Manicure giver velplejede negle

Neglene er noget af det hos en kvinde, vi først lægger mærke til. De fortæller i og for sig ingenting om den pågældende. Men hvis man kan tale om det æstetiske helhedsindtryk af en kvinde – så er hænderne i høj grad med til at skabe eller ødelægge dette indtryk. Der er ikke noget mere lækkert end pæne negle, også til hverdag.

Velplejede negle, specielt french manicure, er på alles hænder i øjeblikket. Men helt siden anden verdenskrig har lakerede negle været en del af kvindens fuldendte skønhed. I visse dele af den kvindelige befolkning gik de blodrøde negle aldrig rigtigt af mode, som en af flere forførende kropsdele, men nu har alle tilsyneladende velmanicurerede negle igen efter en ny storhedstid.

Modens cyklus løber i bølgedale

Det blevet moderne at være “extremely well grommed”. Stjerner og brømtheder er igen begyndt at lakere deres negle – ekstra nødvendigt altså at sørge for “the finishing touch”. Bryster er populært for en tid, så bevæger interessen sig til hofterne, så til taljen, så til benene, og så tilbage til brysterne igen i en evig runddans.

Men nu lader kvinderne sine negle vokse som aldrig før, og de lakerer dem i alle regnbuens farver igen, stærkt inspireret af amerikanske kvinder. Og for en flad tier eller to kan du købe et helt nyt image i en lille flaske med neglelak.

Intet problem at holde neglene pæne

Du udfører utrolig mange bevægelser med dine hænder hver eneste dag, når du griber, føler og arbejder, og det slider hårdt på huden, der beskytter kroppens mest fintfølende instrumenter. Hertil kommer den hyppige kontakt med vand og rengøringsmidler og den stadige belastning fra vejr og vind. Det sætter alt sammen sine tydelige spor på den tynde, fedt- og fugtfattige hud, der tidligt begynder at vise tegn på aldersforandringer.

Uden regelmæssig beskyttelse og kompensation for udtørring bliver hænderne ikke bare knastørre, men også ru og smårynkede. Og en skønne dag opdager man, at huden er blevet “for stor”, at den virker slap og vissen. Heldigvis er det aldrig for sent at udbedre skaderne og få nye gode vaner, og med den rigtige pleje er der håb for selv de mest forsømte hænder.

Hænderne er dine vigtigste og mest brugte arbejdsredskaber, og de skal holde til det utroligste. Skal du holde dem pæne og velplejede, kræver de derfor andet og mere end en kærlig hånd i ny og næ. En hæmmet kvinde, hvis kropssprog er minimalt, virker utiltrækkende, fordi hun rejser så uoverstigelig en barriere mod venskab, at mange mænd og kvinder vil gå i en stor bue udenom hende.

Total succes er en ulogiskt umulighed

Naturlige negle splitter og knækker nu og da. Det at få og bevare naturligt lange negle er ikke ligefrem enkelt. De kan også være ret så besværlige, fordi de indskrænker bevægelserne og gør enkle daglige opgaver som f.eks. at lyne en lynlås til et større, skæbnesvangert gøremål. Men stoltheden! Oh! Den store glæde det er at kikke ned på neglene, og se dem lange og lakerede. Det gør enhver pige glad og varm om hjertet.

Der er ulemper med lange negle, men fordelene overstiger de få problemer der kan opstå. Skrivning på et tastatur kan blive mere besværligt, men du kan lære dig at skrive med fingerpuderne i stedet for fingerspidserne. Smartphones kan være svære at handskes med. Egentligt burde du aldrig behøve at ringe nogen op, men kun modtage samtaler.

Dåser med f.eks. creme kan volde problemer. Løsningen er at bruge en lille spatel. Det er en fejltagelse at tro at den konstante opmærksomhed og pleje dine lange negle kræver, og den frustrerende skuffelse en brækket negl forårsager, er ubodelige skader. Det er de ikke; men det er bestemt en fordel, hvis du sætter dig ind i hvilket sind og gemyt det kræves af dig, før du bestemmer dig for at anskaffe lange velplejede negle.

Der er også mange fordele

Dine pæne negle giver noget konkret at være optaget af, noget positivt. Du kan bruge utællelige timer på dine negle; pleje, reparere, file, forstærke, lakere eller beundre. Du får resultater. En time brugt på neglene giver dig noget at kikke på; en time brugt til at bekymre sig om karrieren fremkommer sjældent med nogle målbare resultater – udover hovedpine.

Dine lange negle giver dig en form for magt. Psykologer, som i et desperat forsøg på at retfærdiggøre besættelsen af lange negle selv hos overbeviste feminister, foreslår at der er en sammenhæng mellem det at lade neglene vokse og etablering af autoritet. Dette argument er måske langt ude, men tænk over det et øjeblik; og snart vil du kalde det dit eget.

Det vil de altid gøre, lige meget hvad enkelte dumme mænd siger. Faktisk er lange negle sandsynligvis hvad Freud hentydet til da han fremsatte påstanden om penismisundelse. Blandt kvinder med lange negle er der knapt noget der heder for lange negle, og parallellen til en vis mandlig tvangstanke er klart indlysende.

Lange negle en kvindens bedste ven

De giver større selvtillid. Men som et hvilket som helst andet socialt fællesskab, tager lange negle en masse tid og arbejde. Og der er hjertesorger; flossede neglebånd, revner og tårer. Men det er hele sliddet værd: Der er ingen glæde som glæden ved et velfungerende liv med dine ti-ud-af-ti. Ti perfekte ovaler, og ikke en af dem i plastic.

I skarp konkurrence med håret er neglene det problem, de fleste kvinder slås med. Og i begge tilfælde er det desværre hornlagets kvalitet eller mangel på samme, der gør udslaget. Men der er håb for selv de mest umulige tynde, bløde eller hårde, sprøde negle, der plejer at spalte og knække for et godt ord.

Det kræver dog en konkubines tålmodighed og vedvarende pleje, men det hjælper, og en ugentlig manicure med effektive produkter er ikke at komme udenom, hvis du er på udkik efter en ny personlighed – gennem neglene. Efter en tid med koncentration og helligelse overtager du kontrollen og sejren er hjemme.

Manicurerede negle forfører

Mange af de feminine gestus kvinder bruger for at påkalde sig mænds opmærksomhed understreges med hånd- og armbevægelser – du stryger dig over håret, ordner dit tøj eller lader hånden hvile på hoften. At fingerere eller stryge over genstande som penne, briller eller dele af din egen krop er åbenbare symbolske signaler for en interesseret iagttager.

At skubbe lange ærmer op for at blotte den sarte hud på håndleddene, og at vende håndfladerne udad mod den begærende mand, er typisk kvindelige gestus, som ofte bruges af rygere og af kvinder, der leger med deres ørenringe, mens de flirter. Dette er kun eksempler på det store repertoire af seksuelle signaler kvinder råder over, muligvis fordi mænd er mindre følsomme og har brug for mere åbenbar opmuntring.

Ring 4055 8511, og hør nærmere, eller book manicure nu!