InstaLift uden kniv FaceLift, EyeLidLift, DoubleChinLift eller BootyLift

Vi har millioner af muskler i ansigtet, som ikke bliver tilstrækkeligt stimuleret til at bekæmpe aldringsprocessen eller en usund livsstil. Det er derfor du ser dobbelthager, kalkunhals, uskarp kæbelinje, og generelt slap hud i ansigtet specielt hos kvinder med alderen.
Den gode nyhed? Du kan få en mere ungdommelig hud med elektroterapi uden brug af kniv!

Når du kikker dig i spejlet afslører dit ansigt det liv du har levet, og det at blive ældre en jo skøn process, men der er dem der ønsker at sinke processen bare en lille smule, og nedtone slap og løs hus i ansigtet.
Al træning i verden og obskure kostplaner kan ikke sætte loven om tyngdekraft ud af kraft. Det er her CBC’s skønhedsværtinder kommer ind i billedet. De er nogle af de eneste i landet som kan elektroterapi, og det virker!

Du er måske skeptisk til små elektroder i ansigtet og på halsen, men stol på pigerne. De lover dig det ikke gør ondt, og det heller ikke tager lang tid.
InstaLift er en intensiv metode til at genskabe ansigtsformen, og bekæmper uønskede fedtdepoter under hagen. Elektroderne overfører fleksibel mikrostrøm, som stimulerer og strammer ansigtsmusklerne. Der er så mange muskler i dit ansigt, hals og décolleté, som overhovedet ikke får opmærksomhed, og derfor overgiver sig til tyngdekraften, som alt andet i livet.
Regelmæssig InstaLift ikke bare udsletter alderstegnene, men ligefrem reverserer forfaldet.

Det er så skøn at ligge ned, og blive nusset med, mens dit lymfesystem dræner affaldsstoffer og giftstoffer, fordi InstaLift’et laver ufrivillige muskelkontraktioner.
Det er bestemt en skøn smertefri oplevelse, som du vil føle bare virker!
Du vil umiddelbart se resultater. De fine markeringer ved øjne, hals og bryst er blevet betragteligt nedtonet. Desuden føles ansigtshuden så meget strammere, og du kan se det med det blotte øje.

Denne naturlige InstaLift passer utroligt godt til dem der ikke ønsker at lade sig operere for skønhedens skyld eller gå til indsprøjtninger.
InstaLift ingår ofte efter behov i CBC’s ansigtsbehandlinger, men vi har nu lavet et specielt behandlingsforløb, som udføres af CBC’s skønhedsværtinder til en særlig fordelagtig pris.

Vælg mellem disse InstaLift-behandlinger: FaceLift, EyeLidiIft, DoubleChinLift eller BootyLift.

Ring 4055 8511, og hør nærmere, eller book instalift nu!

Kom til skønhedspleje og få din skønhed hollywooderet efter alle kunstens regler

 

ANSIGT

Makeup gør magiske ting for dit udseende, udstråling og humør

Øjenbryn gør en forskel for din personlighed, når de er rettet til

Vipper fremhæver din femininitet, når de er mørke, lange og tætte

Huller i ørerne giver et helt unikt og personligt udtryk

 

NEGLE

Manicure holder dine fingernegle sunde, pæne og velplejede

Kunstige negle af gellak beskytter lange perfekte negle

 

KROP

Voksbehandling fjerner hår fra de forkerte steder, og gør huden sensuel

Cellulitis drænes væk for at bekæmpe den generende appelsinhud

Massage stimulerer kredsløbet, virker udrensende, og giver velvære

 

PRISLISTE

Prisliste Skønhedspleje

 

BOOK HER

Online Booking

Manicure giver velplejede negle Smukke negle er dit aller bedste visitkort

Neglene er noget af det hos en kvinde, vi først lægger mærke til. De fortæller i og for sig ingenting om den pågældende. Men hvis man kan tale om det æstetiske helhedsindtryk af en kvinde – så er hænderne i høj grad med til at skabe eller ødelægge dette indtryk. Der er ikke noget mere lækkert end pæne negle, også til hverdag.

Velplejede negle, specielt french manicure, er på alles hænder i øjeblikket. Men helt siden anden verdenskrig har lakerede negle været en del af kvindens fuldendte skønhed. I visse dele af den kvindelige befolkning gik de blodrøde negle aldrig rigtigt af mode, som en af flere forførende kropsdele, men nu har alle tilsyneladende velmanicurerede negle igen efter en ny storhedstid.

Modens cyklus løber i bølgedale

Det blevet moderne at være “extremely well grommed”. Stjerner og brømtheder er igen begyndt at lakere deres negle – ekstra nødvendigt altså at sørge for “the finishing touch”. Bryster er populært for en tid, så bevæger interessen sig til hofterne, så til taljen, så til benene, og så tilbage til brysterne igen i en evig runddans.

Men nu lader kvinderne sine negle vokse som aldrig før, og de lakerer dem i alle regnbuens farver igen, stærkt inspireret af amerikanske kvinder. Og for en flad tier eller to kan du købe et helt nyt image i en lille flaske med neglelak.

Intet problem at holde neglene pæne

Du udfører utrolig mange bevægelser med dine hænder hver eneste dag, når du griber, føler og arbejder, og det slider hårdt på huden, der beskytter kroppens mest fintfølende instrumenter. Hertil kommer den hyppige kontakt med vand og rengøringsmidler og den stadige belastning fra vejr og vind. Det sætter alt sammen sine tydelige spor på den tynde, fedt- og fugtfattige hud, der tidligt begynder at vise tegn på aldersforandringer.

Uden regelmæssig beskyttelse og kompensation for udtørring bliver hænderne ikke bare knastørre, men også ru og smårynkede. Og en skønne dag opdager man, at huden er blevet “for stor”, at den virker slap og vissen. Heldigvis er det aldrig for sent at udbedre skaderne og få nye gode vaner, og med den rigtige pleje er der håb for selv de mest forsømte hænder.

Hænderne er dine vigtigste og mest brugte arbejdsredskaber, og de skal holde til det utroligste. Skal du holde dem pæne og velplejede, kræver de derfor andet og mere end en kærlig hånd i ny og næ. En hæmmet kvinde, hvis kropssprog er minimalt, virker utiltrækkende, fordi hun rejser så uoverstigelig en barriere mod venskab, at mange mænd og kvinder vil gå i en stor bue udenom hende.

Total succes er en ulogiskt umulighed

Naturlige negle splitter og knækker nu og da. Det at få og bevare naturligt lange negle er ikke ligefrem enkelt. De kan også være ret så besværlige, fordi de indskrænker bevægelserne og gør enkle daglige opgaver som f.eks. at lyne en lynlås til et større, skæbnesvangert gøremål. Men stoltheden! Oh! Den store glæde det er at kikke ned på neglene, og se dem lange og lakerede. Det gør enhver pige glad og varm om hjertet.

Der er ulemper med lange negle, men fordelene overstiger de få problemer der kan opstå. Skrivning på et tastatur kan blive mere besværligt, men du kan lære dig at skrive med fingerpuderne i stedet for fingerspidserne. Smartphones kan være svære at handskes med. Egentligt burde du aldrig behøve at ringe nogen op, men kun modtage samtaler.

Dåser med f.eks. creme kan volde problemer. Løsningen er at bruge en lille spatel. Det er en fejltagelse at tro at den konstante opmærksomhed og pleje dine lange negle kræver, og den frustrerende skuffelse en brækket negl forårsager, er ubodelige skader. Det er de ikke; men det er bestemt en fordel, hvis du sætter dig ind i hvilket sind og gemyt det kræves af dig, før du bestemmer dig for at anskaffe lange velplejede negle.

Der er også mange fordele

Dine pæne negle giver noget konkret at være optaget af, noget positivt. Du kan bruge utællelige timer på dine negle; pleje, reparere, file, forstærke, lakere eller beundre. Du får resultater. En time brugt på neglene giver dig noget at kikke på; en time brugt til at bekymre sig om karrieren fremkommer sjældent med nogle målbare resultater – udover hovedpine.

Dine lange negle giver dig en form for magt. Psykologer, som i et desperat forsøg på at retfærdiggøre besættelsen af lange negle selv hos overbeviste feminister, foreslår at der er en sammenhæng mellem det at lade neglene vokse og etablering af autoritet. Dette argument er måske langt ude, men tænk over det et øjeblik; og snart vil du kalde det dit eget.

Det vil de altid gøre, lige meget hvad enkelte dumme mænd siger. Faktisk er lange negle sandsynligvis hvad Freud hentydet til da han fremsatte påstanden om penismisundelse. Blandt kvinder med lange negle er der knapt noget der heder for lange negle, og parallellen til en vis mandlig tvangstanke er klart indlysende.

Lange negle en kvindens bedste ven

De giver større selvtillid. Men som et hvilket som helst andet socialt fællesskab, tager lange negle en masse tid og arbejde. Og der er hjertesorger; flossede neglebånd, revner og tårer. Men det er hele sliddet værd: Der er ingen glæde som glæden ved et velfungerende liv med dine ti-ud-af-ti. Ti perfekte ovaler, og ikke en af dem i plastic.

I skarp konkurrence med håret er neglene det problem, de fleste kvinder slås med. Og i begge tilfælde er det desværre hornlagets kvalitet eller mangel på samme, der gør udslaget. Men der er håb for selv de mest umulige tynde, bløde eller hårde, sprøde negle, der plejer at spalte og knække for et godt ord.

Det kræver dog en konkubines tålmodighed og vedvarende pleje, men det hjælper, og en ugentlig manicure med effektive produkter er ikke at komme udenom, hvis du er på udkik efter en ny personlighed – gennem neglene. Efter en tid med koncentration og helligelse overtager du kontrollen og sejren er hjemme.

Manicurerede negle forfører

Mange af de feminine gestus kvinder bruger for at påkalde sig mænds opmærksomhed understreges med hånd- og armbevægelser – du stryger dig over håret, ordner dit tøj eller lader hånden hvile på hoften. At fingerere eller stryge over genstande som penne, briller eller dele af din egen krop er åbenbare symbolske signaler for en interesseret iagttager.

At skubbe lange ærmer op for at blotte den sarte hud på håndleddene, og at vende håndfladerne udad mod den begærende mand, er typisk kvindelige gestus, som ofte bruges af rygere og af kvinder, der leger med deres ørenringe, mens de flirter. Dette er kun eksempler på det store repertoire af seksuelle signaler kvinder råder over, muligvis fordi mænd er mindre følsomme og har brug for mere åbenbar opmuntring.

Ring 4055 8511, og hør nærmere, eller book manicure nu!

Makeup gør alle ansigter smukkere Kosmetik og sminke gør magiske ting for dit udseende

Vi vil nødig indse at vi tiltrækkes af det der er smukt, fordi det ikke er helt legalt at være visuel, men ikke desto mindre er de fleste mere visuelle end de selv syntes er sympatisk. Makeup er derfot helt nødvendig i et benhårdt konkurrencesamfund!

Ansigtet er vigtigt ved ikkeverbal kommunikation, som du kan nemt udnytte med brug af lidt eller meget makeup. Vi ved godt at det ikke er udseendet det kommer an på, men alligevel lader vi os tiltrække af et smukt udseende. Vi charmes lettere af smukke mennesker, finder os i mere af de smukke, og vi har alle en helt klar opfattelse af hvad det vil sige at være smuk.

Vi ved også alt om hvor meget det betyder at se godt ud, ikke blot fordi det glæder en selv, men også fordi omgivelserne reagerer på os. Vi kan alle sammen godt lide at blive rost for vores udseende, men det forhindrer os ikke i at blive forlegne, fordi vi har sympatisk nok lært at det ikke reelt har den helt store betydning, eller har det?

Makeup og kropssignaler

Makeup signalerer personlighed, vækker opmærksomhed, og kan forstærke den tillokkende virkning på det modsatte køn. Enhver er i stand til at forestille sig hvad røde læber skal signalere, og det er helt sikkert ikke et “Lad mig være tegn”, men i høj grad et tegn på vitalitet, kraft og frugtbarhed. Desuden er voksne kvinder er oftere langt mere glade for røde læber end de helt unge. Måske fordi den voksne kvinde ønsker at signalere at der er masser af kraft tilbage.

Et specielt sminket ansigt er et tegn på at kvinden trives med sig selv. Og at hun tør understrege sin personlighed ved at sætte yderligere fokus på sit ansigt ved hjælp af makeup. Kosmetik kan manipulere med dit psykiske velbefindende, og makeup har stor indflydelse på din psyke. Og uanset om du syntes om det eller ej, så er makeup i stand til at give dig en følelse af velvære, som er helt uvurderlig.

Hvad enten du vil det eller ej, så bedømmes du i høj grad på dit udseende og fremtræden. Du bedømmes ikke på fra hvilken familie du kommer, men på hvem du selv er, fordi der er ikke ret mange der ved noget om din slægt og fødeegn. Netop derfor er vigtig at være noget i sig selv, og hvad er det første man ser, nemlig facaden. Bliv ikke forvirret af hvem du er, eller hvem du tror du er.

Makeup er perfekt til at forbedre

Mange piger er desværre uopmærksomme på hvor stor betydning et velplejet udseendet har uanset deres alder, livsstil og sundhedstilstand. De negligerer mindre pletter på skønheden som trivielt og uinteressant, og fokuserer i stedet på eventuelle sygdomme eller nedsatte fysiske funktioner.

Set fra den vinkel er knopper, bumser, pigmentforskelle og kapillærudvidelser bagateller, ufarlige og trivielle. Ikke desto mindre er det et problem, hvilket kan føre til mindreværd, usikkerhed, manglende socialt engagement, og på den måde trække andre og langt værre problemer med sig.

Det er interessant at iagttage hvordan vi opfører os overfor dem der adskiller sig ved ikke at være gjort i stand. Det triste for denne stigmatiserede person er at blot en enkelt lille plet på skønheden kan blive noget generelt, forstået på den måde, at de der er mærkede opfattes som værende i besiddelse af en defekt karakter samt lavere social status.

Det er almindeligt kendt, at det er en fordel at være smuk, fordi hvordan kan noget smukt være ondt? Når smukt er godt må det modsatte nødvendigvis være at grimt er stygt. Fysiske uattraktive har ofte vanskeligere ved at få uddannelse og job, de har færre romancer og vanskeligere ved at blive gift.

Skønhed er måske overfladisk og ikke dybere end huden er tyk, mens det at være uheldig er i den grad et handikap som når helt ind til knoglerne. Hudens udseende, farve, markeringer og struktur afgør i høj grad om du opfattes som sjælden, nogenlunde eller smuk.

Social status bestemmes af skønhed

Det er nok en myte at skønhed afgøres af øjet som ser, fordi i et hvert samfund findes der en definition på idealet, som hver person måles ud fra. I skønhedskonkurrencer har mænd og kvinder, unge og gamle en koordineret opfattelse af hvad skønhed er. Hvem som er mindre smukke, og hvem som er totalt uattraktive. Det skaber et meget lille spillerum, da reglerne er snævre og meget strikte.

Den fysisk uattraktive har en social sygdom, som truer personens velbefindende. Det kender man fra alle kulturer og til alle tider. Mennesker med et uattraktiv udseende er ikke lige dem man trækker ind til sig og kysser og kæler. I det Gamle Testamente er beskrevet hvordan Gud tester Jobs trofasthed ved at gøre ham frastødende, så han bliver udstødt af det sociale sammenhold.

Selv i dag føler mennesker sig ikke vel i lag med uattraktive mennesker. Spørgsmålet er så hvorfor netop ansigtet har denne enorme magt til at dominere sociale forhold. Det er dog reelt kun 5% af den totale kropsoverflade, og alligevel er ansigtet så bemærkelsesværdig vigtigt. Udtryk som “På mit glatte ansigt” er en bekræftelse på at ansigtet har enormt stor betydning.

Udover andre ting er ansigtet vigtigt ved ikkeverbal kommunikation, fordi det informerer os om personens køn, status, alder, helse, personlighed m.m. Blandt andet signalerer f.eks. store runde øjne umiddelbart noget barnligt, imødekommende, optimistisk og glædeligt.

Vi føler os alle tiltrukket af mennesker som åbner op og vil lukke os ind. Derfor er makeup en vidunderlig tryllestav, fordi ved hjælp kosmetik kan der også skabes imødekommenhed til hende som ikke har den fra naturens side.

Spil på dit køn

Kosmetik kan også få dig til at virke mystisk, tillokkende og sensuel. Det er i dag muligt at opfylde så at sige alle ønsker. Det er vidunderligt at vi uanset indkomst ikke behøver at stå tilbage for muligheden for at se godt ud. Blot er det naivt at tro at det ikke betyder noget. Det er vigtigt at se godt ud.

Makeup giver dig værdighed og selvværd. Du bliver stolt af dig selv og dine fortrin, hvilket betyder at du udstråler glæde og imødekommenhed, og derved opnår respekt. Du kan gå til livet, behøver ikke at gemme dig, men se livet i øjnene, og vise dit ansigt med oprejst pande. Makeup er en gave til dig, som du bør bære og glæde dig over, fordi det betyder virkelig noget at se godt ud til daglig.

Det er selvfølgelig dejligt, at de kendte fra tv, film, sociale medier og magasiner er blevet mere jordnære end tidligere, for det får en hel del kvinder til at føle sig mere tilfredse med deres eget udseende. På den anden side gider vi vel heller ikke gå i biografen eller studere modeblade, hvis stjernerne og modellerne bare er en kedsommelig afspejling af os selv.

Det hele handler om håb og fantasier, hvor hudpleje og ansigtsbehandlinger er en realitet og makeup ren magi. Desuden er denne specielle makeup ikke beregnet til supermarkedet lørdag formiddag. Du lægger denne type makeup for at føle dig super feminin.

Den måske vigtigste og mest spændende begivenhed i dit liv er din første rigtige karrieremakeup. Mange forestiller sig dette øjeblik så længe og intenst at de bliver helt opstemte af selve tanken at virkeliggøre det indre mentale billede. Men du skal selv tage afgørelsen om det overhoved skal ske.

“Hvad gør jeg først?” Det lyder mærkelig, men de fleste kvinder ved faktisk ikke hvor de skal begynde, men det ved CBC.

Ring 4055 8511, og hør nærmere, eller book makeup nu!

Huller i ørerne helt smertefrit Pynt i øreflippen giver et helt unikt og personligt udtryk

Piercing betyder at lave huller i kroppen til smykker. Handlingen er blevet brugt, og bruges fortsat, som et religiøst udtryk. Gennemboring af huden indgår i mange mystiske og seksuelle ritualer, som anses for at gøre kroppen flottere, mere attraktiv og tiltrækkende.

I vor verdensdel blev vi først i halvtresserne rigtig kendt med piercing fra Orienten; India, Indokina, Indonesien og Japan. Og det var vestens punkerne der for alvor synliggjorde piercing for os, da de stak sikkerhedsnåle gennem kinden.

Det er moderne at være primitiv. Det har ført til at selv pæne piger i dag går med en lille diamant i næsevingen. Nogle lader sågar den gamle ring i øret få selskab af en på tungen, i navlen og endda et par i brystvorterne eller skamlæberne.

Smykker til kroppen

Enten giver det folk kvalme eller gør dem ellevilde. Hvad ligger bag denne form for kropskunst, hvor man skaber sit eget image, som nogle kalder kropsudsmykkning og andre lemlæstelse? Er det en åndelig udtryksmåde, et kultritual, et ønske om at chokere eller provokere andre, en tilbagevenden til stammeopdeling eller primitivisme, eller en form smerteterapi (eller en smerte mange piercede hævder de nyder)?

Nej, det handler om forandring, om at bestemme over sin egen krop og skabe den efter sine drømme. Man smykker kroppen for sin egen skyld, men det spiller sikkert ind at mange supermodeller og andre berømtheder fremviser mere end gerne sin næsering eller navlesten.

Gamle piercede sømænd, rockere og punkere fremstår nu som rene uskyldigheder, sammenlignet med dem, som nu “lider” og bliver lykkeligere efter at have fået lavet hul i øjenbryn, næse, læber, tunge, brystvorter, navle og/ eller kønsdele. Hånden er ikke særlig egnet, fordi arret har svært ved at hele.

Piercing er for mange et tabu

Og det er ikke til at komme udenom at piercing har seksuelle undertoner. Det siges at kønsdelene bliver mere følsomme, og at oralsex bliver mere spændende. Men vær forsigtig med klitoris, da du risikerer at få skåret over for mange nerver. For nogle er det hele mest et spørgsmål om glæden ved at vise sig selv frem, chokere og forarge.

Smerten ved gennemboringen, som de udsætter sig for frivilligt, giver mange et kick hvor adrenalinet pumper, som ved et bungie jump. Mange piercede nyder den ilende, brændende, hede og stikkende penetrering af huden, og taler oprørte med andre piercede om hvor smertefuldt det var. Men piercing kan ikke tages som et udtryk for S&M, hvor en handling udføres med tvang på et forsvarsløst offer.

Hul i ørerne skal laves proffesionelt

Der mangler ikke længere lovgivning på området, selv om piercing er et relativt lille operativt indgreb. Enhver kan nedsætte sig som piercer. Alligevel er det meget vigtigt at alt værktøj til piercing bliver steriliseret, for ikke at sprede hiv-smitte og gulsot. Hullet må laves på en professionel måde i et helt rent lokale og af en seriøs behandler.

Smerter lindres med bedøvelsessalver og -spray, men også kølespray eller lokalbedøvelse på et sygehus, hvis det er en læge der foretager piercingen. Det findes ikke nogen helt smertefri metode. En speciel piercingnål af samme tykkelse som intimsmykket gennemborer huden. Det må gerne benyttes en ørehulpistol, med det øger risikoen for at skyde hullet skævt.

Du bør absolut ikke eksperimentere hjemme på egen hånd eller sammen med en veninde. Det kan være farligt og hullet kan blive inficeret. Husk det nu, hvis du bestemmer dig for en Madonna lige over skamlæben, samme sted som hendes skønhedsplet, eller en Prins Albert til din partner. Den skal efter sigende forhøje kvindens seksuelle nydelse, mens andre sværger de ikke kan mærke forskel på ringene i penis.

Det er jo også rart at vide at i det gamle Ægypten var en ring i navlen et tegn på, at man hørte til de kongelige….

Ring 4055 8511, og hør nærmere, eller book hul i ørerne nu!

Glamorøse vipper snyder du dig til Kunstige vipper er blevet lige så almindelig som mascara

Øjnene anses for at være den mest udtryksfulde del af ansigtet, og dens skønhed overstråler alle andre kropsområder!

Lange og tætte øjenvipper gør dig uimodståelige. Hver eneste kvinde har følelser, men nogle af dem har øjne, som udtrykker deres følelser mere åbent og ærligt end andre. De er mere demonstrative og har mere udstråling. De ler mere. De knuser, blinker med øjnene og kæler. De hujer ved sport og leg, klapper begejstret til en koncert, og de græder i biografen og til bryllupper.

Forlængning af øjenvipper – lash extensions

Lash BuilUp er utroligt nemt, fordi de enkelt vippehår af ægte zobel holder almindeligvis tre til fire uger og maksimalt halvanden måned afhængig af valgt vippetype og vippelim. Jævnlig opfylding er nødvendig, fordi du naturlig mister øjenvipper dagligt. Du kan få vipperne i forskellige længder, buk, tykkelser og farver, så de passer perfekt ind blandt dine egne naturlige øjenvipper. Lash extensions er nemt at holde, og perfekt, hvis du ikke har ork til at lægge makeup. Men du kan benytte mascara med eller uden farve på de kunste enkeltvipper, for at gøre dig ekstra lækker.

Falske aka kunstige øjenvipper

Syntetiskte eller ægte hår af silke, mink eller zobel er limet sammen til en ranke eller buketter. De limes langs vipperoden for at give volumen og effekt til dine naturlige vipper, så de ser længre og tykkere ud, og holde enkelt dag eller aften. De er ikke ment til at holde til et brusebad, en svømmetur eller at sove med på. Det er måske overraskende at noget så småt, kan gøre en sådan stor forskel. Men det ser du når du kikker på modemagsinernes forsider, hvor du lægger mærke til hvordan kunstige øjenvipper tiltrækker sig opmærksomhed. De fleste bruger dem når de skal hollywoodere sig, men elsker du dem lige så meget som de prominente celebrities, så går du med dem hele tiden.

Prøv kunstige vipper jo før desto bedre

Lad ikke andre opfatte dig som rappenskralden, fejlfinderen eller den stædige, der ikke kan sige ja, nej eller måske; før du har fundet ud af, hvad det hele drejer sig om – hvorfor det må gøres, og hvorfor det må gøres på den måde. Ofte er det en naturlig generthed der står i vejen for at skabe harmoni i ansigtet, men lige så ofte er det et spørgsmål om ikke rigtig at vide hvordan og hvorledes, der leder enkelte til at ignorere betydningen af kunstige øjenvipper.

Dine vipper skal ikke se naturlige ud

Der er tidspunkter og steder, hvor hvert karaktertræk kan være værdifuldt. Men hvor mange ægteskaber er ikke blevet ødelagt af at ansigtet har antydet en forkert kritisk sans. Men det er heller ikke forkert at sige, at mange kvinder ikke gør det bedste ud af deres ansigt, fordi de ikke er klar over, hvilken enorm psykologisk indvirkning det giver, at have afbalancerede øjenbryn og indrammende øjenvipper.

Øjenvipperne er i fokus hele tiden

Men allerede i tyveårsalderen bliver øjenvippehårene færre, kortere og lysere, mens øjenbrynshårene bliver længere, stivere og lysere. Øjenvipper og øjenbryn visner hen med alderen, så de ikke ser ud af noget som helst; hårene bliver færre, stive og blege, men det kan der sagtens rettes på med lidt kunst og diskretion. Lad dem permanentfarve, så er du fri for mascara, og kan vågne hver morgen og ligne en forførende “steg” med strålende, smukke øjne. Hvis du svømmer meget, græder til sørgelige film eller ofte deltager i vilde fester vil du hurtigt opdage at en permanentfarvning er en god investering.

Dit ansigtet afslører din natur

Vi har et omfattende lager i hukommelsen til fortolkninger af alle slags ansigtsudtryk: kærlighed, had, lykke, vrede, sorg, glæde, sjov, alvor, nydelse, afsky, frygt, ekstase, smerte, stress, koncentration, utålmodighed, sløvhed, flirt, overraskelse, antipati og dusinvis af andre ansigtsudtryk, hvor øjenvipperne spiller en stor rolle. Det er forandringerne i din pande, øjenbryn, øjenlåg, kæbe, næse, læber og kind der danner disse billeder på sindsstemninger. Opfattelsen af dig som; ung – gammel, fåmælt – åbenmundet, blød – hård, slatten – stærk, snæversynet – frisindet, skarpsindig – studs, forvirret, nysgerrig, eller f.eks. en gnavpotte aflæses specielt i området omkring dine øjne.

Kunstige øjenvipper giver dig et frisk udseende

Det er alderen der sætter sine første tegn, og du ser ikke så ungdommelig ud længere. Ansigtet skifter karakter uden at du er helt bevidst om det, og dine ansigtstræk udtrykker måske ikke længere det du tror de gør. Hvorvidt det er et instinkt eller en bevidst handling – eller ganske enkelt modens magt eller gruppesamhøringhed – så forskønner kvinder sine øjenvipper for at fremhæve deres femininitet. Du har som alle andre kvinder har en enestående mulighed for at understrege eller ændre andres opfattelse af dine følelser, og din alder, med hjælp at kunstige øjenvipper.

Historen om øjenvipper

 • Androgyne øjenvipper i det gamle Egypten Begge køn brugte kohl og salver til at gøre vipperne mørkere, som også tjente til beskyttelse mod solens skadelige stråler. I tillæg brugte kvinderne også malakit på deres vipper, da de mente, havde samme virkning som et elskovsmiddel.
 • Fyldige øjenvipper i antikkens Rom Øjenvipper, der var lange, tykke, og buede var en eftertragtet skønhedstræk. Kvinder brugte kohl og brændt kork til at farve øjenvipperne. Øjenvipperne osede af sex, også ærbare kvinder havde sexede vipper for at bevise sin kyskhed!
 • Ingen øjenvipper i den sorte Middelalderen Panden blev anset for at være den smukkeste og mest erotiske element i en kvindes ansigt. Og for at yderligere fremhæve den, fjernede kvinderne ofte enten de fleste eller alle deres vippehår og øjenbryn.
 • Rødlige øjenvipper i Middelalderen Rødgyldent hår som dronning Elizabeth havde var en vogue, og kvinder farvede deres øjenvipper for at ligne hende. Det var ikke en accepteret skik i samfundet, og i særdeleshed ikke skarlagensrød, som var de frafaldne kvinders farve. Kvinderne gjorde det alligevel i yderste hemmelighed, og de bruge sod fra pejsen sammen med knuste røde bære.
 • Romantiske øjenvipper i senromantikken Kosmetik blev langsomt taget i brug på slutten af 1800tallet, dog var hjemmelavede præparater og eliksirer stadig almindelig. Den første mascara blev udviklet af Eugène Rimmel, dronning Victoria’s parfumeur, og bestod primært af kulstøv og vaseline.
 • Øjenvipper som lærredets filmstjerner Mange kvinder lavede fortsat deres kosmetik på køkkenet, selv der fandtes færdige produkter. Mabel Williams opfandt “Lash-Brow_Ine” i 1917, bestående af vaseline og olier for at give glans, og blev Mabelline brandet over alle brad det næste tiår. Falske øjenvipper blev opfundet i 1916 til stumfilmens divaer, som spillede på det visuelle. De kunstige øjenvipper blev dog først rigtig populære i 30’erne.
 • Superkrumme øjenvipper i 20’erne og 30’erne Vippetangen kom på markedet i 1931, og lignet dem vi har i dag. Kurlash blev meget populær, fordi den bukkede øjenvipperne på få sekunder, og var relativt billig. I 1933 omtales mascara for første gang, og Maybelline var først med et billigprodukt til 10 cent.
 • Vandafvisende øjenvipper under krigs- og efterkrigsårene I denne periode var trenden katteøje med eyeliner på øverste vippekant og øjenvipper i tæt vifteform. Vandfast blev markedsført, og blev særdeles populær – og er det fortsat. Revlon var først ude med et hylster og spiralbørste i 1958.
 • Groovy øjenvipper i 60’erne og 70erne Revlon var i 1960 først ude med farvede “Brush on Mascara” i lilla og mørkegrøn. Dramatiske øjenvipper var det store hit, og der blev malet vippestreger på de nederste øjenvipper for at ligne datidens topmodel Twiggy, og vandbaserede mascaraer kom på mode.
 • Naturlige øjenvipper i 80’erne og 90’erne Blank mascara der ikke smittet af var i høj kurs, men også mascaraer i alle regnbuens farver var også populært, og blev til og med brugt effektfuld i håret.
 • Øjenvipper lige nu er totalt valgfrit Du kan gå med lige de øjenvipper du vil have. Du kan vælge og vrage i naturlige eller kunstige øjenvipper i den farve du elsker, og den tykkelse og længde du fortrækker.
Ring 4055 8511, og hør nærmere, eller book øjenvipper nu!