PrøveTime

Du får desværre ikke en slankere og mere velformet krop af nogle få tilfældige krafttag i et fitnesscenter eller i et gym, men ved at gå til FigurSlank© i min SlankeKlinik i København beholder din krop sin smidighed og spændstighed, samtidig med at vitaliteten og den ungdommelige følelse forlænges.

Det er skønt at være slank!

Ganske vist er det bedre at forebygge end at helbrede, men er det alligevel sket, at du af en eller anden grund har forsømt at pleje din krop skal du ikke fortvivle af den grund.
Det er muligt at genoprette en stor del af forfaldet med FigurSlank©, som er female fitness!

Hvordan foregår VægtTabet

Slankebehandlingen er et konsekvent kropssystem – der hurtigt former og strammer op din figur.
Slanke- og FitnessEkspert Susanne Bjørkmann har med stor fremgang benyttet FigurSlank© i mange år for fremme af feminin skønhed, helse og personlighed i min slankeklinik for kvinder i København.

SlankeKonceptet bygger på 4 GrundPrincipper samt Opfølgning for et Varigt VægtTab:

1) KostVejledning: Diæt og Kostomlægning med Sizero© til VægtTab
2) N-EMS Behandling: Feminin PunktSlankning med N-EMS Træning
3) BodyShaping©: FigurTræning til fremme af Kvindelige Attributter
4) Mindfulness: Motivation & Diciplin for Resultat og Udholdenhed
5) Empowerment: Kontrol & Eftersyn af VægtTab + FigurForbedringer

Din SomatoType bestemmer

En af hemmelighederne ved et tiltalende udseende er at blive fortrolig med sin facon og kvindelige figur – og at få det bedste ud af det som naturen har givet dig, for selv om du ikke kan ændre din grundform, kan du absolut forbedre din figur i mit så at sige fitnessclub for kvinder!

En perfekt figur varierer fra kvinde til kvinde, og er ikke begrænset til unge piger. En velproportioneret krop kan beholdes i både 40-, 50- og 60-årsalderen – ja selv længere endnu. Jeg er selv et godt eksempel :-)

De fleste Kvinder er en Kombination af disse seks KropsTyper:

  • Timeglas
  • Lang
  • Triangel
  • Rund
  • Omvendt Triangel
  • Rektangel

I dag er den mest populære kvindetypen meso-ektomorf: Dens gode proportioner kombineret med det slanke og feminine fra ektomorfen.

Hvordan fungerer SlankeBehandlingen

Du får desværre ikke din korrekte idealvægt at vide ved at veje dig og kigge i en tabel, hvis du ikke ved hvilken kropstype og muskelmasse du har. De fleste tabeller er baseret på et gennemsnit udregnet af f.eks. forsikringsselskaber, og som kun hver femte af os tilhører!

De fleste kvinder ved ikke hvilken kropstype de har! Kender du din? Men utrolig mange antager, at de har en “kraftig” kropsbygning, selv om det reelt kun er hver fjerde, der har det!

Det er mere vigtigt og meningsfuldt at måle kropsfedtet end at måle kropsvægten. Fedtprocenten er det, der betyder noget. For stor fedtprocent, og ikke overvægt, er den store synder, når det handler om hjertesygdomme, for højt blodtryk etc.

Ved at sammenligne din fedtprocent med din vægt og alder kan din idealvægt og dine idealmål – overarm, ryg, barm, talje, hofte, ende, lår, knæ, læg – for din kvindelige kropstype fastsættes.

VægtTabsCoaching hjælper Dig til DrømmeFiguren

Jeg måler dig, men ikke altid, og på baggrund af din alder, højde, fedtprocent og figurform fastsætter jeg hvor på kroppen du kan blive slankere. Jeg vil endog på forhånd kunne garantere dig din idealvægt og dine idealmål i løbet et nærmere bestemt antal uger, hvis du følger slankebehandlingen til punkt og prikke.

Du får et individuelt og personligt udarbejdet kostprogram (først en diæt og derefter kostmodificering), der passer ind i din dagligdag, og som ikke afviger så meget fra dine normale spisevaner.
I løbet af vægttabsforløbet bliver du sat grundig ind i grundlæggende ernæringskendskab, fødevarernes sammensætning og ernæringsværdi, vitaminer, mineraler, kcal, kJ m.m.
Med de nye og sundere madvaner reducerer du din vægt til det ønskede niveau på den rigtige måde og på den fastsatte tid.

Hvorfor er VægtTab så svært

Men hvis du i stedet vælger at gå på en amatørmæssig og meget hård slankekur, vil du sandsynligvis tabe muskelvæv i tillæg til vand. Det er ikke godt for din sundhed!

Det er bedre at gå på en vel afbalanceret diæt, og på længere sigt ændre usunde kostvaner, samt lave figurformningsøvelser for at øge muskelmassen i stedet for. Du får derfor et mere varigt vægttab end ved andre slankekure!

Jeg mener efter at have testet hundredvis af styrkeøvelser gennem årene, at ikke all træning og motion er egnet for den kvindelige fysiologi.
CBC er kommet frem til nogle særdeles effektive figurformningsøvelser, som – rigtig sammensat – strammer op og former din figur på den bedste måde.
Slankebehandlingen fjerner overflødigt kropsfedt uden brug af kunstige midler.
Samtidig får du som et plus en livsstil som giver dig en bedre sundhed, både fysisk og psykisk!

Inde i Dig findes en Fit Kvinde

Jeg anser det som min opgave at få hende frem igen. CBC’s træningssimulator minder måske i ydre udseende om lignende muskelopstrammende slankeapparater på markedet, men mit er helt anderledes.

Elektrotræningsapparatet er specielt udviklet til figurformning, og i Danmark findes det kun hos Copenhagen Beauty Club i København nær Tivoli.
De kropsområder du ønsker at forbedre bliver behandlet med datastyrede impulser. Disse elektrobølger har en dejlig afslappende og afstressende virkning.
Elektrobølgerne giver mange psykiske og fysiske effekter, som jeg kan fortælle dig mere om når du starter på FigurSlank© med Sizero©.

Hvornår bliver VægtTabet Synligt

Det kan ikke understreges stærkt nok at mange kvinders overvægt og figurproblemer er dybe personlige problemer. Jeg arbejdet ud i fra det, og tager udgangspunktet i det faktum at alle kvinder er forskellige. At systemet er effektivt viser ikke mindst det faktum at jeg har vært fuldt beskæftiget siden 1983.

Den sikre vej til at gøre en pige ked af det, er at fortælle hende, at hun er tyk, fed og grim med slet skjult skadefro. Tykke Ben – Lår i Skoene – SlaskeArme – HængeRøv – LårBasser – Skinker – VelstandsPukkel – TaljeLøs – der er mange muligheder.

Bortset fra de centimeter og kilo du taber, opleves forbedringerne bedst når du igen kan benytte mindre størrelser kjoler og jeans efter ganske få uger på FigurSlank©.

Det er ikke luksus at pleje sin krop. Regelmæssig slankebehandling skaber personligt velvære og en god fornemmelse ved at gøre det bedst mulige for at beholde en flot fit figur!

Tab DIG Nemt og Hurtigt

Jeg lover ikke urealistiske vægttab, som du sikkert har læst om eller set annonceet, men en jeg tør garantere dig, at du taber mindst ½ kilo om ugen, og vi taler kropsfedt ikke kropsvæske.

Jeg vil ikke gøre dig til en kopi af et “uopnåeligt” skønhedsideal, men jeg vil lære dig at blive en bedre udgave af dig selv – og dermed gladere og mere tilfreds med dig selv.
Din skønhed gør meget for dig, men hvad gør du for din skønhed?

Husk at skønhed giver mere i løn end al verdens rigdom, og du får skatter som sindsro, tryghed og beundring til gengæld for det du gør for dig selv!
Figurslank© er ikke revolutionerende nyt, men sammensætningen og brugen af de anerkendte videnskabelige principper er ny.

Fit & Fabulous – in no Time and Forever

FigurSlank© henvender sig til alle kvinder med en travl og stresset hverdag, og med mange gøremål udover familie og arbejde, som ikke har tid eller overskud til at gå til det ene og det andet, men heller vil slappe fuldstændig af en eller flere gange om ugen.

Prisen på FigurSlank©, hvor Sizero© kosttilskud og måltidserstatninger indgår, bliver udregnet på grundlag af det antal uger jeg skal bruge for at forbedre din figur til en idealfigur med idealmål, og beløbet betales forud i månedlige lige store rater.

Du tager ingen chancer – det eneste du kan miste er noget af din vægt og omfang. Husk! Kroppen vises i dag frem mere end nogensinde før. Sammen gør vi Din Krop “Fit and Fabulous!”

NB! Diæter, MadPlaner, KostPlaner, Kostvejledning, Personlig Træning, Sizero KostTilskud m.m, samt delbehandlingerne: N-EMS Behandling, BodyShaping©, MindFulness og EmPowerment er inkluderet i FigurSlank©, og kan ikke købes enkeltvis hver for sig.

Copenhagen Beauty Club Logo

ÅbningsTider:
man tirs ons 07:00 – 14:00
tors fre lør lukket
søn efter aftale