MindFulness

Du behøver slet ikke at tro, fordi din nye positive holdning bliver til realitet!

Din krop og organisme er noget unikt, og de belastninger, vi især udsætter os selv for, er vidt forskellige. Og det kan være mange årsager til, at du er utilfreds med din figur og dit udseende, f. eks. depression, vaner og livsstil.

Tanker og Aktiviteter er Dine Stærkeste MotivationsFaktorer

På et konstruktivt niveau kan stress virke stimulerende, opkvikkende, kreativt og spændende, uden at det giver de uønskede fysiske og mentale bivirkninger. Positivt stress kan få dig til at føle generelt velvære, forudsat at det er dig, der kontrollerer niveauet.
Derfor må du være fast, lære dig at sige nej og tage kontrollen over dit liv. Du skal ikke kæmpe for at leve op til andres skønhedsidealer, men dine egne.

Skønheden har en Mental Side

Kedsomhed, utilfredshed og usikkerhed er de mest almindelige grunde til, at mange bliver ligeglade med sit udseende – alle tre faktorer har en psykisk side som det kræver træning at bearbejde, men vi kan hellere ikke leve uden stress, fordi det er en vigtig del af vor daglige tilværelse.
Almindelige symptomer er udmattelse, søvnløshed, svimmelhed, kramper, bryst- og bensmerter, humørsvingninger, irritation og generel utilfredshed med sin egen krops udseende.

Det er To slags Kilo

Fantomkilo, og så dem der rent faktisk kan ses på hofter og lår. Fantomkiloerne er indbildte, men føler du dig overvægtig, er det i princippet ligegyldigt hvad vægten siger. Du har det skidt med din krop og dit udseende, og det er dét, der tæller.
Et dårligt forhold til figuren og udseendet er for mange starten på en ond cirkel, hvor den skiftevis står på slankekur og ædeflip. Pludselig kører karrusellen, og så er det svært at springe af igen.

Det er en Vej til SkønhedsDrømmen og bedre SelvFølelse

CBC analyserer de følelser, der styrer din figur og skønhed, og får dig til at leve livet – så kommer skønheden og den øgede motivation automatisk.
Det er forbløffende, hvordan positiv tænkning i figur- og skønhedsmotivation suggerer eller hypnotiserer dig til at tro fuldt og fast på, at du kan lykkes i at få en flottere figur og et flottere udseende. Ved at gå til figur- og skønhedsmotivation, som også giver dig afslapning og afspænding, vil du efterhånden kunne udnytte alle dine indbyggede kraftreserver.
Du vil kunne forbedre dit helbred, din figur og dit udseende ved at lære dig kun at efterkomme organismens behov for mad, at overlade kontrollen til appetitcenteret, og kun spise, når du føler trang til det.

MindFulness ved hjælp af Autogen Træning

Skønhedsmagien gentages indtil den positive virkningen begynder at indfinde sig. Du vil efterhånden kunne trænge dybere ned i dit bevidste sind og afværge reaktioner på figur- og skønhedsstress. Resultatet af figur- og skønhedsmotivation er at du vil kunne hypnotisere dig selv med hjælp af selvsuggestion til at blive mere selvsikker og gladere for dig selv, uden negative tanker og bekymringer.
Med selvsuggestion kan du faktiskt til og med øge blodtilførselen til brystvævet, så barmen bliver både større og fastere!

Regelmæssige skønhedsbehandlinger frigør dit sind fra de almindeligste bekymringer, fremmer din koncentration, så du bliver optaget af opkvikkende tanker. Husk at utilfredshed med krop og udseende stresser din krop. Du bliver faktisk både kønnere og gladere af at tænke positive tanker. CBC hjælper dig til at skubbe unødige bekymringer fra dig til i morgen – måske har du så glemt dem.

Meget ofte er årsagen til smuk- / grimreaktionen gemt i det underbevidste, og derfor vanskelig at forstå og gøre noget ved. Med CBC’s autogene træning i figur- og skønhedsmotivation opnår du en slags passiv koncentration ved at træne bevidstgørelse af kroppen og fysisk afspænding.
I denne tilstand af absolut koncentration kan symptomerne lindres. Mange fysiske problemer med psykisk oprindelse f.eks. hudlidelser, fedme og søvnløshed kan løses med autogen træning, mentalterapi og selvsuggestion.

Sørg for Top Motivation

Forestil dig denne situation: Du passerede ham på gaden uden at egentligt at lægge mærke til ham. Men han kastede i en brøkdel af et sekund et anerkendende blik op og ned af dig og smilede. Hvad skete der, ingenting, det skulle det heller ikke, men der blev lagt mærke til dig.
Du var til stede, ikke blot en forbipasserende, men en tiltrækkende og smuk kvinde der blev ofret et ekstra blik. Disse lidt dejlige oplevelser bliver færre og færre hvis du ikke passer på, men lader din skønhed forfalde, fordi du er doven og umotiveret.

Stil dig selv disse tre simple spørgsmål!
Mangler jeg troen på at mine skønhedsbestræbelser skal lykkedes?
Har indre eller ydre skønhed en værdi for mig?
Hvilken belønning ønsker jeg for min skønhed?

Ofte kan en manglende motivation spores til en krise hvor du følte dig uden indflydelse og uden selvtillid, og derfor føler du at du ingen grund har til at udføre noget du ikke magter.
I vort samfund er det at være smuk en måde at vise omverden på at du har en værdi. Du bombarderes med information om hvor nemt det er at blive smuk, men det er desværre ikke så enkelt.
Mangel på selvagtelse giver mange problemer med skønheden, fordi de spørger hvordan i stedet for hvorfor.
P.S. Det er skønhedsprogrammet og ikke skønhedsmålet der har værdi.

Vi er Specielle for det Vi er, og for Vore Gerninger

Mangel på kærlighed og fysisk omsorg kan føre til et ligegyldigt udseende for at påkalde sig medmenneskelig kontakt og medlidenhed, og en venten på at andre skal gribe ind og kontrollere skønheden.
En udefrakommende belønning skal have en personlig værdi, det være sig i form at penge, status eller anerkendelse for at være effektiv som motivationsfaktor.

Nøglen til Top Motivation

Den ligger i din evne til at tilføre din underbevidsthed suggestive henstillinger. Audioterapi benytter sig af en fremadskridende fysisk afslapning, hvorigennem kontrollen gradvis udvides til også at omfatte det emotionelle og mentale, hvis formål er at fremkalde ændringer i din skønhedsadfærd, som du ikke kan opnå ved viljens magt alene.
Manglende motivation fører til at dine vaner blive uhensigtsmæssige og at du ikke har kraften til at styre din skønhed. Ingen vågner om morgen og siger til sig selv at de skal gøre mindst mulig ud af sit ydre i dag, men det kan ligge og romstere i underbevidstheden uden at du klar over det.

Du skal Elske Dig selv for at blive Motiveret

Du skal oprigtig ønske at forbedre dit udseende. Ingenting er så vigtig som selvagtelsen du får ved at tage kontrol over din skønhed. Se dig selv i spejlet, og se dig selv som den specielle kvinde der fortjener skønhed.
Vi er selve nervesystemet, fordi vores bevidsthed, tanker, følelser, holdninger og motiver jo i virkeligheden kun er aktivitet i vort nervesystem. Det sætter os i stand til at modtage påvirkninger fra omverden og fra organismen, bearbejde dem og igangsætte og regulere muskelaktiviteten og anden aktivitet.

Glæde, kærlighed, stolthed, sorg og frygt er følelser vi alle kender. Nogle gange forbedrer det vor skønhedsadfærd mere effektiv, andre gange mindre effektiv.
Disse tilstande er nært knyttet til vor motivation, hvor de kan både fungere som igangsættere af handling og som ledsagertilstande ved behovstilfredsstillelse. Du har sikkert også oplevet følelsen af angst og legemlige reaktioner blot ved at tænke på morgendagens eksamen eller festtale.

Motivationen er DrivKraften bag Din SkønhedsAdfærd

Den øver en væsentlig indflydelse på såvel dine fysiske præstationer som din indlæring og hukommelse. Motivationen kan være et behov, drift eller trang for at sanse, vise-sig-frem, anerkendelse, selvstændighed, herskesyge, underkastelse m.m.
Du kan hverken se, høre eller lugte motivation, og du kan kikke indad i dig selv og registrere, hvad det er, du har lyst til, trænger til, drømmer om og stræber efter.

Øvelse og Træning gør Mester

Da vi var børn blev vi opdraget af andre, men som voksne kan vi også opdrage os selv. Vi kan i høj grad påvirke vor egen personlighed med målrettet positiv tankevirksomhed.
Tankens magt er stor, men det er ikke så ligetil at få magt over tanken. Det kræver tid og træning. Resultaterne kommer ikke af sig selv, de kommer ikke med det samme, men de kommer.

Det en god idé at inkludere mental træning i dit skønhedsprogram, som f.eks. CBC’s med figur- og skønhedsmotivation hvor du kommer i god kontakt med din skønhed, samtidig med at det spilles musik, som passer til dine nye indre tankebilleder.

Det har aldrig været nemmere at tabe sig hurtigt…

NB! MindFulness indgår som en delbehandling i FigurSlank©, og kan desværre ikke købes som EnkeltBehandling!

Copenhagen Beauty Club Logo

ÅbningsTider:
man tirs ons 07:00 – 14:00
tors fre lør lukket
søn efter aftale