Elektroterapi giver dig faste muskler uden at svede Sizero Lipo-Elektroterapi indgår som delbehandling i slankeprogrammet FigurSlank

Du kender sikkert én i din omgangskreds, som havde en flot figur midt i tyverne, men med årene svulmede hun så voldsomt op, at hun måtte gå med store grimme løsthængende herreskjorter for at skjule sit omfangsrige korpus.
Hvordan kan det være, at vi ikke længere kan passe det figurnære tøj, vi havde på som unge? Hvorfor ophober vi de 5 – 10 kilo, der som regel begynder at bide sig fast, når vi runder de 30?
Selv om det sker for næsten alle, er det ikke en uundgåelig ældningsproces – som at få grå hår.

Fedme kommer som en tyv om natten

De irriterende udbulinger kommer, fordi vi er tilbøjelige til at bevæge os mindre efterhånden som vi bliver ældre, og fordi stofskiftet sætter farten ned, så mere og mere af det vi spiser bliver oplagret i afslørende fedtdepoter rundt omkring på kroppen.

De fleste kvinder tror, at det er noget, der sker i henhold til en forudbestemt plan, som man ikke kan gøre noget ved. Men det er fastslået, at stofskiftets hastighed hovedsagelig bestemmes af kroppens balance mellem fedt og muskelmasse – og det er helt bestemt noget, du kan gøre noget ved.

Du har stor gavn af et stofskifte, der brænder energi af, som om der aldrig kom en dag i morgen, og du kan opnå en større forbrænding ved at bevæge dig noget mere.

Træner du hver dag?

Fysisk udfoldelse sætter skub i stofskiftet, ved at skære ned på cellernes fedtdepoter, og i stedet opbygge muskler. Det lyder selvmodsigende: tab kropsfedt for at sætte skub i stofskiftet for så at tabe mere kropsfedt. Men det er lige så logisk, som at du skal give penge ud for at få penge ind.

Når muskelcellerne først er der, forbrænder de meget mere energi end fedtceller. Så jo flere muskler du har i forhold til kropsfedt desto mere energi forbrænder du, og desto mindre fedt sætter sig på din krop. Hvis der findes en eneste ægte hemmelighed bag at tabe sig, så er det denne sammenhæng.

Træning er ikke en kortsigtet kur

Vær opmærksom på at intensiv træning og/ eller fysisk aktivitet fungerer kun på meget lang sigt. Efter den høje energiforbrænding, du opnår ved at bruge kroppen, falder dit stofskifte til hvileniveau igen inden 24 timer.
Tager du langsomt på i vægt, skyldes det for de fleste ikke de arvelige anlæg. Nej, du styrer det selv gennem, hvad du gør – eller rettere sagt det du ikke gør. Den væsentlige grund til vægtforøgelse er et alt for stillesiddende liv, der sniger sig ind på dig.

Tager du elevatoren op på tredje sal? Kører du en halv kilometer hen for at hente søndagsavisen? Betaler du en skolepige for at tage opvasken, rydde og støvsuge i hjemmet? Elsker du tit?
Du giver afkald på de muligheder, du har for at bruge kalorier, og du taber mere og mere af din muskelmasse, hvis du ikke bevæger dig tilstrækkelig. Af den grund går også dit stofskifte et hak ned. Til sidst forbrænder du endnu mindre energi.

Problemet med almindelig motion er at kroppen tager sine egne beslutninger; den vælger selv hvilke fedtceller som skal forbrændes. Når du laver sit-ups for at reducere taljemålet har du sikkert oplevet, at du først taber dig i ansigtet, derefter på skuldre, barm, og først til sidst i taljen.

Her er de skræmmende tal

Hvis dine kostvaner og andre helbredsfaktorer ikke forandrer sig, og du forbrænder kun 20 kcal mindre om dagen end nu – cirka så meget energi, som du bruger på en fem minutters gåtur – så tager du næsten 1 kilo på om året! Efter 10 år, hvor du synes, du har passet på med hvad du spiser, så er du alligevel blevet næsten 10 kilo tungere!
Og det vil du ikke rigtig kunne forstå. Du vil skyde skylden på hormoner eller noget andet. Men i det lange løb er dine kostvaner i kampen om drømmefiguren lige så afgørende som din fysiske aktivitet.
Dit daglige rundstykke med 6 gram fedt er et stort problem. Hvis du hver dag spiser bare den lille smule fedt mere end du forbrænder, så tager du 2½ kilo på om året – det bliver altså 25 kilo på 10 år!
Sådan er det også med det stykke chokolade om eftermiddagen. Selv om det nok ikke er særligt farligt, så skal det nok finde vej til dine sideben, hvis det bliver en dårlig vane.

Alkohol – den største kaloriesnyder

Er du vidende om at et glas rødvin giver 75 kcal, whisky 95 kcal, og en gin og tonic 170 kcal. Men den kendsgerning, at små udskejelser kan føre til store forandringer i kroppen på lang sigt, gemmer jo også på godt nyt: Hvis du forbrænder bare en lille smule mere energi, end du har brug for hver dag, kan du over et tidsrum opnå forandringer, som bliver til glæde for din sundhed, velbefindende og ikke mindst din figur.

Elektrotræning er det meget simple svar

Hvor du optimalt træner de udvalgte muskler. Du bestemmer selv hvor punktslankningen skal sættes ind; spændstigere barm, smallere talje, glattere mave, fastere balder og slankere lår. I det hele taget smidigere overalt hvor du ønsker det. Det betyder at du ikke forgæves bruger lige meget energi andre steder i kroppen end de steder du vil punktslanke.
Lig ned og slap af hos Copenhagen Beauty Club, luk øjnene, og nyd verdens mest behagelige figuropstramning. CBC’s effektive elektrotræning der på 40 minutter giver det samme som 8 – 12 timers almindelig træning, blot uden at du skal røre en finger, og uden at musklerne bliver belastede eller ømme.

Lyder utroligt – det er ikke desto mindre sandt

Hvad du med elektrotræning kan opnå på 1 uge, vil du måske være 2 måneder om i et fitnesscenter. Dog bliver din kondition (hjerte-/ lungekapacitet) ikke for fem øre bedre af elektrotræning, men du bliver slankere.
Du taber dig heller ikke ret meget i vægt med elektrotræning alene, fordi der ikke forekommer et akut væsketab, men du får musklerne strammet gevaldigt op.
En figurslank krop handler mere om en flot krop end om vægt!

Hvorfor virker elektroterapi?

Elektrotræningen får dine muskler til at udvide, henholdsvis trække sig sammen, nøjagtig som ved gymnastik, blot meget hurtigere. Hvad med 450 sit-ups på en behandling?
Det epokegørende ved elektrotræning fremfor almindelig styrketræning er at alle muskler trænes, også de helt små der ligger lige under huden og normalt ikke trænes med fitness – og får også dem bearbejdet, rettet op og gjort spændstigere – det bevirker selvsagt, en langt mere målrettet og effektiv figuropstramning.

Bio-feedback effekt

Muskler trækker sig sammen når de får en nerveimpuls fra hjernen, men CBC’s apparaters meget små elektriske impulser snyder musklerne til at tro at også disse signaler kommer fra hjernen. Det korrekte signal får muskelen til at arbejde perfekt, og du kan styrketræne dine muskler uden at få sved på panden.

Andre gamle konventionelle apparater producerer kun simple isotoniske muskelsammentrækninger, men med CBC’s elektrotræning vrider muskelen sig samtidig som den strammes. Muskelvridningen virker mildt urindrivende og fjerner slagger og affaldsstoffer fra muskelvævet.

Denne isometriske muskelsammentrækning kræver mere energi og din krop må derfor forhøje stofskiftet. Du bruger med andre ord mere af cellernes fedtreserver for at kunne få muskelen til at arbejde. Jo oftere du elektrotræner desto større langtidsvirkning, fordi de “kunstige” impulser bliver ved med at gentage sig selv i op til tre dage! Det er derfor CBC anbefaler 2 behandlinger om ugen.

Slank igen – næsten som ved et mirakel

Med elektrotræning kan det lykkes dig at beholde dine idealmål selv op i en høj alder. Og det er den geniale løsning, hvis du ikke hver eneste dag skal gøre alt, hvad du kan, for at gøre livet surt og ubekvemt for dig selv.
Du kan godt besejre kroppens tilbøjelighed til at lave muskler om til fedt, men du bliver nødt til at gøre det af lyst, ikke af nød – og holde ved.

Elektroterapi er det den mest effektive feminine måde at styrke, træne, forme og trimme kroppen på, og få den til at arbejde uden at du skal svede.

Det har aldrig været nemmere at tabe sig hurtigt…

NB! Lipo elektroterapi indgår som en delbehandling i FigurSlank, og kan desværre ikke købes som enkeltbehandling!

Ring 4055 8511, og hør nærmere, eller book en prøvetime nu!