Hjem / Om / Kontakt / Ansvarsfraskrivelse / Handelsbetingelser / Sitemap / Privatlivspolitikmærkningsordning fra minecookies.org til websites der anvender cookies

Tilbud til helt nye kunder Få et TotalCheck af din skønhed til SÆRPRIS

Den måde du værdsætter dig selv på er en uadskillelig del af din skønhed. Dit selvværd er helt essentielt for din sundhed, dit udseende, din energi og dit åndelige liv. Det betyder at du skal sætte pris på din skønhed og pleje den efter alle kunstens regler, og have karakter nok til at regne dig selv som en specielt type, og selvfølgelig respektere andres måske særegne image.

Skønhedens første bud er at acceptere sig selv

Tag et ærligt kik på dig selv i spejlet. Hvad ser du? Vær nu ikke for beskeden når du betragter dine positive træk. Vær stolt af dine fortrin, og husk at din skønhed følger dig hvorhen du går, fordi du udstiller dig selv i enhver situation du befinder dig i – lige meget om du ønsker det eller ej. Hvis du er tilfreds med dit eget udseende vil du sandsynlig gøre dagen gladere for alle du møder. Og hvis du kan se noget smukt i alle, vil du også hjælpe dem til at have det bedre med sig selv. Hold dig ikke generet tilbage, men ros dine medsøstre.

Lav en liste over alle positive sider ved dit udseende

Brug tid på at føle dig godt tilpas over hvert enkelt træk. Føltes ikke det godt?! Måske kunne du ikke nyde oplevelsen hvis du skal være ærlig, fordi nogle skønhedspletter, som var for iøjnefaldende plager dig. Ja vel, men kik igen, og føj til på listen det enkle faktum, at du ikke mener at være perfekt skabt. Det at være bevidst over de små skønhedsfejl er hjørnestenen i de forbedringer du kan gøre.

Mange kvinder er alt for ivrige i at korrigere alle de negative pletter på skønheden for altid, her og nu, men det er ikke klogt. Indse at du er en ganske almindelig kvinde, som ingen forventer skal være perfekt. Fjerner eller reducerer du nogle af “skønhedspletterne” kan det resultere i forringelse af nogle af dine fortrin. Det er vigtig at være indforstået med at nogle af de måske heldige sider ved din skønhed altid vil være hos dig, selv om du kamuflerer dem – du ønsker vel ikke at virke farveløs, duftløs og smagløs?

Ud i fra dette perspektiv skal du igen gennemgå din skønhedsliste, og vælge en eller to ting du ønsker forbedret. Indse at du KAN blive smukkere, men vær objektiv. (1) Accepter din nuværende uduelighed, at (2) udueligheden er et problem, og at (3) du kan gøre en ændring. Med andre ord må du f.eks. for at lægge en flottere makeup; indse at din nuværende makeup ikke er særlig pæn, at du har behov for at få den lidt flatterende makeup moderniseret, og at du har evnen til at lære nye teknikker og metoder.

Vær realistisk med hvad du vil med din skønhed

Så langt, så godt. Sæt dig nogle delmål du kan nå indenfor et relativt kort tidsrum. Sætter du målene for lavt risikerer du at mislykkes, fordi du ikke bliver stolt af en præstation som ikke kræver noget af dig. Og det samme med for høje mål, fordi de vil garanteret få dig ned med nakken, og fiaskoen vil være ødelæggende for din selvrespekt. Alt dette høres jo sikkert mere indlysende ud end hvad det i nogle tilfælde er, men mange bitre følelser og nederlag kan spores direkte tilbage til forkert målsætning.

Hvordan opnår jeg mine skønhedsmål?

Du har behov for et skønhedsprogram for hjemmepleje, professionelle skønhedsbehandlinger og tid til dig selv. Og så snart du har lagt din skønhedsplan er det på tide at begynde. Under hele forvandlingsprocessen må du forvente skuffelser, og du skal være forberedt på at tilgive dig selv hver eneste lille fejltrin.

Den eneste måde at helt undgå nederlag er at gøre den største fejl af dem alle: det at slet ikke prøve at blive smukkere. Vær stolt og glad for alle de små forbedringer, men stræb hele tiden mod det perfekte. Under arbejdet mod målet vil du opdage at “Jeg gør noget ved det!” føles godt, og derved får du det meget bedre med dig selv og din skønhed.

Ønsker du dig en mere velformet figur med smidigere muskler, slankere ben, fastere ende, flottere barm og en smallere talje? Ønsker du dig et kønnere udseende med en blødere, glattere og jævnere hud? Drømmer du om at blive forvandlet til en helt ny kvinde med et nyt image? Kunne du tænke dig at prøve alle mine skønhedsbehandlinger på en gang til foræringspris?

4 x ja?

Ring straks til Copenhagen Beauty Club på 4055 8511 og bestil “TotalCheck”. Introduktionstilbudet henvender sig til kvinder som endnu ikke kender mine skønhedsbehandlinger, og som ikke har gået til skønhedspleje hos CBC tidligere, eller som ikke er fortrolig med skønhedspleje generelt.

Sådan tjekkes din skønhed igennem

Jeg starter med at måle og veje dig, og på baggrund af din alder, højde, vægt, fedtprocent og figurform fastsætter jeg hvor på kroppen du kan forbedre din figur. Du får at vide hvor mange uger med figurslank det vil tage dig før du kan have en 100% perfekt figur, under forudsætning af at du følger en eventuel figurslankbehandlingen til punkt og prikke. De kropsområder du ønsker at forbedre bliver behandlet med elektrobølger. Sizero elektrotræningen har en dejlig psykisk afslappende og afstressende effekt. Det bedste ved det hele er at ½ times passiv elektrotræning tilsvarer mange timers hård fysisk træning i et motionscenter. Du vil nyde at ligge ned og blive elektrotrænet, samtidig som du bliver trænet mentalt. CBC’s slankeapparat ligner måske i udseende om andre muskelopstrammere du måske kender, men CBC’s elektrotræningsmaskine er anderledes.

Efter figurslanken bliver du pakket ind i bløde lagner og håndklæder, så du ligger dejlig behageligt og afslappet. Din hud bliver dybderenset for urenheder efter alle kunstens regler, og derefter peelet for at fjerne alle døde hudceller. Du nyder i fulde drag de mange givende ansigtsmasker og den afslappende massage helt ned på skuldrene. Det er så pragtfuldt og afslappende for dine ømme muskler at du kan høre englene synge. Dine rynker og linier omkring øjnene som du måske i lang tid med bekymring har studeret i spejlet, bliver eventuelt behandlet med laser. Eventuelle lange, grimme og skæmmende skæghår, som mange er så kede af, fjernes fra hage og kind med diatermi.

Dine øjenbryn bliver korrigeret og rettet ind efter din ansigtsform, så de understreger din personlighed og giver dit ansigt karakter. Dine øjenvipper permanentfarves mørke, så de ser både tættere og længere ud. Du vil ligne en filmstjerne hver morgenen når du vågner, og du eventuelt kan blive fri for mascara de dage du ønsker et sporty og naturlig look.

Maskuline hår fjernes fra lår og lægge med voks, så du med stor selvsikkerhed kan gå med silkeglatte og fløjlsbløde ben til korte kjoler og nederdele.

Dine hænder bliver dit smukkeste visitkort, som du med stolthed viser frem, efter at CBC’s berømte manicure har ordnet dine negle.

Din makeup opdateres med nye tilpassede farver. Samtidig forklarer jeg hvordan du selv lægger dette look og andre der hjemme, så du nemt kan sminke dig flot til enhver anledning.

CBC giver dig grundige råd og vejleder dig i skønhedsplejes labyrinter under hele behandlingsforløbet, og jeg noterer gerne ned de produkter jeg synes du burde bruge for din skønheds skyld.

Du vil blive lykkelig over endelig at have fået kontrol over dit udseende og din figur for små penge. Du vil efter dette enestående TotalCheck gå mere op i skønhedspleje end tidligere for at holde dig selv ved lige.

Ring 4055 8511, og hør nærmere, eller book totalcheck nu!