""

Ansvarsfraskrivelse

Læseren af Copenhagen Beauty Club’s (CBC) website kan ikke påberobe sig rettigheder på grundlag af korrektheden eller fuldstændigheden af indholdet, selv om hjemmesiden er under konstant vedligeholdelse og opdatering.

CBC hyperlinker til andre eksterne websteder, men står ikke retslig ansvarlig for disse siders eventuelle fejlinformation, ej heller kan CBC retsforfølges for eventuelle økonomiske tab deraf.

Informationen der er stillet til din rådighed på dette website er ikke et substitut for en konsultation eller behandling hos en hudlæge, psykolog e.l., men er en kilde til generel information.

CBC tilbyder behandlinger med egne varemærker. Indholdet er ikke evalueret af FDA eller lignende organer, men mange produkter er klinisk testet ifølge de respektive udbydere. De fleste af CBC’s produktbeskrivelser er taget fra producenten.

CBC’s egne varemærker i kosttilskud bør ikke forårsage bivirkninger, hvis de tages i den anbefalede dosis. Men vi anbefaler at du først konsulterer din egen læge for at forsikre, at det er et passende behandlingsforløb for dig. Især hvis du tager medicin eller lider af en form for allergi.

Nogle mennesker reagerer eller er allergiske overfor helt naturlige ting, selv om de er 100% naturlige. Selv om allergiske reaktioner er usædvanlige og uventede, kan CBC ikke stilles til ansvar.
Hvis du får røde udslet eller kløe, skal du stoppe med at bruge produktet øjeblikkelig.

Det er meget vigtigt at du får lavet en patch-test af CBC’s egne varemærker i kosmetik og hudplejeprodukter, hvis din hud er sensibel, eller hvis du lider af f.eks. eksem eller psoriasis for at undgå lidelsen flammer op.

Hudens tilstand skifter daglig, påvirket af følelser, kost, hormoner og miljø som ved alle kosmetiske præparater. Det du kunne tåle i går, tåler du måske ikke idag, selv om produktet er præcist det samme.

Kom lidt af det for dig nye ukendte produkt på en ren hud i albueledet eller bag øret. Dæk det til, og lad produktet sidde i 24 timer for at se om din hud slår ud.
CBC kan desværre ikke påtage sig skyld for at din hud reagerer med at f.eks. blusse op.

Det er umuligt for os at spørge dig om alle de omstendigheder, som kan resultere i et uønsket udfald. Derfor skal du altid oplyse om alt du mener kan have indflydelse på din valgte behandling; det være sig f.eks. ny medicin eller diæt, som måske kan have indvirkning på CBC’s behandlinger. Er du tvivl, så fortæl om det!

CBC har taget alle nødvendige skridt for at sikre dig best muligt resultat af vore skønhedsbehandlinger. Vi stoler på vore kundskaber og erfaringer, men det uventede kan desværre ske.

Effekten af vore behandlinger kan variere betragtelig, og et bestemt resultat kan ikke garanteres. Hvert individs success bestemmes af vedkommendes ønske, opofrelse, indsats og motivation. Derfor gives ingen garanti for det forespejlede resultat.

Inden vi går i gang med at behandle dig får du udleveret spørgeskemaet “KlientKonsultation & BehandlingsInformation”, der skal udfyldes. Vi gennemgår din besvarelse, eller du kan udfylde spørgeskemaet sammen med os. Dette gør vi for at forvisse os om at du fysisk og psykisk er skikket til behandlingen.
Du opfordres til at affotografere skemaet, så du har en kopi af det samtykke du skal afgive før behandlingen begynder.

Alle oplysninger behandles fortroligt i henhold til GDPR, og spørgeskemaet i papirform arkiveres maksimalt i to (2) år efter behandlingsforløbet.

Du vælger frivillig og af egen vilje at undergå en af CBC’s behandlinger. Det gør du med almindelig fornuft efter at have sat dig ind i hvad behandlingen går ud på. Du kan ikke holde CBC ansvarlig for at behandlingen måske ikke lever op til dine forventninger.

Copenhagen Beauty Club gør alt hvad der står i vores magt for at du skal forlade os smukkere og slankere :-)
 

< < Tilbage til ForSiden >>