Hurtigt VægtTab med Rigtig SlankeBehandling Prøvetimen i FigurSlank afslører hvor forbløffende nemt du taber dig

Du kan ikke få et flottere udseende og en mere slank og velformet figur af nogle få tilfældige krafttag. Men ved at gå til slankebehandlingen Figurslank beholder din krop sin smidighed og spændstighed, samtidig med at vitaliteten og den ungdommelige følelse forlænges. Det er skønt at være slank!

Ganske vist er det bedre at forebygge end at helbrede, men er det alligevel sket, at du af en eller anden grund har forsømt at pleje dit ydre skal du ikke fortvivle af den grund. Det er heldigvis muligt at genoprette en meget stor del af det forsømte.

Lyt til din personlige træner

Den sikre vej til at gøre en pige ked af det, er at fortælle hende, at hun er tyk, fed og grim. Slet skjult skadefro: Tykke ben, Lår i skoene, Slaskearme, Hængerøv, Lårbasser, Skinker, Velstandspukkel eller Taljeløs – der er mange muligheder. Og så er der den ikke særlig slanke pige med de særlig flotte ben – en kedelig konstellation. Du kan selvfølgelig ignorere moden, men ….

Copenhagen Beauty Club’s Figurslankbehandling er et konsekvent kropsplejesystem – der hurtigt former og strammer op din figur. Slanke- og skønhedsekspert Susanne Bjørkmann har med stor fremgang benyttet Figurslank i mange år for fremme af feminin skønhed, helse og personlighed.

Slankekonceptet består af fire grundprincipper:
1) Diæt: Kostvejledning, kostmodificering inklusiv Sizero
2) Fitness: Figurformende gymnastikøvelser
3) Mindfulness: Psykologisk motivation og selvdiciplin
4) Fit: Lipo-elektrotræning til “bodybuilding”

En perfekt figur varierer fra kvinde til kvinde, og er ikke begrænset til unge piger. En velproportioneret krop kan beholdes i både 40- og 50-årsalderen – ja selv længere endnu. De fleste er en kombination af kropstyperne: Timeglas – Lang, Triangel – Rund – Omvendt Triangel eller Rektangel. I dag er den mest populære kvindetypen mesoektomorf: Dens gode proportioner kombineret med det slanke og feminine fra ektomorfen.

Du coach’es i vægttab af SlankeSusanne

En af hemmelighederne ved et tiltalende udseende er at blive fortrolig med din egen facon og udseende – og at få det bedste ud af det som naturen har givet dig. For selv om du ikke kan ændre din grundform, kan du absolut forbedre din figur.

Du får desværre ikke din korrekte idealvægt at vide ved at veje dig og kigge i en tabel, hvis du ikke ved hvilken kropstype og muskelmasse du har. Tabeller er baseret på et gennemsnit udregnet af forsikringsselskaber, og som kun hver femte af os tilhører. Og de fleste ved ikke hvilken kropstype de har! Kender du din? Men utrolig mange antager, at de har en “kraftig” kropsbygning, selv om det reelt kun er hver fjerde, der har det.

Det er mere vigtigt og meningsfuldt at måle kropsfedtet end at måle vægten. Fedtprocenten er det, der betyder noget. For stor fedtprocent, og ikke overvægt, er den store synder, når det handler om hjertesygdomme, for højt blodtryk etc. Ved at sammenligne din fedtprocent med din vægt og alder kan din idealvægt og dine idealmål (overarm, ryg, barm, talje, hofte, ende, lår, knæ, læg) for din kropstype fastsættes.

Du får professionel hjælp af slankecoach #1

Jeg begynder med at måle og veje dig, og på baggrund af din alder, højde, vægt, fedtprocent og figurform fastsætter jeg hvor på kroppen du kan blive slankere. Jeg vil endog på forhånd kunne garantere dig din idealvægt og dine idealmål i løbet et nærmere bestemt antal uger, hvis du følger CBC’s figurslankbehandling til punkt og prikke.

Du får udarbejdet et kostprogram (først en diæt og derefter kostmodificering), der passer ind i din situation og dagligdag, og som ikke afviger så meget fra dine normale spisevaner. I løbet af behandlingsforløbet bliver du sat grundig ind i grundlæggende ernæringskendskab, fødevarernes sammensætning og ernæringsværdi, vitaminer, mineraler osv. Med nye og sundere madvaner reducerer du din vægt til det ønskede niveau på den rigtige måde og på den fastsatte tid.

Men hvis du i stedet vælger at gå på en amatørmæssig og meget hård slankekur, vil du sandsynligvis tabe muskelvæv i tillæg til vand. Det er ikke sundt for din helse. Det er bedre at gå på en vel afbalanceret CBC-diæt, og på længere sigt ændre usunde kostvaner, samt lave figurformningsøvelser for at øge muskelmassen i stedet for. Du får derfor et mere varigt vægttab end ved andre slankekure.

Jeg mener efter at have testet hundredvis af øvelser gennem årene, at ikke all gymnastik og motion er egnet for den kvindelige fysiologi. CBC er kommet frem til nogle særdeles effektive figurformningsøvelser, som – rigtig sammensat – strammer op og former din figur på den bedste måde. Figurslankbehandlingen fjerner overflødigt kropsfedt uden brug af kunstige midler som piller og pulvere. Samtidig får du som et plus en livsstil som giver dig en bedre helse, både fysisk og psykisk.

Inde i dig findes en slankere fit kvinde

Jeg anser det som min opgave at få hende frem igen. CBC’s træningssimulator minder måske i ydre udseende om lignende muskelopstrammende slankeapparater på markedet, men det er helt anderledes.

Elektrotræningsapparatet er specielt udviklet til figurformning, og i Danmark findes det kun hos Copenhagen Beauty Club. De kropsområder du ønsker at forbedre bliver behandlet med datastyrede elektrobølger. Elektrobølgerne har en dejlig afslappende og afstressende virkning, og styrken regulerer du selv med masterkontrollen. Elektrobølgerne giver mange psykiske og fysiske effekter, som jeg kan fortælle dig mere om når du starter din egen figurslankbehandling.

Det kan ikke understreges stærkt nok at mange kvinders overvægt og figurproblemer er dybe personlige problemer. Jeg arbejdet ud i fra det, og tager udgangspunktet i det faktum at alle kvinder er forskellige. At systemet er effektivt viser ikke mindst det faktum at jeg har vært fuldt beskæftiget siden 1983.

Bortset fra de centimeter og kilo du taber, opleves forbedringerne bedst når du igen kan benytte mindre kjole- og buksestørrelser efter ganske få uger. Det er ikke luksus at pleje sin krop. Regelmæssig kropspleje skaber personligt velvære og en god fornemmelse ved at gøre det bedst mulige for at beholde en flot figur!

Tab dig hurtigt og nemt på maven og lårene

Jeg lover ikke urealistiske vægttab, som du sikkert har læst om eller set annonceet, men en jeg tør garantere dig, at du taber mindst ½ kilo om ugen, og vi taler kropsfedt ikke kropsvæske.

Jeg vil ikke gøre dig til en kopi af et “uopnåelig” skønhedsideal, men jeg vil lære dig at blive en bedre udgave af dig selv – og dermed gladere og mere tilfreds med dig selv. Din skønhed gør meget for dig, men hvad gør du for din skønhed?

Husk at skønhed giver mere i løn end al verdens rigdom, og du får skatter som sindsro, tryghed og beundring til gengæld for det du gør for dig selv! Figurslank er ikke revolutionerende nyt, men sammensætningen og brugen af de anerkendte videnskabelige principper er ny.

Figurslank – din nye slankekur!

Figurslank henvender sig til alle kvinder i stressede jobs med en travl hverdag og mange gøremål udover familie og arbejde, som ikke har tid eller overskud til at gå til det ene og det andet, men heller vil slappe fuldstændig af en eller flere gange om ugen.

Totalprisen på din personlige og komplette figurslankbehandling bliver udregnet på grundlag af det antal uger jeg skal bruge for at forbedre din figur, og beløbet betales måndlig i lige store rater. At prøve en figurslankbehandling tager dig kun små 45 minutter.

Du tager ingen chancer – det eneste du kan miste er noget af din vægt og omfang. Husk at kroppen vises i dag frem mere end nogensinde før…

NB! Diæter, Kostvejledning, Sizero-produkter, KostTilskud etc. samt delbehandlingerne: Figurformning, Motivation, Elektroterapi og Kontroller er inkluderet i prisen, og kan ikke købes hver for sig enkeltvis.

Læs mere om slankekonceptet
FigurSlank

Ring 4055 8511, og hør nærmere, eller book en prøvetime nu!