Hjem / Om / Kontakt / Ansvarsfraskrivelse / Handelsbetingelser / Sitemap / Privatlivspolitikmærkningsordning fra minecookies.org til websites der anvender cookies

NEMS Lipo-Elektroterapi indgår i SlankeBehandlingen FigurSlank® Uden Fysiske anstrængelser får DU Faste Feminine Muskler i løbet af FÅ Uger.

Vi er tilbøjelige til at bevæge os så lidt som muligt, og derfor synker stofskiftet, så mere og mere af det du spiser bliver sætter sig som afslørende fedtdepoter rundt omkring på kroppen.

De fleste kvinder tror, at det er noget, der sker i henhold til en forudbestemt plan, som man ikke kan gøre noget ved, men stofskiftets hastighed bestemmes hovedsagelig af kroppens balance mellem fedt og muskelmasse – og det er helt bestemt noget, du kan gøre noget ved.

Hvad er elektroterapi

Slankebehandlingen FigurSlank benytter NMES lipo-elektroterapi under dit vægttabsforløb til at stramme op slappe muskler, så kroppen fremstår “Fit and Fabulous”.
Denne feminine bodybuilding uden anstrænglser har siden 1983 været en del af mit slankeprogram FigurSlank, hvor titusinder af københavnerinder har tabt sig.
Denne passive muskeludvikling styrker og udvikler alle muskelfibre gennem forskellige grader, typer og mønstre af EMS lipo elektroterapi, også de svært tilgængelige, som det er ved almindelig styrketræning.

Elektroterapi er ikke bare elektroterapi, og kært barn har mange navne f.eks.: tei, lpg, ems, lipo, ultralipo, ultratone. Slankemaskiner kan desuden købes i håndkøb over disk, men mine slankeapparater er specialfremstillet efter mine specifikationer, og benyttes derfor kun i min slankeklinik.

Din fedtprocent skal ned, fordi jo flere muskler du har i forhold til kropsfedt desto mere energi forbrænder du, og desto mindre fedt sætter det sig på din krop.

Hvilke kropsområder kan elektroterapi forbedre

Du bestemmer selv optimal styrketræning af muskelgrupper, og hvor punktslankningen skal sættes ind:
– spændstigere barm
– smallere talje
– fladere mave
– strammere balder
– slankere lår
– tyndere lægge
– fastere arme
I det hele taget mere fit der hvor du ønsker det!

Lig ned og slap af, luk øjnene, og nyd verdens mest behagelige og bløde figuropstramning. Den effektive NEMS lipo elektrotræning giver på blot 40 minutter det samme som 8 – 12 timers hård styrketræning i et træningscenter, blot uden at du skal røre en finger, og uden at dine musklerne bliver pumpede og ømme.

Hvorfor virker elektroterapi

Muskelstimuleringen med elektroterapi får dine muskler til at strække sig, henholdsvis trække sig sammen, nøjagtig som ved styrketræning – blot meget hurtigere – f.eks. 450 situps på 1 behandling.

Det epokegørende ved elektroterapi fremfor almindelig styrketræning er at alle muskler trænes, også de helt små der ligger lige under huden og normalt ikke kan trænes med vægte – og får også dem styrket, rettet op og gjort spændstigere – det bevirker selvsagt, en langt mere målrettet og effektiv figuropstramning.

Hvad du med elektroteraapi kan opnå på 1 uge, vil du måske være 2 måneder om i et fitnesscenter eller træningscenter. Dog bliver din kondition (hjerte-/ lungekapacitet) ikke forhøjet ved elektroterapi, men du får bygget muskler og bliver moderne fit.

NEMS lipo-elektroterapi med bio-feedback

Muskler trækker sig sammen når de får en nerveimpuls fra hjernen, men min slankemaskins meget små elektriske impulser snyder musklerne til at tro at også disse signaler kommer fra hjernen. Dette korrekte signal får muskelen til at arbejde perfekt, og du kan styrketræne dine muskler uden at få sved på panden.

Andre almindelige konventionelle apparater producerer kun simple isotoniske muskelsammentrækninger, men med FigurSlanks elektrotræning vrider muskelen sig samtidig som den strammes.
Muskelvridningen virker mildt urindrivende og fjerner slagger og affaldsstoffer fra muskelvævet.

Denne isometriske muskelsammentrækning kræver mere energi, og din krop må derfor forhøje stofskiftet. Du bruger med andre ord mere af kroppens fedtreserver for at kunne få muskelen til at arbejde.

Jo oftere du går til FigurSlank desto større langtidsvirkning, fordi de “kunstig skabte” impulser bliver ved med at gentage sig selv i op til 3 dage!

Elektroterapi er effektiv slankebehandling

Tager du langsomt på i vægt, skyldes det for de fleste ikke de arvelige anlæg. Nej, du styrer det selv gennem, hvad du gør – eller rettere sagt det du ikke gør. Den væsentlige grund til vægtforøgelse er et alt for inaktivt liv.

Problemet med almindelig motion er at kroppen tager sine egne beslutninger; den vælger selv hvilke fedtceller som skal forbrændes. Når du træner for at reducere taljemålet har du sikkert oplevet, at du først taber dig i ansigtet, derefter på skuldre, barm, og først til sidst i taljen.

Hvis du går regelmæssig til FigurSlank vil det lykkes dig at beholde dine idealmål selv op i en høj alder. Det er den geniale løsning, hvis du ikke hver eneste dag skal gøre alt, hvad du kan, for at gøre livet surt og ubekvemt for dig selv.

Elektroterapi er det den mest effektive feminine måde at styrke, træne, forme og trimme kroppen på og få den til at bygge muskler uden træningstøj.

Elektroterapi er et supplement til kostplaner og træning

Hvis dine kostvaner og andre helbredsfaktorer ikke forandrer sig, og du forbrænder så lidt som 20 kcal mindre om dagen end nu – cirka så meget energi, som du bruger på en 5 minutters gåtur – så tager du næsten 1 kilo på om året!

Efter 10 år, hvor du synes, du har passet på med hvad du spiser, så er du alligevel blevet næsten 10 kilo tungere! Og det vil du ikke rigtig kunne forstå.
Du vil skyde skylden på hormoner eller noget andet. Men i det lange løb er dine kostvaner i kampen om drømmefiguren lige så afgørende som din fysiske aktivitet. Overvægt er det ikke en uundgåelig ældningsproces – som det at få grå hår!

Dit daglige rundstykke med 6 gram fedt er et stort problem. Hvis du hver dag spiser bare den lille smule fedt mere end du forbrænder, så tager du 2 ½ kilo på om året – det bliver altså 25 kilo på 10 år!
Sådan er det også med det stykke chokolade om eftermiddagen. Selv om det nok ikke er særligt farligt, så skal det nok finde vej til dine sideben, hvis det bliver en dårlig vane.

Et glas rødvin giver 75 kcal, whisky 95 kcal, og en gin og tonic 170 kcal. Men den kendsgerning, at små udskejelser kan føre til store forandringer i kroppen på lang sigt, gemmer jo også på godt nyt: Hvis du forbrænder bare en lille smule mere energi, end du har brug for hver dag, kan du over et tidsrum opnå forandringer, som bliver til glæde for din sundhed, velbefindende og ikke mindst din figur.

Det har aldrig været nemmere at tabe sig hurtigt – gå til FigurSlank og få NEMS lipo elektroterapi på købet!

 

NB! NEMS lipo-elektroterapi indgår som en delbehandling i FigurSlank, og kan desværre ikke købes som enkeltbehandling!

Ring 4055 8511, og hør nærmere, eller book en prøvetime nu!