KostVejleder

Når du følger kostvejleder Susanne Bjørkmann’s sunde kostplan til vægttab eller mine slankende diæter, så ændrer du uhensigtsmæssige dine kostvaner, og spiser mere og mere fornuftigt.
Din kostomlægning vil ske lidt efter lidt, så ændringerne forekommer naturligt, og bliver stort set lystbetonet.
Du bliver selvfølgelig slankere, men også sundere og gladere, når din nye madplan ikke føles som en lang række af savn.

KostVedledning kan Udrette små Mirakler

Kunsten er at udvælge den føde, som indeholder næringsstoffer i den rigtige balance, for hvis der opstår skævheder vil kroppen straks reagere.
Du begynder med en personlig skræddersyet diæt til vægttab, og samtidig skærer du ned på noget af det, du også ved med dig selv er fedende og usundt.
Du får det hurtigt bedre i hele kroppen under dit vægttabsforløb, og det øgede velbefindende giver dig mod på effektive slankeretter, du får det endnu bedre af.

Jeg oplever at hos de af mine klienter, hvor kroppens immunforsvar er kommet i ubalance, sjældnere bliver angrebet af virus og bakterier. Forkølelser hævdes at være en reaktion på et forkert levevis, herunder en forkert kost.
Når kroppens balance kommer i orden, regulerer stofskiftet appetitten, og dermed din kropsvægt.
Når du spiser det kroppen har brug for – opnår du hurtig din perfekte idealvægt.

Jeg har ikke Råd til en Sund MadPlan!

Udsagnet er en af de almindeligste – og dårligste – undskyldninger jeg ofte hører for at blive ved med at spise forkert. Figurslankende kost er nemlig først og fremmest mere af de fødevarer som ikke får dit husholdningsbudget til at vælte.
“Jeg venter med at ændre i kosten til videnskabsmændene er blevet enige om hvad der er sundt!” er en anden tåbelig undskyldning. Men faktisk er forskerne ikke særlig uenige om, at det er en god idé at spise magert, fedtfattigt, sukkerfattigt, groft og varieret.
Dels sparer du på de dyre færdigretter, og til dels bringer du forholdet mellem proteiner, fedtstoffer, kulhydrater, vitaminer og mineraler i bedre balance.

Dansk Kost er Forkert sat Sammen

Den indeholder for meget fedtstof og sukker, og for få grove produkter. Og når den naturlige appetit tilfredsstilles med fedtstoffer og sukker, så nedsættes forbruget af andre mere lødige fødevarer.
Dit forbrug af de ernæringsmæssige korrekte og figurslankende fødevarer skal øges. Du skal gøre mest muligt ud af din morgenmad, fordi den nok er det måltid, der oftest forsømmes.
Tit bliver det kun tid til en kop kaffe og et stykke franskbrød. Et “måltid”, der giver nogle kulhydrater, og derfor hurtigt kvikker, men også hurtigt forbrænder. Og det er langtfra tilstrækkeligt på dette tidspunkt af dagen.

Diæt er Hemmeligheden bag en Feminin Fit Krop

Et godt og værdifuldt sammensat morgenmåltid skal helst dække 25% af dagens kalorier og ernæringsstoffer.
Frokosten og middagen skal være alsidig ligesom morgenmaden. I den typiske danske kost udgør fedt 40-45%, og det er for meget. Det bør skæres ned til 25-23%, og bestå af fornuftige fedtstoffer.
Sizero© kosttilskud til kvinder, som ShapeMix© og BeautyMix©, indgår i din nye skræddersyede kostplan, og giver dig en god og hurtig fordøjelse.

Alt for mange lider af forstoppelse, og det er ikke alene usundt og ubehagelig, det giver også et dårligt udseende. Er det noget i vejen med maven, ser man det straks i ansigtet. Trækkene bliver spændte og kuløren dårlig.
For blot 30 år siden vidste ernæringseksperterne ikke nær så meget om kost, som man gør i dag. Du kan derfor, som barn, have fået forkerte madvaner, som ikke er helt sunde. Og det kan således være nødvendigt at lære at komme til at synes om noget andet end de retter du forstsat spiser.

Alle har ikke Brug for Samme Kost

Små børn ved normalt, hvad de har godt af. De kan mærke, hvis de mangler noget, og sørger for at spise det. Men dit instinkt til at føle, hvad du mangler forringes lidt efter lidt, når du bliver ældre. Blandt andet fordi du lærer at holde af bestemte madretter, som du forbinder med noget trygt og godt.
Sukker feder, men det er også skadeligt for helbredet. Hver dansker spiser gennemsnitlig et kilo sukker om ugen, men det skal vi i fællesskab få skåret kraftigt ned på.
Og så er det saltet som du også skal begrænse forbruget af i fremtiden. Det er ingen tvivl om, at organismen ikke har godt af alt for meget salt, for det binder væske i kroppen. Denne væske fylder og vejer selvfølgelig. Meget af væsken sidder i dit løse underhudsvæv og kan bl.a. give noget der ligner et pløset udseende.

Alkohol Smøger og Koffein er No Go

Du bliver ikke alene slankere, men også kønnere, når du efter kort tid på en FigurSlank© diæt spiser rigtigere og begrænser forbruget af spiritus, cigaretter, kaffe og energidrikke.
Nedsætter du dit spiritusforbrug, vil du i løbet af ganske kort tid opdage, at huden bliver pænere. Poserne under øjnene forsvinder, tillige med de løse kinder, som har været en følge af den væskeophobning, der forekommer ved et større spiritusforbrug.
Holder du op med at ryge – eller sætter forbruget ned – vil du også se store forandringer i ansigtshuden. Hvor den før var grålig på grund af dårlig iltning, får den ny fin kulør.
Du bliver ligeledes bedre tilpas, hvis du lader være med at drikke så meget kaffe. Ser du dig selv i spejlet en sen eftermiddag efter 5 – 7 koppe, vil du sandsynligvis opdage, at du har en træt og hærget udseende, og det kan du tilskrive kaffen.

Forkert Kost sætter Sine Spor

Det er nok de færreste, der har det rigtig godt med sin krop. Vi lader os nemt friste af de mange, lokkende tilbud, der i løbet af nul komma fem kan få den mest håbløse krop til at ligne en supermodel, og strutte af velvære.
Har man det skidt, regner man med, at man “mangler” et eller andet, og man googler for at få et overblik over de forskellige mirakelpræparater.
Man aner ganske vist ikke hvad det er man mangler eller behøver for at blive tynd, men den indpakning, der lover mest, kan vel aldrig være helt ved siden af?

Viden om Kost giver Tryghed

Det er umagen værd at lære lidt om rigtig kost, som en diætist, men det er ikke noget, du kan sætte dig ind i fra dag til dag. Hvis du synes, du spiser sundt, vil du føle dig bedre tilpas. Men er du inde i en periode, hvor kroppen ikke fungerer så godt, vil en kostvejledning med kostvejleder Susanne Bjørkmann i København være dig til stor hjælp.
Du kan blive slankere og smukkere blot ved at spise de rigtige madvarer. Ikke blot forbedres udseendet, men du får det også følelsesmæssigt og mentalt bedre, når du følger FigurSlank© diæter regelmæssigt. Alene det, at du gør noget ved sagen, bevirker i regelen, at du får det bedre med dig selv.

De Overflødige Kilo skal Bekæmpes

Når du har gennemført din kostomlægning, skal du indstille dig på at du næsten altid vil blive en torn i øjet på alle andre kvinder, som egentlig godt ved, at de burde gøre det samme. De har bare ikke haft viljestyrken og tålmodigheden – og så er det jo irriterende, at der sidder én, som det er lykkedes for.

Du skal være klar over at de uden at være sig det egentlig bevidst modarbejder din succes, og alle, der værner om en slank figur, kender til ulidelighed sætningen: “Tag du dog bare et stykke til – nu kan du da tillade dig det, og det ville såmænd kun klæde dig med lidt mere huld på kroppen…”
Hør ikke på dem for guds skyld!!! “Et stykke til” er forbudt i al evighed, hvis vægttabet skal beholdes. Det nytter ikke at tro, at du kan holde din genfundne idealvægt, hvis du lever og spiser som den gang du var overvægtig.

En Fit FigurSlank Krop gør en Forskel

Efter at du har tabt dig virker du selvfølgelig lidt irriterende på andre kvinder, og på deres dårlige samvittighed over for sig selv. Alle der lægger deres livsstil om, kender til det.
Du kommer kort sagt til at skille dig ud fra de vante omgivelser, som ellers burde støtte dig i alle forbedringer til det slankere og sundere. Da kroppen nu engang hører temmelig stærkt til begrebet seksualitet, kan omvæltningen måske også føre til nogle uforudsete “problemer”.

Du vil Få en “Vildere” Tid

Når du ser dig i spejlet og kan konstatere, at du er skabt ligesom alle de slanke du tidligere har beundret og misundt. Du kan ligefrem komme til at lægge din stil om til det mere femme fatale’ede, og det gælder både for kvinder, der er i et parforhold, og kvinder uden bånd.
Specielt for de første kan det opstå jalousiproblemer. Manden, der ellers er så sikker på, at der ikke er nogen, som løber med hans kone, ser pludselig, at der også er noget andet i dig – og at andre også kan se det!

Hvis du før var den “glade runde”, der klovnede lidt for at dække over din usikkerhed og for at demonstrere din ligegladhed med, hvordan du virkede på mænd, stiller du nu måske nogle andre krav.
Jamen, nu er jeg jo slank som de andre, så må der da komme en ridder på den hvide hest! Men denne forventning opfyldes ikke altid med det samme – bl.a. af den grund, at du i din nye “indpakning” kan komme til at virke alt for ivrig, så forhippet at det kan skræmme.
Der er noget, du må prøve at lægge bånd på, selv om det er naturligt, hvis du efter mange års oversethed på det seksuelle marked synes, der er en masse at indhente.

Når de første psykiske hurdler efter den fysiske slankekur er overstået, falder alting på plads – og først da kan du betragte din ny krop som kommet for at blive, og så ender det såmænd også med at omgivelserne accepterer den uden at føle deres egen sikkerhed truet.

Det har aldrig været nemmere at tabe sig hurtigt…

NB! KostVejledning indgår som en DelBehandling i FigurSlank©, og kan desværre ikke købes som EnkeltBehandling!

Copenhagen Beauty Club Logo

ÅbningsTider:
man tirs ons 07:00 – 14:00
tors fre lør lukket
søn efter aftale