløb (ikke behandling) – max kr 100 – ved tilbagekøb
* 1 gratis beauty bag ved behandling inden 1 måned fra udstedelsesdato :-)
* Gavekortet er et ihændehaverpapir, og kan transporteres mod underskrift, som ved checks

Din elskede vændinde/ kollega/ ægtemand/ samboer/ partner/ kæreste/ elsker vil glæde sig over de eksklusive skønhedsbehandlinger i smukke og lukseriøse omgivelser, hvor der hersker en skøn livsglad og livsnydende stemning.

Glade og venlige skønhedsværtinder vil hollywood’ere modtageren endnu smukkere. De opvarter hende i Beauty Lounge’n med en skønhedsdrink til beauty muffins, og lidt slankende chokolade og marcipan :-)

Ring 4055 8511, og hør nærmere, eller book gavekort nu!

Bestil GaveKort!

Den perfekte skønhedsgave!
  Betales senest ved afhentning - kontant, dankort/ VISA, men forudbetaling, hvis gavekortet ønskes sendt med Post Nord.
 • Du skal give dit tilsagn om samtykke i CBC's opbevaring og håndtering af dine data før booking.

Tilbud til helt nye kunder Få et TotalCheck af din skønhed til SÆRPRIS

Den måde du værdsætter dig selv på er en uadskillelig del af din skønhed. Dit selvværd er helt essentielt for din sundhed, dit udseende, din energi og dit åndelige liv. Det betyder at du skal sætte pris på din skønhed og pleje den efter alle kunstens regler, og have karakter nok til at regne dig selv som en specielt type, og selvfølgelig respektere andres måske særegne image.

Skønhedens første bud er at acceptere sig selv

Tag et ærligt kik på dig selv i spejlet. Hvad ser du? Vær nu ikke for beskeden når du betragter dine positive træk. Vær stolt af dine fortrin, og husk at din skønhed følger dig hvorhen du går, fordi du udstiller dig selv i enhver situation du befinder dig i – lige meget om du ønsker det eller ej. Hvis du er tilfreds med dit eget udseende vil du sandsynlig gøre dagen gladere for alle du møder. Og hvis du kan se noget smukt i alle, vil du også hjælpe dem til at have det bedre med sig selv. Hold dig ikke generet tilbage, men ros dine medsøstre.

Lav en liste over alle positive sider ved dit udseende

Brug tid på at føle dig godt tilpas over hvert enkelt træk. Føltes ikke det godt?! Måske kunne du ikke nyde oplevelsen hvis du skal være ærlig, fordi nogle skønhedspletter, som var for iøjnefaldende plager dig. Ja vel, men kik igen, og føj til på listen det enkle faktum, at du ikke mener at være perfekt skabt. Det at være bevidst over de små skønhedsfejl er hjørnestenen i de forbedringer du kan gøre.

Mange kvinder er alt for ivrige i at korrigere alle de negative pletter på skønheden for altid, her og nu, men det er ikke klogt. Indse at du er en ganske almindelig kvinde, som ingen forventer skal være perfekt. Fjerner eller reducerer du nogle af “skønhedspletterne” kan det resultere i forringelse af nogle af dine fortrin. Det er vigtig at være indforstået med at nogle af de måske heldige sider ved din skønhed altid vil være hos dig, selv om du kamuflerer dem – du ønsker vel ikke at virke farveløs, duftløs og smagløs?

Ud i fra dette perspektiv skal du igen gennemgå din skønhedsliste, og vælge en eller to ting du ønsker forbedret. Indse at du KAN blive smukkere, men vær objektiv. (1) Accepter din nuværende uduelighed, at (2) udueligheden er et problem, og at (3) du kan gøre en ændring. Med andre ord må du f.eks. for at lægge en flottere makeup; indse at din nuværende makeup ikke er særlig pæn, at du har behov for at få den lidt flatterende makeup moderniseret, og at du har evnen til at lære nye teknikker og metoder.

Vær realistisk med hvad du vil med din skønhed

Så langt, så godt. Sæt dig nogle delmål du kan nå indenfor et relativt kort tidsrum. Sætter du målene for lavt risikerer du at mislykkes, fordi du ikke bliver stolt af en præstation som ikke kræver noget af dig. Og det samme med for høje mål, fordi de vil garanteret få dig ned med nakken, og fiaskoen vil være ødelæggende for din selvrespekt. Alt dette høres jo sikkert mere indlysende ud end hvad det i nogle tilfælde er, men mange bitre følelser og nederlag kan spores direkte tilbage til forkert målsætning.

Hvordan opnår jeg mine skønhedsmål?

Du har behov for et skønhedsprogram for hjemmepleje, professionelle skønhedsbehandlinger og tid til dig selv. Og så snart du har lagt din skønhedsplan er det på tide at begynde. Under hele forvandlingsprocessen må du forvente skuffelser, og du skal være forberedt på at tilgive dig selv hver eneste lille fejltrin.

Den eneste måde at helt undgå nederlag er at gøre den største fejl af dem alle: det at slet ikke prøve at blive smukkere. Vær stolt og glad for alle de små forbedringer, men stræb hele tiden mod det perfekte. Under arbejdet mod målet vil du opdage at “Jeg gør noget ved det!” føles godt, og derved får du det meget bedre med dig selv og din skønhed.

Ønsker du dig en mere velformet figur med smidigere muskler, slankere ben, fastere ende, flottere barm og en smallere talje? Ønsker du dig et kønnere udseende med en blødere, glattere og jævnere hud? Drømmer du om at blive forvandlet til en helt ny kvinde med et nyt image? Kunne du tænke dig at prøve alle mine skønhedsbehandlinger på en gang til foræringspris?

4 x ja?

Ring straks til Copenhagen Beauty Club på 4055 8511 og bestil “TotalCheck”. Introduktionstilbudet henvender sig til kvinder som endnu ikke kender mine skønhedsbehandlinger, og som ikke har gået til skønhedspleje hos CBC tidligere, eller som ikke er fortrolig med skønhedspleje generelt.

Sådan tjekkes din skønhed igennem

Jeg starter med at måle og veje dig, og på baggrund af din alder, højde, vægt, fedtprocent og figurform fastsætter jeg hvor på kroppen du kan forbedre din figur. Du får at vide hvor mange uger med figurslank det vil tage dig før du kan have en 100% perfekt figur, under forudsætning af at du følger en eventuel figurslankbehandlingen til punkt og prikke. De kropsområder du ønsker at forbedre bliver behandlet med elektrobølger. Sizero elektrotræningen har en dejlig psykisk afslappende og afstressende effekt. Det bedste ved det hele er at ½ times passiv elektrotræning tilsvarer mange timers hård fysisk træning i et motionscenter. Du vil nyde at ligge ned og blive elektrotrænet, samtidig som du bliver trænet mentalt. CBC’s slankeapparat ligner måske i udseende om andre muskelopstrammere du måske kender, men CBC’s elektrotræningsmaskine er anderledes.

Efter figurslanken bliver du pakket ind i bløde lagner og håndklæder, så du ligger dejlig behageligt og afslappet. Din hud bliver dybderenset for urenheder efter alle kunstens regler, og derefter peelet for at fjerne alle døde hudceller. Du nyder i fulde drag de mange givende ansigtsmasker og den afslappende massage helt ned på skuldrene. Det er så pragtfuldt og afslappende for dine ømme muskler at du kan høre englene synge. Dine rynker og linier omkring øjnene som du måske i lang tid med bekymring har studeret i spejlet, bliver eventuelt behandlet med laser. Eventuelle lange, grimme og skæmmende skæghår, som mange er så kede af, fjernes fra hage og kind med diatermi.

Dine øjenbryn bliver korrigeret og rettet ind efter din ansigtsform, så de understreger din personlighed og giver dit ansigt karakter. Dine øjenvipper permanentfarves mørke, så de ser både tættere og længere ud. Du vil ligne en filmstjerne hver morgenen når du vågner, og du eventuelt kan blive fri for mascara de dage du ønsker et sporty og naturlig look.

Maskuline hår fjernes fra lår og lægge med voks, så du med stor selvsikkerhed kan gå med silkeglatte og fløjlsbløde ben til korte kjoler og nederdele.

Dine hænder bliver dit smukkeste visitkort, som du med stolthed viser frem, efter at CBC’s berømte manicure har ordnet dine negle.

Din makeup opdateres med nye tilpassede farver. Samtidig forklarer jeg hvordan du selv lægger dette look og andre der hjemme, så du nemt kan sminke dig flot til enhver anledning.

CBC giver dig grundige råd og vejleder dig i skønhedsplejes labyrinter under hele behandlingsforløbet, og jeg noterer gerne ned de produkter jeg synes du burde bruge for din skønheds skyld.

Du vil blive lykkelig over endelig at have fået kontrol over dit udseende og din figur for små penge. Du vil efter dette enestående TotalCheck gå mere op i skønhedspleje end tidligere for at holde dig selv ved lige.

Ring 4055 8511, og hør nærmere, eller book totalcheck nu!

Perfekt polterabend for pæne piger Forkæl festens hovedperson med skønhedsbehandlinger

Traditionen med polterabend er blomstret kraftigt op i takt med, at bryllupsfestlighederne er vokset i omfang. Og medmindre “bruden” frabeder sig arrangementet, så forventer vi at blive “danset” ud af de ugiftes rækker med manér.

 • Hold polterabend senest 1 uge før brylluppet
 • Arranger ikke noget, der på nogen måde kan true festen
 • Opret en festkomité med den nærmeste veninde i spidsen
 • Forbered ALT ned i mindste detalje
 • Hold det hele strengt hemmelig, så det bliver en overraskelse
 • Aftal grundigt med de medvirkende, så de er helt med på idéerne
 • Ha’ altid en plan B, hvis noget skulle gå i vasken
 • Tag fotos hele aftenen som et sjovt minde

Men hvordan en polterabend skal foregå, afhænger af dig og dine venindernes kreativitet, energi, pengepung – og af brudens personlighed.
Det findes ingen formel for, hvordan man arrangerer en succesrig polterabend.
Det gælder bare om at skabe et originalt og skægt forløb, som er designet helt specielt til den blivende brud.

Giv “bruden” en polterabenddag i skønhedens tegn

Lad hende blive verdens centrum og happeningens midtpunkt. I kunne f.eks. lade hende blive bortført af en flot fremmed herre med en kurv med vin og frugt.
Efter et glas sprudlende boblevin kommer hun i højt humør, og med bind for øjnene kørt til byens mest skumle værtshus og overladt til endnu en flot mand.
Og sådan kan det fortsætte med forskellige mere eller mindre fremmede mænd, til hun ankommer Copenhagen Beauty Club, hvor I hygger, drikker champagne og venter på festens dronning.

Polterabendfest – en skøn fællesoplevelse

Det handler først og fremmest om nydelse og forkælelse til den blivende brud, men alle deltagere får super skønhedstips under hele sessionen.
Alle får rettet på makeuppen, og bliver både dullet og pimped op.
Alle får muffins af BeautyMix, PinkCollagen Drink, samt Sizero Diet Energy eller Diet Booster ad libitum m.m.

Polterabendgaven til festens dronning:

 • muskelspændinger fjernes med salig massage
 • benene vokses fløjlsbløde og silkeglatte
 • ansigtshuden får et ungdommeligt skær
 • teinten gøres uskyldig jomfruelig
 • øjenvipperne farves forførende mørkere
 • øjenbrynene farves og tilrettes harmonisk
 • hænderne plejes bløde og smidige
 • neglene manicureres og lakkes elegante
 • makeup – bly og uskyldig, eller?

Tag hende med videre på en bytur i Køvenhavns natteliv, men lad hende stifte bekendtskab med alle de dejlige mænd, hun i kraft af sit forestående giftermål nu går glip af, ved først at sælge bunker af roser og kys på gågaden, før I går i byen og spiser og drikker!

NB! Sørg for at “bruden” kommer godt hjem efter festen :-)

Ring 4055 8511, og hør nærmere, eller book polterabend nu!