Personlig Træner

“Jeg har ikke tid til personlig træning eller cardio, og jeg har heller ikke plads til at træne der hjemme!”
Perfekte undskyldninger for ikke at gøre noget, ikke sandt? Forkert!
Du behøver ikke at gå til fitness i træningscenteret med frygtindgydende træningsapparater for at udvikle en harmonisk feminin krop.
Vægte og motionsmaskiner er ikke nødvendige for at forme kroppen, men personlig træner Susanne Bjørkmann i København kan hjælpe dig til at stramme op din figur med et personligt tilpasset hjemmeprogram i isotonisk muskelopstramning.

Personlig Træner Hjælper DIG med DIT VægtTabsForLøb

Tro det eller lad være, men du kan udvikle alle dine større muskelgrupper uden at røre et eneste træningsredskab en eneste gang. I løbet af kort tid vil din krop med BodyShaping© blive slankere og fastere end den nogensinde har været – hele din krop vil indtage en helt ny velformet “Fit & Fabulous” form.

Personlig træner Susanne Bjørkmann kan på forespørgsel tilrettelægge et udfordrende og figurslankende personligt og individuelt muskeltræningsprogram for dig, som hovedsagelig bruger det træningsredskab du sandsynligvis ikke har overvejet.
Du kan løfte det, bøje det og strække det, men du skal ikke købe noget eller gå til et fitnesscenter for at bruge det. Din krop!

BodyShaping© omdanner Slappe Muskler til Faste Slanke Muskler

Din muskelstyrke øger de helt rigtige steder. Du får en slank og sexet krop som gør at du skiller dig ud fra mængden – du bliver lagt mærke til!
Du vil også hurtigt lægge mærke til forbedringer i kropsholdningen, når du bliver mere bevidst om hvordan din krop bevæger sig, fordi du fokuserer mere på kropsholdning.

Det er en fordel at strække ud efter hver øvelse, men du kan også vente helt til du er færdig. Derfor får du også et afslappende stretchprogram, der strækker eventuelle ømme muskler og reducerer pumpede muskler, så du får en mere graciøs fremtoning, som en danserinde.

Slip for Stress og Dårligt Humør

I din iver efter at få figuren under kontrol har du sikkert prøvet mindst et dusin forskellige gruppeaktiviteter som f.eks. yoga, pilates m.fl. Men så snart den første begejstring har lagt sig – kan selv det mest ambitiøse program blive til et trættende og kedeligt stykke “husarbejde”.

Alle ved godt at regelmæssig bevægelse er vigtigt for at se godt ud, og føle sig vel tilpas. Men hvis du tidligere er kommet i fitnesscentre kender du sikkert rutinen. Køre, parkere og opstilling i salen. For mange på holdet.
Seks piger har det samme smarte tøj på som dig selv. Larm. Vente på at komme til i maskinerne. Kø i brusebadet. Mangel på håndklæder.

Du Taber ikke Gejsten med Coaching

Der er måder at bevare både fornuften og figuren på, og som både er enklere og billigere end du måske forestiller dig. Din figur kan forbedres med – massage, creme, kost, og ikke mindst BodyShaping©.

Det bedste resultat får du når du kombinerer alle disse fire metoder. Du skal motionere for at få det bedre og leve længere, men lad os indrømme det – en af hovedårsagerne til anstrengelserne er at du ønsker at kunne gå i det smarteste tøj og føre dig lidt frem.

Start NedTællingen til en Fit Krop

En “Fit og Fabulous” krop virker ofte lige så svært at opnå som at vinde i lotteriet.
Vi holder regnskab over vort kalorieforbrug, vejer os, måler vore hofter, talje og barm, tæller nitidig antal øvelsesrepetitioner, og vi tager vor puls.

Nogle gange undrer du dig sikkert over om det ikke er påkrævet med en embedseksamen i matematik for at kunne tabe sig i vægt og omfang.
En personlig træner gør muskelopstramningen lettere for dig, og indvier dig i de små fiduser til punkttræning, der er nødvendige for at du skal kunne drage fuld fordel af din skønhed.
15 minutter hver dag med nemme figurformningsøvelser gør underværker for din silhuet.

Vær Stolt af Din Feminine Krop

Hvis du tidligere har mislykkedes i dine figurbestræbelser, så har du sandsynligvis tabt muskelvæv i samme takt som fedttabet, og når du så tog på igen, var det mest fedt der satte sig de forkerte steder på kroppen.

Men samtidig som du fremover “promoter” din femininitet skal du ikke blive for selvtilfreds.

Faste og bløde former er fortsat at foretrække fremfor slappe og slatne former. Glem ikke at også en lidt rund figur skal være velholdt. Over længere tid vil den, der går meget op og ned i vægt som en yoyo, ende med en større fedtprocent efter at de er returneret til deres oprindelige vægt, end hvis de ikke havde tabt sig i første omgang.

Et fornuftig vægttab er ½ – 1 kg om ugen med FigurSlank© – men det afhænger bl.a. af din nuværende vægt. Et hurtigere vægttab er ikke at foretrække, da du taber for meget muskelvæv med risiko for at figuren “forsvinder”.

Motion er af det Gode for Figuren

Måske tror du at regelmæssig motion er en for stor mundfuld. Men det er på tide at se på figurformende muskeløvelser med nye øjne.
Mange tror, at kun benhård fysisk killer træning – tunge vægte, maraton osv. – slanker, men det er ikke rigtigt.
Du forbrænder kalorier hele døgnet, og den energi bruges af musklerne, hjertet, lunger og andre indre organer til forbrænding og opretholdelse af kropstemperaturen.
Sammenlignet med kropsfedt er musklerne 10 – 20 gange mere aktive i forbrændingen. Det er derfor det er vigtigt med en ikke for høj fedtprocent og en større muskelmasse.
Du skal tabe kropsfedt, når du er overvægtig, og erstatte det overflødige fedt med muskler, så din basale forbrænding øges.

BodyShaping© gør en Forskel

Det er en fordel at lægge et moderat figurprogram ind i din dagligdag, men nogle øvelser er bedre end andre til at forme figuren med.
Et kvarter daglig gør dine muskler fastere på problemområder, som hofter, mave og ende, så de formes og ser mindre udflydende ud.

Det er desværre ikke fuldt ud muligt at reducere fedtdepoter fra isolerede steder på kroppen, fordi når du begrænser dit kalorieindtag og former din figur, så taber du dig lige meget over hele kroppen.
Nogle gange kan det se ud som om du taber mere fedt på enkelte steder end andre, men årsagen er ganske enkelt at fedtet er fordelt på forskellige måder. Selvom punkttræning ikke fjerner fedtet, så vil figurformningsøvelser udvikle og styrke musklerne.

Du får strammet op dine muskelgrupper, så du får et slankere udseende. Den eneste måde at fjerne fedtdepoterne på er at sænke din fedtprocent gennem sundere kostvaner og bevægelse.
Følger du dit personligt tilpassede figurprogram til punkt og prikke med BodyShaping© vil figurformningsøvelserne gøre dine hofter smallere, maven fladere og enden fastere.

Ændringer i LivsStil er et Stort Skridt

Selv om muskeltræning lyder indlysende, har du sikkert utallige undskyldninger for ikke at forme din krop med øvelser. Du har for travlt på arbejde. Du skal rejse på ferie. Din mor kommer på besøg.
Da der aldrig tilsyneladende forekommer et godt starttidspunkt, er et hvilket som helst tidspunkt udmærket. “Jeg har ikke tid” er nok den mest almindelig undskyldning for ikke at være aktiv. Men opfyldelsen af dit figurprogram er kun et spørgsmål om prioritering.

Du har fritid. Du bruger masser af tid på sociale medier, surfe på nettet, se fjernsyn og tale i telefon. Hvilke aktiviteter kan du skære ned for at få tid til et lille og nemt figurformningsprogram?
For når du først har fået indarbejdet din daglige BodyShaping© er der intet andet at gøre. Alle dine figurproblemer vil pludselig begynde at forsvinde – naturlig, hurtig, sikkert.

Et Aktivt Liv er ganske SmerteLøst

Tænk på din krop som en maskine; din opgave er at bruge den. Jo mere brændstof kroppen bruger desto flere kalorier forbrænder du.
Figurformningsøvelserne angriber dine egne personlige problemområder; det være sig dine lår, lægge, hofter, talje, arme, nakke eller et hvilket som helst andet kropsområde, der har et skrigende behov for ekstra virkningsfulde, ekstra hurtige opstramninger.
Og siden enhver kvindes krop er skabt forskellig, lader din personlige træner dig forbedre den kropsdel du ikke bryder dig særligt om… så du ender med den figur du altid har ønsket dig!

Den Slankere Figur giver Større SelvTillid

Din nye velskabte figur skaber velvære, så du kan nyde flere af livets goder. Når kroppen er fit ser du smartere ud i alt det nye tøj du nu kun drømmer om. Du bliver ret ud sagt forbløffet hver gang du måler dig selv, og ser dig selv i spejlet.
Mange af de kvinder som har gået til FigurSlank© har dramatiskt ændret sit liv. Efter at de har smidt mange ton med kropsfedt har de fået større tro på sig selv og appetit på livet.

Du får Din Skønhed og Stolthed tilbage

Og det bedste ved det hele er at din nye veldrejede krop bliver ved med at være velproportioneret – faktiskt bliver den bare flottere og flottere for hver dag som går.
Du tager dig bedst mulig ud hele året. Ikke noget med at gemme sig i stort og uformeligt tøj mere, i stedet for bliver du i stand til at gå med alt det modetøj du har elsket, men ikke tidligere har kunnet gå med – forførende sommerkjoler, stramme jeans og højt skåret badetøj…

Din barm bliver større og fyldigere – men kun hvis du ønsker det. Din fedtprocent sænkes og efterlader en smallere og fastere talje med velformede hofter. Dine lår og lægge bliver også slankere og mere feminine fra hoften og helt ned til anklerne.

Selv ansigtet kan blive pænere – når kindbenene bliver tydeligere og du lader den naturlige skønhed komme til sin ret.

Du er født med alt hvad du behøver for at skulpturere og forme din krop!

Det har aldrig været nemmere at tabe sig hurtig!

NB! BodyShaping© indgår som en DelBehandling i FigurSlank©, og kan desværre ikke købes som EnkeltBehandling!

Copenhagen Beauty Club Logo

ÅbningsTider:
man tirs ons 07:00 – 14:00
tors fre lør lukket
søn efter aftale