MucoPolySaccharider nedtoner rynker

Vi møder og hilser på andre mennesker daglig, smiler og kikker på hinanden, derfor er ansigtet det vigtigste indtryk du præsenterer for andre. Det afslører din identitet, alder, energi og følelser.

Du bliver først og fremmest bedømt på dit ansigt

Hvis du har det godt med det, giver det dig mere selvtillid. Det er med andre ord god fornuft i at investere i sit udseende. Konsekvensen er at du forsøger at tage dig bedst mulig ud. Du gør det gennem tøj og tilbehør, kontrol af krop og figur, måden du sætter dit hår på og den makeup du lægger.

Huden er kroppens største organ

Vi spekulerer ikke så meget over den, og tager den for givet indtil problemerne opstår. Huden har en sensitiv og ekstremt struktur, bestående at et antal forskellige lag med hver sin funktion, som bliver mindre effektive over tid. Som unge nyder vi fordelene af en ungdommelig hud, og ofrer den ikke særlig opmærksomhed.
Men livet igennem bombarderes huden af miljøpåvirkninger: sollys, kemikalier, alkohol, cigaretter, vejr og stress i almindelighed. Alle disse faktorer forvolder skade på din hud, og nedbryder den ungdommelige overflade.
Til sidst nedsættes hudens elasticitet vi som unge tog for givet, og sammen med tyngdekraften får det huden til at blive slap.

Kedelige alderstegn i ansigtet

De er både baseret på naturlige og genetiske forandringer i kroppen, hvori hormoner spiller en nøglerolle. Hvor hurtig og drastisk alderen sætter sine spor i dit ansigt afhænger for det meste af eksterne faktorer. En fornuftig livsstil med daglig motion og sund kost er fortsat dit stærkeste våben imod for tidlige rynker og mindre læber. Sollys skader huden, ødelægger dens vitalitet, får øjenlåg og øjenbryn til at synke, og speeder op udviklingen af linier og rynker. Beskyttelse mod solens stråler er den mest effektive måde at forhindre rynker, og et tæt og surt udseende.

Udfør dine skønhedsrutiner hver dag

Hvis du plejer din hud konsekvent fra en tidlig alder professionelt og derhjemme, så kan du forsinke visse alderstegn med ansigtsbehandlinger og hudplejepræparater. Du har måske fortjent dine rynker og linier, men du behøver ikke længere at fremvise dem.
Siden vi lever et længere, bedre og sundere liv end tidligere generationer, er desto mere skuffende at acceptere alderens effekt på vores udseende.

Vind skønhedskampen

Flere og flere vælger at gøre noget for at ansigtet skal reflektere den indvendige alder. En glattere hud med fyldigere læber er lige hvad der skal til for at opfylde manges ønsker om et mere sensuelt og glamourøst look.
Der er mange behandlinger at vælge imellem: – injektioner – fyld – peeling – implantate – kirurgi. Nogle er midlertidige, nogle varer i årevis, mens andre kræver en længere reckovalens.
Du har måske hørt om f.eks. kemiske peelinger, kollagenindsprøjtninger, laserbehandlinger, Zyderm, Zyplast, Botox, Vistabel, Restylane, Perlane og Hylaform, Artecoll eller Teosyal, som alle sammen er udmærkede behandlinger mod rynker.
Den primære funktion for hudens egen hyaluronsyre er at stabilisere cellestrukturen, og danne en flydende væske, som kollagen binder sig til. Når du bliver ældre mindsker mængden af hyaluronsyre i hudvævet, som viser sig som en tør og rynket hud.

Sådan lægges hyaluron

Udfyldningen af rynker med hyaluronsyre tager fra et kvarter til en halv time, og gøres lokalt ad flere gange. Den tilførte hyaluronsyre skaber sammen med kroppens egen det nødvendige volumen for at løfte huden og glatte ud fine linier og rynker.
Efter behandlingen kan huden blive rød og vise tegn på en midlertidig hævelse, men forsvinder efter en dag eller to. Det nye sunde og vitale udseende varer i gennemsnit to til seks måneder, men op til et helt år som enkelte.

Store og fyldige læber efterstræbes af nær sagt alle kvinder, og hyaluronsyren er også fantastisk til hjælpe dem med små, flade skæve og farveløse læber.

Læs mere om ansigtsbehandlinger
hudanalyse
facenursing
antiage
photon

Ring 4055 8511, og hør nærmere, eller book hydrogel nu!