Alt i skønhedsbehandlinger

Det er min opgave at få det mest mulige ud af dit ydre.
Mine skønhedsbehandlinger fremhæver de fortrin som naturen har givet dig, og skjuler de mindre fuldkomne.
Hvad enten du ønsker at signalere sporty sundhed, sofistikeret sensualitet, eller at være den velplejede og karrierebevidste businesskvinde om dagen, og måske femme fatale om aftenen.
Det er ikke alle, der har regelmæssige træk eller klassiske linier, men tidens smag med hensyn til skønhed er heldigvis så individuelt, at vi alle har en chance, og der findes en skønhedsbehandling til ethvert behov – lille som stort.

Ethvert skønhedsproblem kan løses

Ganske vist er forebyggelse bedre end skønhedsoperation, men har du af en eller anden grund ikke plejet dit ydre, skal du ikke fortvivle af den grund.
Jeg skræddersyr (bespoke) aller helst et individuelt behandlingsforløb til dig, men det er også i orden, hvis du foretrækker mine standardiserede skønhedsbehandlinger;
ansigtsbehandling, dybderensing, antiage, laser, hyaluron, cellulite m.fl.

For nuværende tilbydes kun ansigtsbehandlingen – FaceNursing© – og kun i forbindelse med et vægttabsforløb.

Skønhedspleje (Lounge Beauty Care) – makeup, lash buildup, bryn, negle, nail buildup, voks og massage m.m. – tager CBC’s dygtige beauty hostess’er sig af.
De arranger også gerne en del af en polterabend, venindekomsammen eller kollegahygge.


I øjeblikket er der desværre ingen ansatte skønhedsværtinder, så jeg tilbyder ikke disse behandlinger indtil videre.

Det er muligt at genoprette en stor del af et forsømt ydre…

FigurSlank er et komplet slankeprogram

Alt i en slankepakke
Effektive diæter, nye sundhedsskabende kostvaner, opstrammende figurformning, selvdiciplinerende motivation, punktslankende lipo elektroterapi samt successkabende vægt- og figurkontrol!

Figurslank er min signaturbehandling

Det er et enestående slankekoncept, hvor jeg med stor succes siden 1983 har hjulpet titusinder af unge piger og voksne kvinder til en fit krop “on fleek”, og en sundere slankende livsstil!

De er blevet slankere, fastere, flottere, smukkere, gladere og mere selvsikre…

Slanke- og skønhedsekspert Susanne Bjørkmann

Jeg begyndte i skønhedsbranchen som ryddepige i Norge’s største og mest eksklusive skønhedsklinik i 1979, og blev færdigudannet som CIDESCO kosmetolog 3 år senere.
Jeg titulerer mig selv med det mere beskrivende slankeekspert og skønhedsekspert, og mine alias er SlankeSusanne og SminkeSusanne.
I 1983 åbnede jeg en kombineret slankeklinik og skønhedssalon her i København med speciale i slankning, samtidig som jeg freelancede i mange år for Sans Soucis, Biodroga, Isadora og Dior.

Jeg har altid elsket og elsker fortsat alt lægge makeup, og har tilsammen lavet nærmere de 100 “før og efter”-reportager som “Bliv en ny kvinde”, “Forandring fryder” og lignende serier for magasiner og ugeblade som: Femina, Alt for Damerne, Hendes Verden, Hjemmet, ugebladet SØNDAG, Ude og Hjemme m.fl. i 80’erne og ind i 90’erne.

Din indre skønhed skal hjælpes på vej ved at du gør noget for din ydre skønhed. Skønheden kommer indefra, men en pæn facade hjælper dig til at forholde dig positiv til dig selv.