Rejuvenation gør huden glattere

Efter at have revolutioneret vores hverdag på en lang række andre områder er moderne ipl-behandling godt på vej til at blive et af de måske mest effektive skønhedsmidler i kampen mod rynker og andre hudproblemer.

IPL gør din hud smukkere

Det kraftigt forstærkede lys med en bestemt ultraviolet bølgelængde i fuldstændig parallelle stråler kan trænge gennem huden. En serie fotonbestrplinger kan fjerne smerter, glatte rynker, stimulere de naturlige helingsprocesser og blodcirkulationen.
Lysbehandlinger har skabt forventninger, men også forvirring og skepsis.
Fotoner stimulerer cellernes udpumpning af natrium, og deres aktivitet øges. Lyset ændrer ved nogle proteiners udseende, og herved øges følsomheden for visse hormoner eller også aktiveres de direkte af fotonbestrålingen.

Sådan virker Intense Pulsed Light

Fotonbestrålingen påvirker den enkelte celle ved at øge dens aktivitetsniveau. Strålerne påvirker og stimulerer især de hvide blodlegemer, nerveceller og bindevævsceller. Det betyder, at IPL er specielt velegnet til at behandle betændelsestilstande i huden, hvor fotonernes virkning viser sig ved nedsat hævelse og smerte.
Endelig påvirker fotonerne også bindevævsceller, således at arvævsdannelse efter sår og rifter mindskes. Fordelen med fotonbestråling er, ud over dens effektivitet, at den med succes kan kombineres med andre kosmetiske behandlingsformer, som f.eks. ansigtsbehandlinger.

Når cellerne bliver aktiveret giver det tre overordnede virkninger:
1) En betændelseshæmmende virkning, der som resultat har mindsket hævelse, mindre rødme og ømhed samt bedre funktion.
2) En direkte smertehæmmende virkning opstår, fordi man ved at stimulere de rigtige perifere nerver, kan aktivere de smertehæmmende nervebaner.
3) En øget afgivelse af forskellige byggematerialer fra cellerne. I første række en øgning af kollagendannelsen, som er ansvarlig for den bedring, man ser ved ar, rynker etc.

Lyset har ingen farlige stråler og kan heller ikke fremkalde hudkræft. Kun i ganske få tilfælde kan bestråling give problemer med misfarvning af huden, hvis den i forvejen er påført kosmetik eller hvis man har indtaget medicin, som gør huden fotoallergisk eller lysfølsom.

Fordele med photorejuvenation

Lysets gode virkning på sår, friske ar, muskel- og senebetændelse, ledsmerter, ledegigt, reumatisme, neuralgi m.m. er efterhånden en kendt sag, men også mange hud- og skønhedsproblemer kan med held behandles. Fine resultater opnås ved akne, hudorme, knuder i huden, bumser med og uden betændelse i ansigtet og på ryggen, selv om tilstanden i første omgang kan forværres.
Allerede efter nogle få behandlinger kan talgproduktionen stabiliseres og hudbilledet synligt forbedres. Aknen forsvinder gradvist, og eventuelt overfladiske ar kan forsvinde helt i løbet af kort tid. Lys har også haft god virkning på karudvidelser og på diffus rødme (rosacea) på næse og kind, som ofte ses i forbindelse med tør hud hos kvinder over 30 år. Ved behandling forsvinder den diffuse rødme helt og de forstørrede blodårer bliver meget pænere. Problemet kan dog vende tilbage igen, hvis man har tendens til rosacea.

Lysterapi strammer huden op

Faktorer som f.eks. ekstrem solbadning, arv, spænding, træthed, koncentration og kostvaner (cigaretter, alkohol) bidrager til dannelsen af rynker. Lyset kan ikke fjerne rynker fuldstændigt, men det har opstrammende virkning. Lys kan lige så lidt som andre behandlinger stoppe aldringsprocesserne, men regelmæssige behandlinger kan udsætte og formindske rynker.

Fotonbestråling indgår ofte i CBC’s andre skønhedsbehandlinger, som f.eks. ansigtsbehandlinger, cellulitebehandlinger, manicure, pedicure og har ingen bivirkninger.

Læs mere om ansigtsbehandlinger
hudanalyse
facenursing
antiage
hydrogel

Ring 4055 8511, og hør nærmere, eller book photon nu!