Eksklusiv SkønhedsKlinik Ekstravagante SkønhedsBehandlinger Luxeriøse Omgivelser

Den kvindelige skønhed tages for givet, og det er derfor også din opgave at gøre dig i stand til at vedligeholde dit udseende. Du skal bare ikke lade dig påvirke af reklame eller pynte dig for din omgangskreds skyld, men for dit eget velbefindende.

Når du tænker på strålende øjne og en glat blød hud, tænker du så ikke på en tiltrækkende mand i luksuriøse omgivelser? Dine drømme kan blive til virkelighed, fordi det perfekte er inkluderet i alle CBC’s effektive skønhedsbehandlinger.

Ydre skønhed er lig med indre styrke

Selvrespekten og selvtilliden forstærkes hos mange med f.eks. et flot hår, smukke øjne, elegante hænder, lange ben, smal talje eller en stor barm. Alle disse fysiske attributter er sjældne ressourcer, og den medfødte skønhed er en sjældenhed, men alligevel er kvindelige skønhed et generaliseret kulturelt ideal. Det er et socialt, kulturelt og økonomisk faktum, at for mange kvinder antyder udseendet deres plads i samfundets indkomst- og statushirarki.

Du bliver endnu smukkere, hvis du sætter dig nye mål, ændrer dine gamle værdier og holdninger, og ikke er bange for at spille flere roller. CBC hjælper dig med de positive udfordringer. Sød og naturlig eller avantgarde og sofistikeret? Vælg din type. Følg CBC’s råd om skønhedsbehandlinger, og dit udseende forbedres. Det er logisk at dine bestræbelser for et flottere udseende afhænger af og er resultatet af dine anstrengelser og investeringer i dig selv.

Invester i skønhedsbehandlinger og skønhedsprodukter

Det at blive smukkere skal ikke kun være et stærkt ønske, men et helligt påbud. Overbevis dig selv om at frelse også kan opnås for et forsømt udseende. Det kræver bare at du ofrer mere opmærksomhed, tid og kræfter på dig selv. CBC leder dig skridt-for-skridt og fra dag-til-dag til den skønhedsdronning du i virkeligheden er.

Dine positive skønhedstanker begynder når plejer og vedligeholder dig selv, fordi: “When you feel fine, your looks improve, your work, your life: when that happens you feel even better and more pleased with life. With a firm body, soft skin, elegant hands and shining eyes, you can look around you and take in all the interesting facets of daily life…. That’s the secret of a vital out-look. Look ahead to the day before you with zest and enthusiasm, and you’ll look better, feel better and get much more out of life than ever before.”

Dit udseende spiller en afgørende rolle

Jeg ved du hader at høre dette, men ….  hvordan du ser ud har umådelig betydning for om du vækker interesse. Det forklarer, hvorfor mænd bliver som besatte af en kvindes krop, udseende, påklædning etc. Hvis du ønsker at blive elsket, så gør dig visuelt tiltrækkende.

Du kan gøre oprør mod denne kendsgerning ved bevidst at forsømme dit ydre, således at din partner kan bevise at han elsker dig selv når du ser forfærdelig ud, eller du kan acceptere at din partners lyst i højere grad vækkes af om han kan lide dit udseende.

Overvej at gøre dig i stand efter hans smag en gang i mellem, og ikke kun som du kan lide det. Hvis dette er et område, du har forsømt, kan du eksperimentere med udseende, påklædning etc. Du vil blive dejlig overrasket over de spændende og måske uventede reaktioner.

Dit udseende betyder alt!

Alle kvinder i alle aldre over hele verden er optaget af sit udseende. Faktum er, at perfekte og billedskønne kvinder er meget sjældne. Selv de kendte supermodeller har sine skønhedsproblemer! Så der er igen pletter på din egen skønhed der er værdt at være ked ad.

CBC’s skønhedsbehandlinger virker og gør underværker på alle. Ja, virkelig alle – kan se og føle sig yngre, smukkere og flottere!

Begynd på dit nye smukke jeg, nu!

Jo tidligere og mere regelmæssig du begynder at gå til skønhedsbehandlinger for at pleje og vedligeholde dit udseende desto bedre.

Eksklusiv SkønhedsKlinik Lang Professionel Erfaring - 1553 København | Copenhagen Beauty Club

Læs min bog om skønhed fra 1993

“Alt om skønhedsbehandlinger” ISBN 87-15-08917-7, Det Ny Lademann, hvis du føler dig usikker på hvad de forskellige slanke- og skønhedsbehandlinger går ud på, eller kontakt mig og hør nærmere.

Gør mest muligt ud af dit udseende, fordi livet er, og kan gøres lækkert og behageligt! Bestil tid til dig selv, eller et gavekort til en du vil glæde og holder af. Jeg glæder mig til at ønske dig velkommen i min verden af skønhed og velvære….