Glamorøse vipper snyder du dig til

Øjnene anses for at være den mest udtryksfulde del af ansigtet, og dens skønhed overstråler alle andre kropsområder!

Lange og tætte øjenvipper gør dig uimodståelige. Hver eneste kvinde har følelser, men nogle af dem har øjne, som udtrykker deres følelser mere åbent og ærligt end andre. De er mere demonstrative og har mere udstråling. De ler mere. De knuser, blinker med øjnene og kæler. De hujer ved sport og leg, klapper begejstret til en koncert, og de græder i biografen og til bryllupper.

Forlængning af øjenvipper – lash extensions

Lash BuilUp er utroligt nemt, fordi de enkelt vippehår af ægte zobel holder almindeligvis tre til fire uger og maksimalt halvanden måned afhængig af valgt vippetype og vippelim. Jævnlig opfylding er nødvendig, fordi du naturlig mister øjenvipper dagligt. Du kan få vipperne i forskellige længder, buk, tykkelser og farver, så de passer perfekt ind blandt dine egne naturlige øjenvipper. Lash extensions er nemt at holde, og perfekt, hvis du ikke har ork til at lægge makeup. Men du kan benytte mascara med eller uden farve på de kunste enkeltvipper, for at gøre dig ekstra lækker.

Falske aka kunstige øjenvipper

Syntetiskte eller ægte hår af silke, mink eller zobel er limet sammen til en ranke eller buketter. De limes langs vipperoden for at give volumen og effekt til dine naturlige vipper, så de ser længre og tykkere ud, og holde enkelt dag eller aften. De er ikke ment til at holde til et brusebad, en svømmetur eller at sove med på. Det er måske overraskende at noget så småt, kan gøre en sådan stor forskel. Men det ser du når du kikker på modemagsinernes forsider, hvor du lægger mærke til hvordan kunstige øjenvipper tiltrækker sig opmærksomhed. De fleste bruger dem når de skal hollywoodere sig, men elsker du dem lige så meget som de prominente celebrities, så går du med dem hele tiden.

Prøv kunstige vipper jo før desto bedre

Lad ikke andre opfatte dig som rappenskralden, fejlfinderen eller den stædige, der ikke kan sige ja, nej eller måske; før du har fundet ud af, hvad det hele drejer sig om – hvorfor det må gøres, og hvorfor det må gøres på den måde. Ofte er det en naturlig generthed der står i vejen for at skabe harmoni i ansigtet, men lige så ofte er det et spørgsmål om ikke rigtig at vide hvordan og hvorledes, der leder enkelte til at ignorere betydningen af kunstige øjenvipper.

Dine vipper skal ikke se naturlige ud

Der er tidspunkter og steder, hvor hvert karaktertræk kan være værdifuldt. Men hvor mange ægteskaber er ikke blevet ødelagt af at ansigtet har antydet en forkert kritisk sans. Men det er heller ikke forkert at sige, at mange kvinder ikke gør det bedste ud af deres ansigt, fordi de ikke er klar over, hvilken enorm psykologisk indvirkning det giver, at have afbalancerede øjenbryn og indrammende øjenvipper.

Øjenvipperne er i fokus hele tiden

Men allerede i tyveårsalderen bliver øjenvippehårene færre, kortere og lysere, mens øjenbrynshårene bliver længere, stivere og lysere. Øjenvipper og øjenbryn visner hen med alderen, så de ikke ser ud af noget som helst; hårene bliver færre, stive og blege, men det kan der sagtens rettes på med lidt kunst og diskretion. Lad dem permanentfarve, så er du fri for mascara, og kan vågne hver morgen og ligne en forførende “steg” med strålende, smukke øjne. Hvis du svømmer meget, græder til sørgelige film eller ofte deltager i vilde fester vil du hurtigt opdage at en permanentfarvning er en god investering.

Dit ansigtet afslører din natur

Vi har et omfattende lager i hukommelsen til fortolkninger af alle slags ansigtsudtryk: kærlighed, had, lykke, vrede, sorg, glæde, sjov, alvor, nydelse, afsky, frygt, ekstase, smerte, stress, koncentration, utålmodighed, sløvhed, flirt, overraskelse, antipati og dusinvis af andre ansigtsudtryk, hvor øjenvipperne spiller en stor rolle. Det er forandringerne i din pande, øjenbryn, øjenlåg, kæbe, næse, læber og kind der danner disse billeder på sindsstemninger. Opfattelsen af dig som; ung – gammel, fåmælt – åbenmundet, blød – hård, slatten – stærk, snæversynet – frisindet, skarpsindig – studs, forvirret, nysgerrig, eller f.eks. en gnavpotte aflæses specielt i området omkring dine øjne.

Kunstige øjenvipper giver dig et frisk udseende

Det er alderen der sætter sine første tegn, og du ser ikke så ungdommelig ud længere. Ansigtet skifter karakter uden at du er helt bevidst om det, og dine ansigtstræk udtrykker måske ikke længere det du tror de gør. Hvorvidt det er et instinkt eller en bevidst handling – eller ganske enkelt modens magt eller gruppesamhøringhed – så forskønner kvinder sine øjenvipper for at fremhæve deres femininitet. Du har som alle andre kvinder har en enestående mulighed for at understrege eller ændre andres opfattelse af dine følelser, og din alder, med hjælp at kunstige øjenvipper.

Historen om øjenvipper

 • Androgyne øjenvipper i det gamle Egypten Begge køn brugte kohl og salver til at gøre vipperne mørkere, som også tjente til beskyttelse mod solens skadelige stråler. I tillæg brugte kvinderne også malakit på deres vipper, da de mente, havde samme virkning som et elskovsmiddel.
 • Fyldige øjenvipper i antikkens Rom Øjenvipper, der var lange, tykke, og buede var en eftertragtet skønhedstræk. Kvinder brugte kohl og brændt kork til at farve øjenvipperne. Øjenvipperne osede af sex, også ærbare kvinder havde sexede vipper for at bevise sin kyskhed!
 • Ingen øjenvipper i den sorte Middelalderen Panden blev anset for at være den smukkeste og mest erotiske element i en kvindes ansigt. Og for at yderligere fremhæve den, fjernede kvinderne ofte enten de fleste eller alle deres vippehår og øjenbryn.
 • Rødlige øjenvipper i Middelalderen Rødgyldent hår som dronning Elizabeth havde var en vogue, og kvinder farvede deres øjenvipper for at ligne hende. Det var ikke en accepteret skik i samfundet, og i særdeleshed ikke skarlagensrød, som var de frafaldne kvinders farve. Kvinderne gjorde det alligevel i yderste hemmelighed, og de bruge sod fra pejsen sammen med knuste røde bære.
 • Romantiske øjenvipper i senromantikken Kosmetik blev langsomt taget i brug på slutten af 1800tallet, dog var hjemmelavede præparater og eliksirer stadig almindelig. Den første mascara blev udviklet af Eugène Rimmel, dronning Victoria’s parfumeur, og bestod primært af kulstøv og vaseline.
 • Øjenvipper som lærredets filmstjerner Mange kvinder lavede fortsat deres kosmetik på køkkenet, selv der fandtes færdige produkter. Mabel Williams opfandt “Lash-Brow_Ine” i 1917, bestående af vaseline og olier for at give glans, og blev Mabelline brandet over alle brad det næste tiår. Falske øjenvipper blev opfundet i 1916 til stumfilmens divaer, som spillede på det visuelle. De kunstige øjenvipper blev dog først rigtig populære i 30’erne.
 • Superkrumme øjenvipper i 20’erne og 30’erne Vippetangen kom på markedet i 1931, og lignet dem vi har i dag. Kurlash blev meget populær, fordi den bukkede øjenvipperne på få sekunder, og var relativt billig. I 1933 omtales mascara for første gang, og Maybelline var først med et billigprodukt til 10 cent.
 • Vandafvisende øjenvipper under krigs- og efterkrigsårene I denne periode var trenden katteøje med eyeliner på øverste vippekant og øjenvipper i tæt vifteform. Vandfast blev markedsført, og blev særdeles populær – og er det fortsat. Revlon var først ude med et hylster og spiralbørste i 1958.
 • Groovy øjenvipper i 60’erne og 70erne Revlon var i 1960 først ude med farvede “Brush on Mascara” i lilla og mørkegrøn. Dramatiske øjenvipper var det store hit, og der blev malet vippestreger på de nederste øjenvipper for at ligne datidens topmodel Twiggy, og vandbaserede mascaraer kom på mode.
 • Naturlige øjenvipper i 80’erne og 90’erne Blank mascara der ikke smittet af var i høj kurs, men også mascaraer i alle regnbuens farver var også populært, og blev til og med brugt effektfuld i håret.
 • Øjenvipper lige nu er totalt valgfrit Du kan gå med lige de øjenvipper du vil have. Du kan vælge og vrage i naturlige eller kunstige øjenvipper i den farve du elsker, og den tykkelse og længde du fortrækker.
Ring 4055 8511, og hør nærmere, eller book øjenvipper nu!