#1 VægtTabsForløb for Kvinder – FigurSlank© – 1553 København

FigurSlank© – et enestående koncept – kan løse dine figurkvaler.

Slankekliniken Copenhagen Beauty Club har med stor succes coachet titusinder af kvinder siden 1983 til signifikante figurforbedringer og en slank livsstil. Du kan også opnå dine idealmål, og få kontrol over din vægt og figur, som du aldrig før har haft.

Slanking for alle KropsTyper

Mange kvinder påstår at de ikke kan blive slanke på grund af deres kraftige benbygning, arvede fedtgener eller dårlige forbrænding osv. Der findes næsten lige så mange undskyldninger for en fedladen krop og mislykket slankning, som der findes slankemetoder. Sandheden er at der inde i hver eneste tykke pige findes en slankere udgave

CBC ved af erfaring at kvinder ønsker et lynhurtigt vægttab, men det er ikke vejen at gå. FigurSlank© kan ikke sammenlignes med slankeklinikker, som lover 5 – 6 kilo i vægttab om ugen. En sådan form for slankning fremtvinger kun et kraftigt væsketab. Hvis du også f.eks. tager vanddrivende piller, så gør du dig selv en bjørnetjeneste, fordi væsken (vægttabet) hurtigt må tilføres kroppen igen for at du ikke skal blive syg og dårlig.

Vær ikke Ked af Din Figur

Jo mere du lærer om din krop desto mere kommer du at forstå, hvor klogt det er at lade overvægten forsvinde gradvis – 1 kilo af gangen. Det du taber i vægt vinder du i selvsikkerhed, selvdisciplin og frimodighed.

  • Du er hvad du spiser og tænker
  • Du er et resultat af dine tanker
  • Dit liv er hvad dine tanker har gjort det til
  • Vær ikke utålmodig – din nye figur er på vej

Du følger en Simpel KostPlan & MadPlan

Du kan umiddelbart begynde at arbejde med din sundhed og samtidig nedsætte din vægt. Der er forskel på, hvad vi spiser, men husk at du har brug for al slags føde. Ekstreme slankekure har let ved at skade din sundhed, og hvis din krop er svag er det svært at opnå idealvægt.

CBC har kendskab til både teorien, samt de praktiske løsninger, så du taber lige så meget i vægt, som du ønsker. Figurslank’s kostprincipper har den væsentlige fordel, at de er blevet afprøvet og justeret gennem mange år. Disse principper giver dig fuldt indblik i, hvad der skal spises for at bevare sundhedsbalancen, og for et langt liv med idealvægt. Dit nye fysiskt velbefindende er ensbetydende med mentalt og følelsesmæssigt velbefindende.

Centimeter er lige så Vigtigt som Kilo

De fleste forbinder slankning med at tabe sig i vægt, men det kan lige så gerne betyde reduktion af kropsmålene. Når du trækker din mave ind så minsker du dit taljemål, men du går ikke ned i vægt. Du skal derfor stræbe efter at tabe dine fedtpolstringer.

Når du taber 1 kg kropsfedt bruger du 1 tøjstørrelse mindre, fordi 1 kg fedtvæv fylder 4 – 5 gange mere end 1 kg muskler!

CBC’s hudfoldmålinger forhindrer at du slanker muskler og kropsvæske væk, som ved de fleste andre slankekure. Figurslank© giver et mere varigt vægttab, fordi du taber kropsfedt samtidig med du øger din muskelmasse.

Træning Alene fører ikke til VægtTab

Det er helt korrekt at du kan reducere vægten med fitness, crossfit, spinning o.l., men er du klar over, hvor længe du skal træne inden du har forbrændt et eneste stykke med rejesalat? Du skal svede i 3 kvarter! Chokerende, ikke?

Det kræves kolossale mængder motion for at tabe sig et kilo. Alligevel er fysisk træning vigtig, men af andre årsager. Det nedsætter risikoen for rygproblemer, muskelsmerter og meget andet.

FigurSlank-konceptets figurformningsøvelser sparer dig for mange lidelser, og får din krop til at fungere mere optimalt. Du vil glæde dig over de kropslige aktiviteter når du ser vægttabet fortsætter jævnt og sikkert, og når kropsmålene bliver mere og mere perfekte.

Med  FigurSlank-konceptets Sizero© elektroterapi taber du dig uden at røre en finger, men du vil nok ikke tro det før, du prøver det selv. Slankemaskinen former din krop efter principper, der bryder med alle vante forestillinger om møjsommelig legemstræning.

En ½ time med elektrotræningen tilsvarer f.eks. noget der ligner 2.400 sit-ups. Du kan blive slankere præcis dér, hvor du ønsker det, og opnå mere eftertragtede linier over talje, mave, lår, sæde, arme etc.

Mens du ligger ned og slapper af, hviler du dig og føler velværet brede sig. Du bliver slankere alle de rigtige steder, nemt og bekvemt. Slankemaskinens synlige resultater på kort tid opmuntrer dig til at lægge din kost og livsstil om, tænke mere positivt – og får dig samvittighedsfuldt til at udføre figurformningsøvelserne.

En Flot Figur giver Større Selvtillid

Men det er lige så vigtig at du accepterer dig selv med de muligheder du har, fordi hver og en har sit personlige udseende. Krop og sind hører sammen som en helhed, og den ydre påvirker sindet. Der er en vekselvirkning mellem krop og tanker. Når vi f.eks. ler eller græder, får hjernen opmuntrende eller negative signaler fra ansigtsmuskulaturen. På denne måde forstærker kroppens reaktioner hvad vi føler. Dette har enorme konsekvenser.

Gennem bevidst at efterligne den kropslige holdning, som tilsvarer sindstilstanden, kan vi til en vis grad fremkalde den. Præcis som det ydre påvirker det indre, påvirker det indre også det ydre. Din fantasi og din mentale kraft er meget vigtig i FigurSlank-behandlingen, hvor du meget levende skal se dig selv for dit indre i mange forskellige situationer. Jo flere detaljer disse tankebilleder indeholder og mere fantasifulde dine dagdrømme er desto nemmere bliver opgaven for dig.

Du vil Tro på Det Du Siger om Dig Selv

CBC sætter etiketten slank og tiltrækkende på dig, og får dig til at tænke på, hvordan det er at være slank, så du ikke forledes til at tro på dem som mener, at du ikke magter at gå ned i vægt.

Du vil ikke mere græde over det du har været – og er nu, men i stedet glæde dig over det, du skal blive. Dem, som siger, det klæder dig at være tyk, de lyver. Når du føler dig for tyk, så er du for tyk!

Se dig slank for dit indre allerede nu, mens du læser denne side, og gør noget ved det for din egen skyld. Vær egoistisk, fordi når du bliver tilfreds med dig selv, bliver andre det også. Se altid godt ud. Hvem siger, at kærlighed gør blind!

Du får en krop du kan være stolt af
1) Kostvejledning
Din personlige diæt sætter skub i vægttabet, og kostmodificeringen sørger for at vægttabet bliver permanent når du spiser mere og mere ernæringsmæssigt korrekt. Du bliver bevidst om nødvendigheden af at variere og balancere dine gamle kostvaner.
2) NEMS Elektroterapi
Dine muskler stimuleres og strammes ekstra op med de mest moderne apparater i lipo elektrotræning. En behandling med elektrotræning giver samme resultat som mange timers hård manueltræning. CBC’s apparat aktiverer også biofeedback-effekten, som er forklaringen på de hurtige målbare kropsforbedringer.
3) BodyShaping
Dit nemme program er skræddersyet til dine specielle figurproblemer. Du udfører dem der hjemme uden brug af træningsredskaber, for at stramme musklerne op efterhånden som du taber dine fedtdepoter.
4) Mindfulness
Du får hjælp og psykologiske støtte via CBC’s autosuggestions audioterapi, som giver dig al nødvendig motiverede information. Indlæringsmetoden er tilrettelagt således at du skal kunne overvinde alle tænkelige hindringer på vejen mod din drømmefigur.
5) Empowerment

Du Taber Dig med FigurSlank©!

  • FigurSlank© er en anderledes slankekoncept. Det ligner ikke noget du tidligere har prøvet, og jeg kan jeg forsikre dig, at denne gang vil du lykkes.
  • FigurSlank© går ikke ud på at ændre dine vaner eller at nægte dig noget. Med CBC’s “formel” behøver du ikke undvære alle de gode ting, du godt kan lide.
  • Ja, nu kan du fatte nyt håb, hvis du aldrig har kunnet opnå et varigt vægttab. Følger du CBC’s FigurSlankbehandling, sådan som jeg forklarer dig den, så lover jeg, at du vil kunne se resultater allerede om et par dage.
  • Jeg kender dig endnu ikke, men jeg er sikker på, at du bliver tilfreds med vægtforbedringen. Du vil se, at der åbner sig en helt ny tilværelse for dig, når du er blevet FigurSlank©.

Dine Bestræbelserne er ikke Forgæves!

Resultaterne viser tydeligt at CBC’s FigurSlank-coaching har stor indflydelse på det daglige velvære. Figurforbedringene er intet mindre end fantastiske, selv hos dem, der måske kun har fulgt en af delbehandlingerne. Det, der glæder mange endnu mere, er, at ændringerne synes at være permanente. Dine bestræbelserne er ikke forgæves, fordi du “glemmer” at følge levereglerne i nogle dage eller uger.

P.S. Sizero© kosttilskud m.m. er eventuelt inkluderet i prisen, og kan ikke købes eller benyttes af andre – end dem der coaches i FigurSlank©!

Ring 4055 8511, og hør nærmere, eller book FigurSlank nu!