#1 PrøveTime i FigurSlank© – VægtTabsForløb – 1553 København KostVejledning, ElektroTerapi, BodyShaping, MindFulness & EmPowerment - makes YOU Fit & Fabulous -

Du får desværre ikke en slankere og mere velformet krop af nogle få tilfældige krafttag i et fitness center for kvinder eller i et gym for kvinder, men ved at gå til FigurSlank® i min SlankeKlinik i København beholder din krop sin smidighed og spændstighed, samtidig med at vitaliteten og den ungdommelige følelse forlænges.
Det er skønt at være slank!

Ganske vist er det bedre at forebygge end at helbrede i et træningscenter for kvinder, men er det alligevel sket, at du af en eller anden grund har forsømt at pleje din krop skal du ikke fortvivle af den grund.
Det er muligt at genoprette en stor del af forfaldet med female fitness!

 

Hvordan foregår VægtTabet

Slankebehandlingen er et konsekvent kropssystem – der hurtigt former og strammer op din figur.
Slanke- og FitnessEkspert Susanne Bjørkmann har med stor fremgang benyttet FigurSlank® i mange år for fremme af feminin skønhed, helse og personlighed i mit fitness center for kvinder.

SlankeKonceptet bygger på 4 GrundPrincipper samt Opfølgning for et Varigt VægtTab:
1) KostVejledning: Diæt og Kostomlægning med Sizero® til VægtTab
2) NEMS Lipo Elektroterapi: Feminin PunktSlankning
3) BodyShaping: FigurTræning til fremme af Kvindelige Attributter
4) Mindfulness: Motivation & Diciplin for Resultat og Udholdenhed
5) Empowerment: Kontrol & Eftersyn af VægtTab + FigurForbedringer

 

Din SomatoType Bestemmer

En af hemmelighederne ved et tiltalende udseende er at blive fortrolig med sin facon og kvindelige figur – og at få det bedste ud af det som naturen har givet dig, for selv om du ikke kan ændre din grundform, kan du absolut forbedre din figur i mit så at sige gym for kvinder!

En perfekt figur varierer fra kvinde til kvinde, og er ikke begrænset til unge piger, og en velproportioneret krop kan beholdes i både 40- og 50-årsalderen – ja selv længere endnu.Jeg er selv et godt eksempel :-)

De fleste kvinder er en kombination af disse 6 kropstyper:

  • Timeglas
  • Lang
  • Triangel
  • Rund
  • Omvendt Triangel
  • Rektangel

I dag er den mest populære kvindetypen meso-ektomorf: Dens gode proportioner kombineret med det slanke og feminine fra ektomorfen.

 

Hvordan fungerer SlankeBehandlingen

Du får desværre ikke din korrekte idealvægt at vide ved at veje dig og kigge i en tabel, hvis du ikke ved hvilken kropstype og muskelmasse du har. De fleste tabeller er baseret på et gennemsnit udregnet af f.eks. forsikringsselskaber, og som kun hver femte af os tilhører!

De fleste kvinder ved ikke hvilken kropstype de har! Kender du din? Men utrolig mange antager, at de har en “kraftig” kropsbygning, selv om det reelt kun er hver fjerde, der har det!

Det er mere vigtigt og meningsfuldt at måle kropsfedtet end at måle kropsvægten. Fedtprocenten er det, der betyder noget. For stor fedtprocent, og ikke overvægt, er den store synder, når det handler om hjertesygdomme, for højt blodtryk etc.

Ved at sammenligne din fedtprocent med din vægt og alder kan din idealvægt og dine idealmål – overarm, ryg, barm, talje, hofte, ende, lår, knæ, læg – for din kvindelige kropstype fastsættes.

 

Coaching under dit VægtTabsForløb hjælper dig til DrømmeFiguren

Jeg måler dig, og på baggrund af din alder, højde, fedtprocent og figurform fastsætter jeg hvor på kroppen du kan blive slankere. Jeg vil endog på forhånd kunne garantere dig din idealvægt og dine idealmål i løbet et nærmere bestemt antal uger, hvis du følger slankebehandlingen til punkt og prikke.

Du får et individuelt og personligt udarbejdet kostprogram (først en diæt og derefter kostmodificering), der passer ind i din dagligdag, og som ikke afviger så meget fra dine normale spisevaner.
I løbet af vægttabsforløbet bliver du sat grundig ind i grundlæggende ernæringskendskab, fødevarernes sammensætning og ernæringsværdi, vitaminer, mineraler m.m.
Med de nye og sundere madvaner reducerer du din vægt til det ønskede niveau på den rigtige måde og på den fastsatte tid.

 

Hvorfor er VægtTab så svært

Men hvis du i stedet vælger at gå på en amatørmæssig og meget hård slankekur, vil du sandsynligvis tabe muskelvæv i tillæg til vand. Det er ikke godt for din sundhed!

Det er bedre at gå på en vel afbalanceret diæt, og på længere sigt ændre usunde kostvaner, samt lave figurformningsøvelser for at øge muskelmassen i stedet for. Du får derfor et mere varigt vægttab end ved andre slankekure!

Jeg mener efter at have testet hundredvis af styrkeøvelser gennem årene, at ikke all træning og motion er egnet for den kvindelige fysiologi.
CBC er kommet frem til nogle særdeles effektive figurformningsøvelser, som – rigtig sammensat – strammer op og former din figur på den bedste måde.
Slankebehandlingen fjerner overflødigt kropsfedt uden brug af kunstige midler.
Samtidig får du som et plus en livsstil som giver dig en bedre sundhed, både fysisk og psykisk!

 

Inde i DIG findes en Fit Kvinde

Jeg anser det som min opgave at få hende frem igen. CBC’s træningssimulator minder måske i ydre udseende om lignende muskelopstrammende slankeapparater på markedet, men det er helt anderledes.

Elektrotræningsapparatet er specielt udviklet til figurformning, og i Danmark findes det kun hos et træningscenter for kvinder – Copenhagen Beauty Club.
De kropsområder du ønsker at forbedre bliver behandlet med datastyrede elektrobølger. Elektrobølgerne har en dejlig afslappende og afstressende virkning, og styrken regulerer du selv med masterkontrollen.
Elektrobølgerne giver mange psykiske og fysiske effekter, som jeg kan fortælle dig mere om når du starter på FigurSlank® med Sizero®.

 

Når bliver VægtTabet Synligt

Det kan ikke understreges stærkt nok at mange kvinders overvægt og figurproblemer er dybe personlige problemer. Jeg arbejdet ud i fra det, og tager udgangspunktet i det faktum at alle kvinder er forskellige. At systemet er effektivt viser ikke mindst det faktum at jeg har vært fuldt beskæftiget siden 1983.

Den sikre vej til at gøre en pige ked af det, er at fortælle hende, at hun er tyk, fed og grim med slet skjult skadefro. Tykke Ben – Lår i Skoene – SlaskeArme – HængeRøv – LårBasser – Skinker – VelstandsPukkel – TaljeLøs – der er mange muligheder.

Bortset fra de centimeter og kilo du taber, opleves forbedringerne bedst når du igen kan benytte mindre kjole- og buksestørrelser efter ganske få uger på FigurSlank®.

Det er ikke luksus at pleje sin krop. Regelmæssig slankebehandling skaber personligt velvære og en god fornemmelse ved at gøre det bedst mulige for at beholde en flot fit figur!

 

Tab DIG Hurtigt og Nemt

Jeg lover ikke urealistiske vægttab, som du sikkert har læst om eller set annonceet, men en jeg tør garantere dig, at du taber mindst ½ kilo om ugen, og vi taler kropsfedt ikke kropsvæske.

Jeg vil ikke gøre dig til en kopi af et “uopnåeligt” skønhedsideal, men jeg vil lære dig at blive en bedre udgave af dig selv – og dermed gladere og mere tilfreds med dig selv.
Din skønhed gør meget for dig, men hvad gør du for din skønhed?

Husk at skønhed giver mere i løn end al verdens rigdom, og du får skatter som sindsro, tryghed og beundring til gengæld for det du gør for dig selv!
Figurslank® er ikke revolutionerende nyt, men sammensætningen og brugen af de anerkendte videnskabelige principper er ny.

 

Fit & Fabulous – in No Time and Forever

FigurSlank® henvender sig til alle kvinder med en travl og stresset hverdag, og med mange gøremål udover familie og arbejde, som ikke har tid eller overskud til at gå til det ene og det andet, men heller vil slappe fuldstændig af en eller flere gange om ugen.

Prisen på FigurSlank®, hvor Sizero® kosttilskud og måltidserstatninger indgår, bliver udregnet på grundlag af det antal uger jeg skal bruge for at forbedre din figur til en idealfigur med idealmål, og beløbet betales forud i månedlige lige store rater.

Du tager ingen chancer – det eneste du kan miste er noget af din vægt og omfang. Husk! Kroppen vises i dag frem mere end nogensinde før. Sammen gør vi din krop “Fit and Fabulous”!

 

NB! Diæter, Kostvejledning, Sizero-produkter, KostTilskud etc. samt delbehandlingerne: Figurformning, Motivation, Elektroterapi og Kontroller er inkluderet i prisen, og kan ikke købes hver for sig enkeltvis.

Læs mere om slankekonceptet
FigurSlank

Ring 4055 8511, og hør nærmere, eller book en prøvetime i figurslank nu!

#1 SlankeBehandling og VægtTabsForløb for Kvinder – 1553 København FigurSlank© er sammensat af 5 DelBehandlinger til et 100% Komplet VægtTabsForløb for Kvinder

 

Gå til SlankeBehandlingen FigurSlank©, når du vil Tabe dig og Strammes op!

FigurSlank©  – Verdens bedste SlankeBehandling! Susanne Bjørkmann

Prøvetime – Aftal Tid til Konsultation og en Individuel PrøveBehandling

 

SlankeBehandlingen FigurSlank© består af disse 5 delbehandlinger:

1) NEMS Lipo-Elektroterapi – ElektroTræning for Feminin PunktSlankning

2) Kostvejledning – Kostomlægning med Sizero-produkter til VægtTab

3) BodyShaping©  – FigurTræning til fremme af Kvindelige Attributter

4) MindFulness – Motivation & Diciplin for Resultat og Udholdenhed

5) Empowerment – Kontrol af VægtTab & Eftersyn af FigurForbedringer

 

PRISLISTE

Prisliste FigurSlank©

 

BOOK HER

Online Booking

#1 EmPowement til VægtTabsForløb for Kvinder – 1553 København EmPowement indgår som en af DelBehandlingerne i SlankeProgrammet FigurSlank©

Er livet fedt – forstået på den måde at livet er problemløst, skønt, og fuld af glæder så er det jo herligt. Men er livet fedt forstået på den måde at fedtet sidder omkring hjertet, midt på maven eller på siden af lårene så er det nok hellere et problem.

Overvægt bekymrer Alle

Utrolig mange klager over at de er for tykke, og at de lige skal tabe sig. Jævnlig undskylder de ovenfor sig selv og andre at de vistnok er blevet for tykke. Lige som at de elsker at komme med forklaringer eller snarere dårlige undskyldninger om hvorfor de er blevet for tykke. Det er ofte de samme som jævnlig afprøver det utal af diæter som kommer på markedet med jævne mellemrum.
Annoncerne lover ufattelige vægttab bare du f.eks. spiser ananas i en kortere periode. Når de ikke længere kan tåle synet af ananas, følger grapefrugtkuren, 10 hårdkogteægkuren, osv. I deres desperation, og som en sidste udvej, tyr de endog til ulovlig medicin og narkotiske stoffer.

Sådan kunne jeg blive ved at opremse de mest utrolige luftkasteller, som lover meget mere end de kan holde. Men hvordan kan det være at disse former for afmagring har så kort levetid? Og hvorfor begynder du igen at spise som du plejer når kuren ikke længer er ny og spændende?
Fordi mange fortæller mig at de efter en lødig diæt næsten forsøgte ligesom at tage hævn på sig selv ved at tillægge sig endnu dårligere spisevaner.

Vi har Lov til at være Forskellige

Hvis du kun er ganske lidt overvægtig, men i øvrigt rask, ubesværet og tilfreds med din vægt, har du ingen grund til at gå på en streng kur. Det er absolut ikke sundt at leve en harmonikatilværelse hvor du slankespiser, for derefter at tage det hele og mere til på igen.
De ekstra kilo irriterer, og hænger som en sort sky over et ellers så godt humør. Hele hemmeligheden er i virkeligheden at lægge din kniv og gaffel fra dig når du har fået nok, og ikke spise for meget for andres skyld, for hyggens skyld, for trøstens skyld, eller for vanens skyld.

Du må Yde, hvis Du vil Nyde

Vil du helst fortsætte med og ikke ændre for meget på dine nuværende måltider siger du? Hvis du ikke er opsat på at gøre en indsats for din vægt og figur, fordi du er for hængt op i dit job og ikke har tid eller overskud til nogen form for kontrol, så kan jeg kun forslå at du skifter erhverv. Men figurformning, og lidt mindre måltider vil være nemmere.
Det er motion og energi fra din kost, der afgør om du kan styre din vægt og figur. Gennemsnitskvinden tager 2 – 3 kilo på for hvert tiår fra de er unge til de bliver pensionister.

Hvad er idealvægten spørger du sikkert. Det er den vægt du har som 25årig, for da er du færdig udviklet i alle led, knogler, bindevæv osv., med mindre du er overvægtig.
Det er en absolut dårlig idé at være overvægtig. Du bliver lettere hjemsøgt af dårlig ryg, hofter, forhøjet blodtryk, sukkersyge, åreforkalkning m.m. Du må heller veje lidt under normalvægt. Det er mange gange smukkere og sundere.

Vaner er Vigtige og Nødvendige

Vanemønstre udvikles som betingede reflekser, og de fleste er rigtige og nødvendige, men sammen med de ubetingede reflekser kan det opstå dårlige vaner, ja sågar farlige.
Vi er almindeligvis gode og hurtige til at se dårlige vaner og særheder hos andre mennesker. Men desto vanskeligere er det for os at se vore egne dårlige vaner. Vi aner svagt, at der er noget vi ikke er helt tilfredse med men stopper der.

De fleste vaner bygger på erfaringer fra ting vi selv har oplevet, andre er givet til os ude fra. Dårlige spisevaner kan omlægges, hvis du bare bliver opmærksom på det.
Forholdet mellem almindelig mad og det at slanke sig, og holde sin vægt med sund og rigtig mad er kompliceret. Det er let at glemme, at dine kostvaner er indprogrammeret tidligere i livet. Det gør det vanskeligere at på egen hånd blive opmærksom på kosten. Umiddelbart er det heller ikke nemt at tilberede sin mad anderledes end den vanen kender.

Naturen holder Dig i Live

Din appetit reguleres ved sygdom så du kun spiser lidt, og det er naturen tilfreds med. Det er egentlig ikke vigtig hvad du spiser, men hvor meget du spiser. Hvis der er en hemmelighed for at leve længe så er en af dem at spise lidt.
Det skal falde dig naturlig at sige nej tak til drink nummer to eller den anden portion. Du skal ikke være flov over at vise andre denne form for disciplinært spiseadfærd. Dit ønske om at undgå overvægt skal ikke, og kan ikke være noget forbigående. At undgå overvægt er heller ikke særlig vanskelig, men det må indgå som en del af dit livsmønster.

LivsStil er at Spise og Bevæge sig

Det er ikke kun et spørgsmål om at blive tyndere, men du vil vel også gerne blive pænere og tabe dig de rigtige steder? Så er en eller anden form for motion en nødvendighed. Det allerbedste er et figurformningsprogram, der er nøjagtig tilpasset efter din krop, og de “skavanker” den har.
Det at løbe, spille tennis, golf, svømme o.l. er godt nok for kredsløbet, hjerte- og lungevirksomheden, men der skal rigtige gymnastikøvelser til for at forme din figur, som du vil have den.

Lige som at det heller ikke hjælper særlig meget at tabe sig, hvis dine muskler er slappe, for så virker huden bare endnu slappere. Det du skal gøre er hver dag at udføre et skræddersyet figirformningsprogram i 10 – 15 minutter. Ved siden af kan du dyrke den motion der passer dig bedst.

Check på Kosten er en God Idé

Skriv ned hvad du spiser på en uge. Det du spiser oftest er nok det du bør skære ned på. Mange spiser alt for meget brød, og mener at det er sundt. Men det er grøntsager også, og det spiser de fleste for lidt af. Det at chokolade, kager og sodavand næsten er bandlyst, hvis man vil kontrollere sin vægt og figur, er ingen nyhed.
Mit spørgsmål er så om det virkelig er chokoladen, kagen eller sodavanden du bliver tyk af, for noget er det selvfølgelig, men der er også mange som sjældent eller aldrig spiser søde sager. Ofte er det stivelse i form af hvedemel, som dominerer kraftig i kosten, fordi det er så nemt: f.eks. et par stykker brød om morgenen, det samme til frokost, et wienerbrød til eftermiddagskaffen, og så en pasta, pizza, tærte eller pitabrød om aftenen. Denne hvedemelsrige kost giver dig syre i kroppen, gør fordøjelsen besværlig, og sænker forbrændingen.

Du ikke Født med din Nuværende Vægt

CBC’s regelmæssige kontrol med din figur og vægt er garanti for at du vil få meget svært med at æse op som en ballon. Jeg er også sikker på at du bliver gladere, lettere i kroppen, og ikke mindst lettere til sinds.
Når du kommer til behandling går jeg ud fra at du har bestemt dig for at holde din idealfigur i al evighed. Du har ikke bestemt dig for kun at prøve. Det har du sikkert bestemt mange gange tidligere.
Stopper du bare en brøkdel af et sekund og tænker du skal prøve, har du allerede forberedt dig på at opgive. I det øjeblik tvivlen får lov til at herske begynder du at tænke negativt. Tvivler du på at du kan klare dit forsæt vil chancen for at du mislykkes øge proportionalt.

Du kan også Beholde Din Figur

Din indbyggede modvilje mod bare at begynde på et projekt får næring af tvivlen. Du udsætter hele tiden projektet, og udsættelsen bliver det mest væsentlige.
Hvis nogen siger, de vil prøve at holde op med at ryge har vedkommende i en brøkdel af et sekund klart forsøgt at finde en undskyldning for at mislykkes i sit fortsæt. De har allerede forestillet sig situationer hvor de nok ville gå på kompromis.

Nu er det Slut med at Prøve

Du skal klare at kontrollere dine spisevaner, og du skal følge din kostomlægning. Du skal ændre dit syn på mad, dine spisevaner, dine grunde til at spise, og mængden af din mad.
Du skal fra i dag af få det bedre med dig selv, og få kontrol med din slanke figur. Der findes ingen medikamenter – hverken nu eller i fremtiden som indeholder så mange løfter om et varigt godt helbred, som livslang motion i følgeskab med en fornuftig reguleret kost.
Husk! Livet er for kort til en flirt med elendigheden.

Alle ved hvordan humøret påvirker selvopfattelsen af kroppens udseende. Enhver der er ærlig nok vil indrømme at ens billede af sig selv er knyttet uløselig sammen med ens selvrespekt.
Med andre ord kan et smukt udseende give selvrespekten et skub opad. Hvis ikke du har respekt for dig selv, hvordan kan du tro andre har det!

Følger du det jeg siger til dig, vil jeg garantere at du ikke bare beholder din kropsform, men du får det også meget bedre i kroppen.
Du bliver friskere, og du får mere energi. Du vil få frie tankebaner, hvor du kan tænke på andre ting i stedet for kun at tænke på hvad du har lyst til, fordi du kun har lyst til det vi aftaler.

Det har aldrig været nemmere at tabe sig hurtigt…

NB! EmPowerment indgår som en delbehandling i FigurSlank©, og kan desværre ikke købes som enkeltbehandling!

Ring 4055 8511, og hør nærmere, eller book en prøvetime nu!

#1 Alternativ Personlig Træner til VægtTab for Kvinder – 1553 København BodyShaping© indgår som en af delbehandlingerne i SlankeProgrammet FigurSlank©

“Jeg har ikke tid til personlig træning eller cardio, og jeg har heller ikke plads til at træne der hjemme!”
Perfekte undskyldninger for ikke at gøre noget, ikke sandt? Forkert!
Du behøver ikke at gå til fitness i træningscenteret med frygtindgydende træningsapparater for at udvikle en harmonisk feminin krop.
Vægte og motionsmaskiner er ikke nødvendige for at forme kroppen, men personlig træner Susanne Bjørkmann kan hjælpe dig til at stramme op din figur med et personligt tilpasset hjemmeprogram i isotonisk muskelopstramning.

Personlig Træner Hjælper DIG med DIT VægtTabsForLøb

Tro det eller lad være, men du kan udvikle alle dine større muskelgrupper uden at røre et eneste træningsredskab en eneste gang. I løbet af kort tid vil din krop med BodyShaping® blive slankere og fastere end den nogensinde har været – hele din krop vil indtage en helt ny velformet “Fit & Fabulous” form.

Personlig træner Susanne Bjørkmann tilrettelægger et udfordrende og figurslankende personligt og individuelt muskeltræningsprogram for dig, som hovedsagelig bruger det træningsredskab du sandsynligvis ikke har overvejet.
Du kan løfte det, bøje det og strække det, men du skal ikke købe noget eller gå til et fitnesscenter for at bruge det. Din krop!

BodyShaping© omdanner Slappe Muskler til Faste Slanke Muskler

Din muskelstyrke øger de helt rigtige steder. Du får en slank og sexet krop som gør at du skiller dig ud fra mængden – du bliver lagt mærke til!
Du vil også hurtigt lægge mærke til forbedringer i kropsholdningen, når du bliver mere bevidst om hvordan din krop bevæger sig, fordi du fokuserer mere på kropsholdning.

Det er en fordel at strække ud efter hver øvelse, men du kan også vente helt til du er færdig. Derfor får du også et afslappende stretchprogram, der strækker eventuelle ømme muskler og reducerer pumpede muskler, så du får en mere graciøs fremtoning, som en danserinde.

Slip for Stress og Dårligt Humør

I din iver efter at få figuren under kontrol har du sikkert prøvet mindst et dusin forskellige gruppeaktiviteter som f.eks. yoga, pilates m.fl. Men så snart den første begejstring har lagt sig – kan selv det mest ambitiøse program blive til et trættende og kedeligt stykke “husarbejde”.

Alle ved godt at regelmæssig bevægelse er vigtigt for at se godt ud, og føle sig vel tilpas. Men hvis du tidligere er kommet i fitnesscentre kender du sikkert rutinen. Køre, parkere og opstilling i salen. For mange på holdet.
Seks piger har det samme smarte tøj på som dig selv. Larm. Vente på at komme til i maskinerne. Kø i brusebadet. Mangel på håndklæder.

Du Taber ikke Gejsten med Coaching

Der er måder at bevare både fornuften og figuren på, og som både er enklere og billigere end du måske forestiller dig. Din figur kan forbedres med – massage, creme, kost, og ikke mindst BodyShaping©.

Det bedste resultat får du når du kombinerer alle disse fire metoder. Du skal motionere for at få det bedre og leve længere, men lad os indrømme det – en af hovedårsagerne til anstrengelserne er at du ønsker at kunne gå i det smarteste tøj og føre dig lidt frem.

Start NedTællingen til en Fit Krop

En “Fit og Fabulous” krop virker ofte lige så svært at opnå som at vinde i lotteriet.
Vi holder regnskab over vort kalorieforbrug, vejer os, måler vore hofter, talje og barm, tæller nitidig antal øvelsesrepetitioner, og vi tager vor puls.

Nogle gange undrer du dig sikkert over om det ikke er påkrævet med en embedseksamen i matematik for at kunne tabe sig i vægt og omfang.
En personlig træner gør muskelopstramningen lettere for dig, og indvier dig i de små fiduser til punkttræning, der er nødvendige for at du skal kunne drage fuld fordel af din skønhed.
15 minutter hver dag med nemme figurformningsøvelser gør underværker for din silhuet.

Vær Stolt af Din Feminine Krop

Hvis du tidligere har mislykkedes i dine figurbestræbelser, så har du sandsynligvis tabt muskelvæv i samme takt som fedttabet, og når du så tog på igen, var det mest fedt der satte sig de forkerte steder på kroppen.

Men samtidig som du fremover “promoter” din femininitet skal du ikke blive for selvtilfreds.

Faste og bløde former er fortsat at foretrække fremfor slappe og slatne former. Glem ikke at også en lidt rund figur skal være velholdt. Over længere tid vil den, der går meget op og ned i vægt som en yoyo, ende med en større fedtprocent efter at de er returneret til deres oprindelige vægt, end hvis de ikke havde tabt sig i første omgang.

Et fornuftig vægttab er ½ – 1 kg om ugen med FigurSlank© – men det afhænger bl.a. af din nuværende vægt. Et hurtigere vægttab er ikke at foretrække, da du taber for meget muskelvæv med risiko for at figuren “forsvinder”.

Motion er af det Gode for Figuren

Måske tror du at regelmæssig motion er en for stor mundfuld. Men det er på tide at se på figurformende muskeløvelser med nye øjne.
Mange tror, at kun benhård fysisk killer træning – tunge vægte, maraton osv. – slanker, men det er ikke rigtigt.
Du forbrænder kalorier hele døgnet, og den energi bruges af musklerne, hjertet, lunger og andre indre organer til forbrænding og opretholdelse af kropstemperaturen.
Sammenlignet med kropsfedt er musklerne 10 – 20 gange mere aktive i forbrændingen. Det er derfor det er vigtigt med en ikke for høj fedtprocent og en større muskelmasse.
Du skal tabe kropsfedt, når du er overvægtig, og erstatte det overflødige fedt med muskler, så din basale forbrænding øges.

BodyShaping© gør en Forskel

Det er en fordel at lægge et moderat figurprogram ind i din dagligdag, men nogle øvelser er bedre end andre til at forme figuren med.
Et kvarter daglig gør dine muskler fastere på problemområder, som hofter, mave og ende, så de formes og ser mindre udflydende ud.

Det er desværre ikke muligt at reducere fedtdepoter fra isolerede steder på kroppen, fordi når du begrænser dit kalorieindtag og former din figur, så taber du dig lige meget over hele kroppen.
Nogle gange kan det se ud som om du taber mere fedt på enkelte steder end andre, men årsagen er ganske enkelt at fedtet er fordelt på forskellige måder. Selvom punkttræning ikke fjerner fedtet, så vil figurformningsøvelser udvikle og styrke musklerne.

Du får strammet op dine muskelgrupper, så du får et slankere udseende. Den eneste måde at fjerne fedtdepoterne på er at sænke din fedtprocent gennem sundere kostvaner og bevægelse.
Følger du dit personligt tilpassede figurprogram til punkt og prikke med BodyShaping© vil figurformningsøvelserne gøre dine hofter smallere, maven fladere og enden fastere.

Ændringer i LivsStil er et Stort Skridt

Selv om muskeltræning lyder indlysende, har du sikkert utallige undskyldninger for ikke at forme din krop med øvelser. Du har for travlt på arbejde. Du skal rejse på ferie. Din mor kommer på besøg.
Da der aldrig tilsyneladende forekommer et godt starttidspunkt, er et hvilket som helst tidspunkt udmærket. “Jeg har ikke tid” er nok den mest almindelig undskyldning for ikke at være aktiv. Men opfyldelsen af dit figurprogram er kun et spørgsmål om prioritering.

Du har fritid. Du bruger masser af tid på sociale medier, surfe på nettet, se fjernsyn og tale i telefon. Hvilke aktiviteter kan du skære ned for at få tid til et lille og nemt figurformningsprogram?
For når du først har fået indarbejdet din daglige BodyShaping© er der intet andet at gøre. Alle dine figurproblemer vil pludselig begynde at forsvinde – naturlig, hurtig, sikkert.

Et Aktivt Liv er ganske SmerteLøst

Tænk på din krop som en maskine; din opgave er at bruge den. Jo mere brændstof kroppen bruger desto flere kalorier forbrænder du.
Figurformningsøvelserne angriber dine egne personlige problemområder; det være sig dine lår, lægge, hofter, talje, arme, nakke eller et hvilket som helst andet kropsområde, der har et skrigende behov for ekstra virkningsfulde, ekstra hurtige opstramninger.
Og siden enhver kvindes krop er skabt forskellig, lader din personlige træner dig forbedre den kropsdel du ikke bryder dig særligt om… så du ender med den figur du altid har ønsket dig!

Den Slankere Figur giver Større SelvTillid

Din nye velskabte figur skaber velvære, så du kan nyde flere af livets goder. Når kroppen er fit ser du smartere ud i alt det nye tøj du nu kun drømmer om. Du bliver ret ud sagt forbløffet hver gang du måler dig selv, og ser dig selv i spejlet.
Mange af de kvinder som har gået til FigurSlank© har dramatiskt ændret sit liv. Efter at de har smidt mange ton med kropsfedt har de fået større tro på sig selv og appetit på livet.

Du får Din Skønhed og Stolthed tilbage

Og det bedste ved det hele er at din nye veldrejede krop bliver ved med at være velproportioneret – faktiskt bliver den bare flottere og flottere for hver dag som går.
Du tager dig bedst mulig ud hele året. Ikke noget med at gemme sig i stort og uformeligt tøj mere, i stedet for bliver du i stand til at gå med alt det modetøj du har elsket, men ikke tidligere har kunnet gå med – forførende sommerkjoler, stramme jeans og højt skåret badetøj…

Din barm bliver større og fyldigere – men kun hvis du ønsker det. Din fedtprocent sænkes og efterlader en smallere og fastere talje med velformede hofter. Dine lår og lægge bliver også slankere og mere feminine fra hoften og helt ned til anklerne.

Selv ansigtet kan blive pænere – når kindbenene bliver tydeligere og du lader den naturlige skønhed komme til sin ret.

Du er født med alt hvad du behøver for at skulpturere og forme din krop!

Det har aldrig været nemmere at tabe sig hurtig!

 

NB! BodyShaping© indgår som en delbehandling i FigurSlank©, og kan desværre ikke købes som enkeltbehandling!

Ring 4055 8511, og hør nærmere, eller book en prøvetime nu!

#1 MindFulness til VægtTabsForløb for Kvinder – 1553 København MindFulness indgår som en af DelBehandlingerne i SlankeProgrammet FigurSlank©

Du behøver slet ikke at tro, fordi din nye positive holdning bliver til realitet!

Din krop og organisme er noget unikt, og de belastninger, vi især udsætter os selv for, er vidt forskellige. Og det kan være mange årsager til, at du er utilfreds med din figur og dit udseende, f. eks. depression, vaner og livsstil.

Tanker og Aktiviteter er Dine Stærkeste MotivationsFaktorer

På et konstruktivt niveau kan stress virke stimulerende, opkvikkende, kreativt og spændende, uden at det giver de uønskede fysiske og mentale bivirkninger. Positivt stress kan få dig til at føle generelt velvære, forudsat at det er dig, der kontrollerer niveauet.
Derfor må du være fast, lære dig at sige nej og tage kontrollen over dit liv. Du skal ikke kæmpe for at leve op til andres skønhedsidealer, men dine egne.

Skønheden har en Mental Side

Kedsomhed, utilfredshed og usikkerhed er de mest almindelige grunde til, at mange bliver ligeglade med sit udseende – alle tre faktorer har en psykisk side som det kræver træning at bearbejde, men vi kan hellere ikke leve uden stress, fordi det er en vigtig del af vor daglige tilværelse.
Almindelige symptomer er udmattelse, søvnløshed, svimmelhed, kramper, bryst- og bensmerter, raseri, irritation og generel utilfredshed med sin egen krops udseende.

Det er To slags Kilo

Fantomkilo, og så dem der rent faktisk kan ses på hofter og lår. Fantomkiloerne er indbildte, men føler du dig overvægtig, er det i princippet ligegyldigt hvad vægten siger. Du har det skidt med din krop og dit udseende, og det er dét, der tæller.
Et dårligt forhold til figuren og udseendet er for mange starten på en ond cirkel, hvor den skiftevis står på slankekur og ædeflip. Pludselig kører karrusellen, og så er det svært at springe af igen.

Det er en Vej til SkønhedsDrømmen og bedre SelvFølelse

CBC analyserer de følelser, der styrer din figur og skønhed, og får dig til at leve livet – så kommer skønheden og den øgede motivation automatisk.
Det er forbløffende, hvordan positiv tænkning i figur- og skønhedsmotivation suggerer eller hypnotiserer dig til at tro fuldt og fast på, at du kan lykkes i at få en flottere figur og et flottere udseende. Ved at gå til figur- og skønhedsmotivation, som også giver dig afslapning og afspænding, vil du efterhånden kunne udnytte alle dine indbyggede kraftreserver.
Du vil kunne forbedre dit helbred, din figur og dit udseende ved at lære dig kun at efterkomme organismens behov for mad, at overlade kontrollen til appetitcenteret, og kun spise, når du føler trang til det.

MindFulness ved hjælp af Autogen Træning

Skønhedsmagien gentages indtil den positive virkningen begynder at indfinde sig. Du vil efterhånden kunne trænge dybere ned i dit bevidste sind og afværge reaktioner på figur- og skønhedsstress. Resultatet af figur- og skønhedsmotivation er at du vil kunne hypnotisere dig selv med hjælp af selvsuggestion til at blive mere selvsikker og gladere for dig selv, uden negative tanker og bekymringer. Med selvsuggestion kan du faktiskt til og med øge blodtilførselen til brystvævet, så barmen bliver både større og fastere!

Regelmæssige skønhedsbehandlinger frigør dit sind fra de almindeligste bekymringer, fremmer din koncentration, så du bliver optaget af opkvikkende tanker. Husk at utilfredshed med krop og udseende stresser din krop. Du bliver faktisk både kønnere og gladere af at tænke positive tanker. CBC hjælper dig til at skubbe unødige bekymringer fra dig til i morgen – måske har du så glemt dem.

Meget ofte er årsagen til smuk- / grimreaktionen gemt i det underbevidste, og derfor vanskelig at forstå og gøre noget ved. Med CBC’s autogene træning i figur- og skønhedsmotivation opnår du en slags passiv koncentration ved at træne bevidstgørelse af kroppen og fysisk afspænding.
I denne tilstand af absolut koncentration kan symptomerne lindres. Mange fysiske problemer med psykisk oprindelse f.eks. hudlidelser, fedme og søvnløshed kan løses med autogen træning, mentalterapi og selvsuggestion.

Sørg for Top Motivation

Forestil dig denne situation: Du passerede ham på gaden uden at egentligt at lægge mærke til ham. Men han kastede i en brøkdel af et sekund et anerkendende blik op og ned af dig og smilede. Hvad skete der, ingenting, det skulle det heller ikke, men der blev lagt mærke til dig.
Du var til stede, ikke blot en forbipasserende, men en tiltrækkende og smuk kvinde der blev ofret et ekstra blik. Disse lidt dejlige oplevelser bliver færre og færre hvis du ikke passer på, men lader din skønhed forfalde, fordi du er doven og umotiveret.

Stil dig selv disse tre simple spørgsmål!
Mangler jeg troen på at mine skønhedsbestræbelser skal lykkedes?
Har indre eller ydre skønhed en værdi for mig?
Hvilken belønning ønsker jeg for min skønhed?

Ofte kan en manglende motivation spores til en krise hvor du følte dig uden indflydelse og uden selvtillid, og derfor føler du at du ingen grund har til at udføre noget du ikke magter.
I vort samfund er det at være smuk en måde at vise omverden på at du har en værdi. Du bombarderes med information om hvor nemt det er at blive smuk, men det er desværre ikke så enkelt.
Mangel på selvagtelse giver mange problemer med skønheden, fordi de spørger hvordan i stedet for hvorfor.
P.S. Det er skønhedsprogrammet og ikke skønhedsmålet der har værdi.

Vi er Specielle for det Vi er, og for Vore Gerninger

Mangel på kærlighed og fysisk omsorg kan føre til et ligegyldigt udseende for at påkalde sig medmenneskelig kontakt og medlidenhed, og en venten på at andre skal gribe ind og kontrollere skønheden.
En udefrakommende belønning skal have en personlig værdi, det være sig i form at penge, status eller anerkendelse for at være effektiv som motivationsfaktor.

Nøglen til Top Motivation

Den ligger i din evne til at tilføre din underbevidsthed suggestive henstillinger. Audioterapi benytter sig af en fremadskridende fysisk afslapning, hvorigennem kontrollen gradvis udvides til også at omfatte det emotionelle og mentale, hvis formål er at fremkalde ændringer i din skønhedsadfærd, som du ikke kan opnå ved viljens magt alene.
Manglende motivation fører til at dine vaner blive uhensigtsmæssige og at du ikke har kraften til at styre din skønhed. Ingen vågner om morgen og siger til sig selv at de skal gøre mindst mulig ud af sit ydre i dag, men det kan ligge og romstere i underbevidstheden uden at du klar over det.

Du skal Elske Dig selv for at blive Motiveret

Du skal oprigtig ønske at forbedre dit udseende. Ingenting er så vigtig som selvagtelsen du får ved at tage kontrol over din skønhed. Se dig selv i spejlet, og se dig selv som den specielle kvinde der fortjener skønhed.
Vi er selve nervesystemet, fordi vores bevidsthed, tanker, følelser, holdninger og motiver jo i virkeligheden kun er aktivitet i vort nervesystem. Det sætter os i stand til at modtage påvirkninger fra omverden og fra organismen, bearbejde dem og igangsætte og regulere muskelaktiviteten og anden aktivitet.

Glæde, kærlighed, stolthed, sorg og frygt er følelser vi alle kender. Nogle gange forbedrer det vor skønhedsadfærd mere effektiv, andre gange mindre effektiv.
Disse tilstande er nært knyttet til vor motivation, hvor de kan både fungere som igangsættere af handling og som ledsagertilstande ved behovstilfredsstillelse. Du har sikkert også oplevet følelsen af angst og legemlige reaktioner blot ved at tænke på morgendagens eksamen eller festtale.

Motivationen er DrivKraften bag Din SkønhedsAdfærd

Den øver en væsentlig indflydelse på såvel dine fysiske præstationer som din indlæring og hukommelse. Motivationen kan være et behov, drift eller trang for at sanse, vise-sig-frem, anerkendelse, selvstændighed, herskesyge, underkastelse m.m.
Du kan hverken se, høre eller lugte motivation, og du kan kikke indad i dig selv og registrere, hvad det er, du har lyst til, trænger til, drømmer om og stræber efter.

Øvelse og Træning gør Mester

Da vi var børn blev vi opdraget af andre, men som voksne kan vi også opdrage os selv. Vi kan i høj grad påvirke vor egen personlighed med målrettet positiv tankevirksomhed.
Tankens magt er stor, men det er ikke så ligetil at få magt over tanken. Det kræver tid og træning. Resultaterne kommer ikke af sig selv, de kommer ikke med det samme, men de kommer.

Det en god idé at inkludere mental træning i dit skønhedsprogram, som f.eks. CBC’s med figur- og skønhedsmotivation hvor du kommer i god kontakt med din skønhed, samtidig med at det spilles musik, som passer til dine nye indre tankebilleder.

Det har aldrig været nemmere at tabe sig hurtigt…

NB! MindFulness indgår som en delbehandling i FigurSlank©, og kan desværre ikke købes som enkeltbehandling!

Ring 4055 8511, og hør nærmere, eller book en prøvetime nu!

#1 KostVejleder med Fokus på VægtTab for Kvinder – 1553 København KostVejledning indgår som en af delbehandlingerne i SlankeProgrammet FigurSlank©

Når du følger kostvejleder Susanne Bjørkmann’s kostvejledning med din sunde kostplan til vægttab eller mine slankende diæter, så ændrer du uhensigtsmæssige dine kostvaner, og spiser mere og mere fornuftigt.
Din kostomlægning vil ske lidt efter lidt, så ændringerne forekommer naturligt og bliver stort set lystbetonet.
Du bliver selvfølgelig slankere, men også sundere og gladere, når din nye madplan ikke føles som en lang række af savn.

KostVedledning kan Udrette Små Mirakler

Kunsten er at udvælge den føde, som indeholder næringsstoffer i den rigtige balance, for hvis der opstår skævheder vil kroppen straks reagere.
Du begynder med en personlig skræddersyet diæt til vægttab, og samtidig skærer du ned på noget af det, du også ved med dig selv er fedende og usundt.
Du får det hurtigt bedre i hele kroppen under dit vægttabsforløb, og det øgede velbefindende giver dig mod på effektive slankeretter, du får det endnu bedre af.

Jeg oplever at hos de af mine klienter, hvor kroppens immunforsvar er kommet i ubalance, sjældnere bliver angrebet af virus og bakterier. Forkølelser hævdes at være en reaktion på et forkert levevis, herunder en forkert kost.
Når kroppens balance kommer i orden, regulerer stofskiftet appetitten, og dermed din kropsvægt.
Når du spiser det kroppen har brug for – opnår du hurtig din perfekte idealvægt.

Jeg har ikke Råd til en Sund MadPlan!

Udsagnet er en af de almindeligste – og dårligste – undskyldninger jeg ofte hører for at blive ved med at spise forkert. Figurslankende kost er nemlig først og fremmest mere af de fødevarer som ikke får dit husholdningsbudget til at vælte.
“Jeg venter med at ændre i kosten til videnskabsmændene er blevet enige om hvad der er sundt!” er en anden tåbelig undskyldning. Men faktisk er forskerne ikke særlig uenige om, at det er en god idé at spise magert, fedtfattigt, sukkerfattigt, groft og varieret.
Dels sparer du på de dyre færdigretter, og til dels bringer du forholdet mellem proteiner, fedtstoffer, kulhydrater, vitaminer og mineraler i bedre balance.

Dansk Kost er Forkert Sat Sammen

Den indeholder for meget fedtstof og sukker, og for få grove produkter. Og når den naturlige appetit tilfredsstilles med fedtstoffer og sukker, så nedsættes forbruget af andre mere lødige fødevarer.
Dit forbrug af de ernæringsmæssige korrekte og figurslankende fødevarer skal øges. Du skal gøre mest muligt ud af din morgenmad, fordi den nok er det måltid, der oftest forsømmes.
Tit bliver det kun tid til en kop kaffe og et stykke franskbrød. Et “måltid”, der giver nogle kulhydrater, og derfor hurtigt kvikker, men også hurtigt forbrænder. Og det er langtfra tilstrækkeligt på dette tidspunkt af dagen.

Diæt er Hemmeligheden bag en Feminin Fit Krop

Et godt og værdifuldt sammensat morgenmåltid skal helst dække 25% af dagens kalorier og ernæringsstoffer.
Frokosten og middagen skal være alsidig ligesom morgenmaden. I den typiske danske kost udgør fedt 40-45%, og det er for meget. Det bør skæres ned til 25-23%, og bestå af fornuftige fedtstoffer.
Sizero© kosttilskud til kvinder som ShapeMix© og BeautyMix© indgår i din nye skræddersyede kostplan, og giver dig en god og hurtig fordøjelse.

Alt for mange lider af forstoppelse, og det er ikke alene usundt og ubehagelig, det giver også et dårligt udseende. Er det noget i vejen med maven, ser man det straks i ansigtet. Trækkene bliver spændte og kuløren dårlig.
For blot 30 år siden vidste ernæringseksperterne ikke nær så meget om kost, som man gør i dag. Du kan derfor, som barn, have fået forkerte madvaner, som ikke er helt sunde. Og det kan således være nødvendigt at lære at komme til at synes om noget andet end de retter du forstsat spiser.

Alle har ikke Brug for Samme Kost

Små børn ved normalt, hvad de har godt af. De kan mærke, hvis de mangler noget, og sørger for at spise det. Men dit instinkt til at føle, hvad du mangler forringes lidt efter lidt, når du bliver ældre. Blandt andet fordi du lærer at holde af bestemte madretter, som du forbinder med noget trygt og godt.
Sukker feder, men det er også skadeligt for helbredet. Hver dansker spiser gennemsnitlig et kilo sukker om ugen, men det skal vi i fællesskab få skåret kraftigt ned på.
Og så er det saltet som du også skal begrænse forbruget af i fremtiden. Det er ingen tvivl om, at organismen ikke har godt af alt for meget salt, for det binder væske i kroppen. Denne væske fylder og vejer selvfølgelig. Meget af væsken sidder i dit løse underhudsvæv og kan bl.a. give noget der ligner et pløset udseende.

Alkohol Smøger og Koffein er No Go

Du bliver ikke alene slankere, men også kønnere, når du efter kort tid på en FigurSlank® diæt spiser rigtigere og begrænser forbruget af spiritus, cigaretter og kaffe.
Nedsætter du dit spiritusforbrug, vil du i løbet af ganske kort tid opdage, at huden bliver pænere. Poserne under øjnene forsvinder, tillige med de løse kinder, som har været en følge af den væskeophobning, der forekommer ved et større spiritusforbrug.
Holder du op med at ryge – eller sætter forbruget ned – vil du også se store forandringer i ansigtshuden. Hvor den før var grålig på grund af dårlig iltning, får den ny fin kulør.
Du bliver ligeledes bedre tilpas, hvis du lader være med at drikke så meget kaffe. Ser du dig selv i spejlet en sen eftermiddag efter 5 – 7 koppe, vil du sandsynligvis opdage, at du har en træt og hærget udseende, og det kan du tilskrive kaffen.

Forkert Kost sætter Sine Spor

Det er nok de færreste, der har det rigtig godt med sin krop. Vi lader os nemt friste af de mange, lokkende tilbud, der i løbet af nul komma fem kan få den mest håbløse krop til at ligne en supermodel, og strutte af velvære.
Har man det skidt, regner man med, at man “mangler” et eller andet, og man googler for at få et overblik over de forskellige mirakelpræparater.
Man aner ganske vist ikke hvad det er man mangler eller behøver for at blive tynd, men den indpakning, der lover mest, kan vel aldrig være helt ved siden af?

Viden om Kost giver Tryghed

Det er umagen værd at lære lidt om rigtig kost, som en diætist, men det er ikke noget, du kan sætte dig ind i fra dag til dag. Hvis du synes, du spiser sundt, vil du føle dig bedre tilpas. Men er du inde i en periode, hvor kroppen ikke fungerer så godt, vil en kostvejledning med kostvejleder Susanne Bjørkmann være dig til stor hjælp.
Du kan blive slankere og smukkere blot ved at spise de rigtige madvarer. Ikke blot forbedres udseendet, men du får det også følelsesmæssigt og mentalt bedre, når du følger FigurSlank© diæter regelmæssigt. Alene det, at du gør noget ved sagen, bevirker i regelen, at du får det bedre med dig selv.

De Overflødige Kilo skal Bekæmpes

Når du har gennemført din kostomlægning, skal du indstille dig på at du næsten altid vil blive en torn i øjet på alle andre kvinder, som egentlig godt ved, at de burde gøre det samme. De har bare ikke haft viljestyrken og tålmodigheden – og så er det jo irriterende, at der sidder én, som det er lykkedes for.

Du skal være klar over at de uden at være sig det egentlig bevidst modarbejder din succes, og alle, der værner om en slank figur, kender til ulidelighed sætningen: “Tag du dog bare et stykke til – nu kan du da tillade dig det, og det ville såmænd kun klæde dig med lidt mere huld på kroppen…”
Hør ikke på dem for guds skyld!!! “Et stykke til” er forbudt i al evighed, hvis vægttabet skal beholdes. Det nytter ikke at tro, at du kan holde din genfundne idealvægt, hvis du lever og spiser som den gang du var overvægtig.

En Fit FigurSlank Krop gør en Forskel

Efter at du har tabt dig virker du selvfølgelig lidt irriterende på andre kvinder, og på deres dårlige samvittighed over for sig selv. Alle der lægger deres livsstil om, kender til det.
Du kommer kort sagt til at skille dig ud fra de vante omgivelser, som ellers burde støtte dig i alle forbedringer til det slankere og sundere. Da kroppen nu engang hører temmelig stærkt til begrebet seksualitet, kan omvæltningen måske også føre til nogle uforudsete “problemer”.

Du vil Få en “Vildere” Tid

Når du ser dig i spejlet og kan konstatere, at du er skabt ligesom alle de slanke du tidligere har beundret og misundt. Du kan ligefrem komme til at lægge din stil om til det mere femme fatale’ede, og det gælder både for kvinder, der er i et parforhold, og kvinder uden bånd.
Specielt for de første kan det opstå jalousiproblemer. Manden, der ellers er så sikker på, at der ikke er nogen, som løber med hans kone, ser pludselig, at der også er noget andet i dig – og at andre også kan se det!

Hvis du før var den “glade runde”, der klovnede lidt for at dække over din usikkerhed og for at demonstrere din ligegladhed med, hvordan du virkede på mænd, stiller du nu måske nogle andre krav.
Jamen, nu er jeg jo slank som de andre, så må der da komme en ridder på den hvide hest! Men denne forventning opfyldes ikke altid med det samme – bl.a. af den grund, at du i din nye “indpakning” kan komme til at virke alt for ivrig, så forhippet at det kan skræmme.
Der er noget, du må prøve at lægge bånd på, selv om det er naturligt, hvis du efter mange års oversethed på det seksuelle marked synes, der er en masse at indhente.

Når de første psykiske hurdler efter den fysiske slankekur er overstået, falder alting på plads – og først da kan du betragte din ny krop som kommet for at blive, og så ender det såmænd også med at omgivelserne accepterer den uden at føle deres egen sikkerhed truet.

Det har aldrig været nemmere at tabe sig hurtigt…

NB! Kostvejledning indgår som en delbehandlingerne i FigurSlank©, og kan desværre ikke købes som enkeltbehandling!

Ring 4055 8511, og hør nærmere, eller book en prøvetime nu!