Om Susanne Bjørkmann

Jeg gør kvinder slanke og smukke, og det har været mit kald siden 1979!

Jeg åbnet skønhedklinikken Copenhagen Beauty Club i 1983 for at hellige mig slankning og skønhedsbehandlinger, og perfektionere min signaturbehandling FigurSlank©.

Indtil videre har jeg udført mere end 300.000 behandlinger!

Mit koncept opgraderes konstant, og årets nyhed bliver en opdatering af BeautyMix i flere versioner.

Husk! Den eneste måde hvorpå du kan komme af med en dårlig vane – er ved at erstatte den med en god vane! – som at gå til FigurSlank© for at tabe dig eller kontrollere din krop.

Skønt at være slank

Der findes mange forskelige kostsystemer, men der findes ingen dårlige. To kvinder er ikke ens, og derfor kan det ofte være sådan at kostomlægningen der passer den ene krop slet ikke passer for den anden.

Min erfaring efter mere end tredvie år som slankeekspert er at de fleste kropstyper trives bedst ved at være slank eller normalvægtig, men hvordan man når frem til og opretholder en smuk slank figur kan være vidt forskelligt.

Det handler om disciplin!

Det man helt sikkert kan sige om al verdens kostplaner, og hvad de har til fælles, er at de alle sammen virker, hvis de overholdes!
Det vigtigste for at opnå en smuk, slank, veltrænet og fast krop er selvdisciplin, personligt ansvar og evnen til at være målrettet.
Udtryk som: ”Vi har tendens til overvægt i vores familie!” holder slet ikke. Det er muligt for alle at være slank og velskabt, hvis det betyder noget.

Hvorfor diskuterer vi kost?

Det gør vi dag ud og dag ind, fordi vi er alle eksperter. Hvordan? Vi spiser alle sammen hver dag, og vi ved alle sammen når vi trives og har det bedst.

Ofte diskuterer diætister hvorvidt et kostsystem er skadeligt eller ej. Til det er der vel blot det at sige, at livet i sig selv er livsfarligt, for vi dør alle af det før eller siden.

Det vigtigste ved at følge en kostplan er på forhånd at vide hvad man vil opnå. For de fleste kvinder er det at dels tabe underhudsfedt, bevare en smuk silkeglat og rynkefri hud, samt at opnå lange slanke og spændstige muskler.

Er motion ikke det vigtigste?

Det er næsten som at spørge om det er vigtigere at drikke vand end at trække vejret.
Som voksen kan du slet ikke spise uhæmmet og løbe fedtet af dig, så det er ikke interessant. For en voksen kvinde er en korrekt sammensat kost og et regelmæssigt gymnastikprogram med figurformingsøvelser det der giver et livslangt resultat.

Du taber dig hurtigt med mine Sizero©-produkter som f.eks.: BeautyMix og ShapeMix. Der er også slankepiller i sortimentet, hvor FatBurner, FatMagnet og BeautySleep er de mest populære. Samt et væld af andre produkter (drys, brusetabletter, dråber, elixirer m.m.), som fremmer et slankere og smukkere Dig.

NB! Mine potente slankeprodukter sælges ikke i fri handel, men de kan indgå i min signaturbehandling FigurSlank©.

Velkommen til mit fantastiske skønhedsunivers!

Copenhagen Beauty Club Logo

ÅbningsTider:
man tirs ons 07:00 – 14:00
tors fre lør lukket
søn efter aftale