Voks ufeminin hårvækst væk Få en sensuel delikat hud uden generende hår de forkerte steder

Kvinder fjerner det meste af sin kropsbehåring for at gøre sig mere ungdommelige, tiltrækkende og sensuelle. En glat og blød hud over hele kroppen anses for sexet, men hudplejen tager som alt andet tid.

Det er ulækkert at være lodden

Lange, mørke og tætte kropshår forbindes med maskulinitet, mens en glat og hårløs hud er feminint og delikat. Men gør du denne ekstra anstrengelse vil du føle dig virkelig sikker i de mere “afslørende” situationer. I de lange og mørke vintermåneder lader meget af kropsbehåringen sig skjule af de mange lag tøj. Det er værre om sommeren med T-shirts, kortærmede bluser, shorts, kjoler og nederdele uden nylonstrømper, men højtskåret undertøj og badetøj gør heller ikke loddenhed lettere.

Kropshår og historie

Ellinor af Aquitaine, mor til Richard Løvehjerte, fik hver morgen fjernet alle hår på kroppen med pimpsten og en blanding af kridt og arsenik før hun fik tøj på, som det den gang sømmet sig for en kvinde af hendes stand. Kvinders kropsbehåring ansås for dårlig smag, og på en lav moral. De skulle væk hver dag, og aldrig så meget som anes. Ægyptiske kvinder benytter sig den dag i dag af sugaring hele ugen før sit bryllup, og bruden beholder kun håret på hovedet og øjenbrynene.

Nogen ønsker hår under armene tilbage, men…

Unge piger begynder allerede tidligt i teenage-årene at barbere sig i armhulen, som er et must hvis deodoranten skal virke effektivt. De ønsker sig i dag som den gang en tillokkende, silkeglat og fløjlsblød hud. Der er ingen undskyldning for pels på arme og ben, flipskæg under armhulerne eller en urskov udenfor trussekanten!

Mange forskellige hårfjernigsmetoder

Valget afhænger af dine personlige oplevelser af hvad der er behageligt og bekvæmmeligt for at skabe en babyblød og hårfri hud. Irriterer hårene dig meget eller vokser enkelte af dem indad skal de helt væk med diatermi, selv om der kun er ganske få. Overflødige og skæmmende hår i ansigtet bør altid fjernes af en professionel, hvis du er meget plaget af hårvæksten.
Selv om du har benyttet dig af en metode hele dit liv, og er tilfreds med den, er det måske værd at udprøve de alternativer der forefindes – du vil måske komme frem til at de er enklere og mere effektive.
Det er en temperamentssag, hvor ofte du vil have dine uønskede hår fjernet, men en gang om måneden er at foretrække i gennemsnit.
Jeg kan forsikre dig, at hårene hverken bliver stivere, tættere eller mørkere ved regelmæssig voksbehandling – heller tværtimod. Det gør heller ikke ondt, når du først har prøvet det og vænnet dig til fornemmelsen. Det kan næsten sammenlignes med at få fjernet et plaster fra huden.

Nem og hurtig hjemmebehandling er ikke optimalt

Barbering hjemme i badeværelset er måske nemt og hurtigt. Et par ture med høvlen og huden føles fin og blød, men lad dig ikke snyde. Fornemmelsen af den bløde hud varer bare en dag eller to før du igen må til kniven, og du risikerer også de uundgåelige grimme snit og sår i huden på de steder hvor det er besværlig at komme til selv. Hårene vokser ikke hurtigere efter en barbering, men når hårstråene skæres af midt på den tykke del lige over huden føles det som om de kommer kraftigere tilbage og i større mængder.
Elektrisk barbering eliminerer mere eller mindre disse småskrammer, men resultatet er ikke så godt. Inden et par dage gror skægstubbene skarpere frem end tidligere.
Kemiske hårfjerningscreme, lotions, -skum eller -gel til hjemmebrug er langsomme. De kan lugte ubehageligt, og de kan forbrænde huden, men de er smertefrie. De opløser hårene lige over hudoverfladen hvor det er tykkest. Metoden bør ikke benyttes i ansigtet, og den bør helt undgås hvis du har en sensibel hud. Genvæksten er ikke lige så hurtig som ved barbering, den sker på fire dage, men ellers sker den på samme måde, og du må vente en hel uge før hårene er lange nok til at metoden skal virke igen. Huden føles næsten lige så ru, og hårstubbene kikker mørke frem igen efter kort tid.
Blegning kan også være en behandlingsmulighed for kvinder med en meget fin og mørk behåring. Brug et produkt som er fremstillet specielt til det kropsområde du fjerner hår fra, og følg virkningstiden nøje. Du fjerner ikke hårene, men de kamufleres i nogle uger før den mørke genvækst igen bliver synlig. Metoden kan være smertefuld, og den kan irritere din hud.

Hårfjerning der virker

CBC’s professionelle voksbehandling efter de sidste nye teknikker har langtidseffekt. Den moderne rollon-voks er et unikt hårfjerningssystem, som giver fantastiskt gode resultater. Hårfjerning har aldrig nogensinde været så delikat og enkelt af ben, arme, bikinisnit, overlæbe og kind. Systemet kan få andre voksmetoder til at virke forældede og besværlige med deres sydende og klistrede voksbeholdere, spatler, og risiko for brandsår. Alle disse gamle småproblemer med de traditionelle hårfjerningsmetoder er nu endelig en sag blot. CBC’s delikate rollon-patroner med den perfekte temperatur gør det mulig at få en nøjagtig og kontrolleret påføring af voks på ethvert kropsområde.

Voksbehandling skridt for skridt

Huden påføres først en renselotion. Denne effektive renselotion klargør huden for voksing. Et strøg med rollon-applikatoren er nok til at få et sammenhængende og jævnt vokslag på huden. Voksen indeholder kun naturlige ingredienser, og den er helt fri for odør. Den er så effektiv, at det kun er nødvendig med en tynd film for at opnå et perfekt resultat.
Derefter fjernes eventuelle spor af voks fra huden med en koncentreret after waxing cleanser. Voksbehandlingen afsluttes med en skin conditioner for at eliminere alle spor af rødhed, og et solfilter giver ekstra beskyttelse. Den giver en herlig kølende og beroligende effekt på huden – og giver den ekstra glans og smidighed.

Væk med det hele

Du kan få fjernet hårene med voks fra top til tå – med undtagelse af øjenområdet – bare hårene er i hvilefase og ca. 3 – 5 mm lange. Regelmæssige voksbehandlinger kan resultere i en mindre gevækst, fordi mange af hårsækkene efterhånden ødelægges og dør, men hårets tykkelse og opbygning har afgørende indflydelse på denne sidegevinst.
Hårene kommer ikke tilbage før efter godt to måneder, fordi alle hår trækkes helt ud nede ved hårroden. Alle de mindste små dun er også med, så huden er glattere for længere tid af gangen end ved andre hårfjerningsformer.
Genvæksten i modsætning til de andre metoder bliver mindre, blødere, finere og mindre synlig, da de nye hår bliver normalt tilspidsede og runde i toppen. Voksen fjerner ikke kun hårene men også de døde hudceller, som ved en ansigtsbehandling, derfor føles huden glattere, blødere og mere sensuel.

Læs mere om kropsbehandlinger
appelsinhud
massage
hårfjerning

Ring 4055 8511, og hør nærmere, eller book voksbehandling nu!