HudAnalysen bestemmer Valg af AnsigtsBehandling

Du bør få typebestemt din hud med en hudanalyse før du bestiller hudpleje eller køber hudprodukter, så du kan få den mest effektive ansigtsbehandling, der passer til din særlige hudtype!

 

”Hvilken hudtype har jeg?”

 • Normal hud
  Din hud er blød som fløjl og glat som silke uden urenheder eller tørre partier, og uden synlige porer. Dit heldige asen :-)
 • Fed hud
  Din hud skinner, og ser blank og fedtet ud, som betyder at den producerer for meget naturlig olie, sebum. Huden er ofte ”uren” med akne og hudorme.
 • Tør hud
  Din sensible hud skaller, og den sprækker nemt om vinteren. Den producerer ikke tilstrækkelig med sebum, og huden føles stram.
 • Sensibel hud
  Din hud reagerer på enkelte skønhedspræparater ved at skalle af, og blive rød eller meget tør på enkelte områder om vinteren.
 • Kombineret hud
  Din hud har både tørre og fede områder. Det mest almindelige er fede felter langs ansigtets midterlinie, panden, næsen og hagen – med tørre kinder.

 

”Hvordan plejer jeg min hud?”

13-19 år. Det er vigtigt, at du lægger grundlaget for en flot hud i teenageåren. Hormonændringer kan føre til en overdreven talgproduktion, og dermed en fedtet hud med urenheder.
Din bløde hud ændrer sig, når du er midt i teenageårene, den bliver grovere, porerne udvides og flere urenheder dukker op.
Disse skavanker kan være meget generende, men de kan holdes nede med ansigtsmasker, omhyggelig pleje og rengøring af huden.

20-29 år. Hvis du kommer ind i faste hudplejevaner i 20’erne, vil det betale sig resten af livet, og du kan beholde dit ungdommelige udseende længere.
Hormonniveauet er fremdeles højt, og talg- og svedproduktionen kan være endnu mere virksom end i teenageårene, således at urenheder og fedtet hud kan volde problemer.
Men omkring de 25 begynder huden ofte at blive mere tør, og du må beskytte den mod for tidlig aldring.
Uanset hudtype er det vigtig at holde huden velforsynet med fugtighed. Huden skal rengøres for at ikke få et mat udseende.
Ansigtsmasker og slibning bliver nu mere nødvendig for at fjerne døde hudceller.

30-39 år. I 30’erne skal du være på vagt over for tør og for tidlig aldrende hud.
Prøv at modstå fristelsen til at få for meget sol, og sørg for at du får nok “hud”-vitaminer A, E og D.
Hudtypen og hvor hurtigt din hud ældes er genetisk og kønsmæssigt bestemt, men fine rynker og andre tidlige tegn på alder viser sig nu.
Talgproduktionen mindskes gradvis, så du behøver ikke længere koncentrere dig så meget om at afhjælpe fedtet hud.
Dine hudplejevaner skal lægges om i et andet spor. Der er større behov for rensning og rigelig tilførsel af fugtighed til den tørre hud for at bevare huden sundest mulig.
Der er fortsat brug for opstramning og slibning af huden.

40-49 år. I 40’erne viser alderen sig nu for alvor med tydelige linjer omkring øjne, mund og næse. Hvor dramatisk det udvikler sig afhænger af arv, bestråling og hvor meget huden har været plejet.
Musklerne på siden af ansigtet, langs kæbelinien og i halsen er blevet slappere.
Huden mister sin spændstighed og porerne bliver grovere.
Talgproduktionen er nedsat, så huden er blevet mere tør, eventuelt med anfald af rødme med karudvidelser og ødem, og har tilbøjelighed til at skalle af.
Huden kræver nu meget pleje for at holde sig så flot som mulig.
Øjen- og halsområde skal have ekstra opmærksomhed.

50-59 år. Klimakteriet vil have mange negative indvirkninger på din hud i 50’erne.
Du bør derfor pleje den efter alle kunstens regler og tilføre rigelig med fugtighed for at kompensere for den ekstra tørre hud.
Du får oftere end før behov for at slibe døde hudceller væk.
Du oplever måske, at en lidt større ansigtsbehåring, og sprængte blodkar kan dukke op, men det kan fjernes med diatermi.

60+ år. Uanset hvor godt du har plejet dit ansigt, vil det nu begynde at vise tydelige tegn på alder efter de 60.
De naturlige proteiner, kollagen og elastin, som giver huden spændstighed, begynder at nedbrydes, så linjerne i ansigtet bliver dybere, kæbe- og halslinie slappes og huden bliver tør.
Intet hudplejeprogram virker effektivt med mindre huden er fuldstændig ren.
Først når huden er renset for makeup, urenheder, fedtafsondringer og døde celler, kan de værdifulde ingredienser, som hudplejepræparaterne indeholder, passere gennem porerne og trænge videre ned i de underliggende lag af huden, hvor virkningen foregår.

 

Virker ansigtsbehandlinger?

Du har sikkert set eller hørt én i hvid kittel videnskabelig udtale at creme, masker o.l. samt ansigtssbehandlinger overhovedet ikke virker.

Til det vil jeg sige, at siden jeg åbnet min skønhedsklinik Copenhagen Beauty Club i ’83 har jeg set mange velplejede kvinder snyde mig femten år med deres alder, men jeg har altid kunnet vurdere alderen på en forsømt og uplejet hud inden for ganske få år.

Rigtig og regelmæssig hudpleje gør din hud smidig, silkeglat, fløjlsblød, mindre rynket og i stand til at modstå angreb fra vejr, vind, sol, lys, forurening, indeklima, stress m.m.

 

Hvad er en professionel ansigtsbehandling?

Det findes simple regler for ansigtsbehandlinger, som kan sammensættes af mange slags moduler og udføres på mange måder, og har derfor forskellige navne.
Ansigtsbehandlingen kan bestå af manuelle metoder, eller med apparater.
Det kan bruges meget dyre præparater eller rimelige, men principperne er stort set de samme hos alle godkendte CIDESCO-kosmetologer, men de forskellige hudtyper behandles på forskellige måder med forskellige præparater.

Det er en god idé at få en hudanalyse, hvis du ikke er fortrolig med hudpleje, for at få kundskab om din hud, og hvordan den skal plejes.

Du bør få testet din hud med jævne mellerum, fordi det er sjældent du skal fortsætte med de samme produkter eller behandlinger i al evighed.

Din hudtype vurderes ud fra urenheder, porenes størrelse, mangel på fugt, mængden af fedtstof, alderstegn, ar, karudvidelser, eksem, sensibilitet, pigmentforandringer, markeringer, og de frie radikalers hudskader m.m. før det kan træffes et valg af et eventuelt behandlingsforløb.

Du kan gå til en simpel ansigtsbehandling á la carte, der ikke tager ret lang tid, eller til FaceNursing, hvor alt er tilpasset DIG med det ypperste af moderne maskiner og avancerede præparater.

Læs mere om ansigtsbehandlinger
facenursing
antiage
photon
hydrogel

Ring 4055 8511, og hør nærmere, eller book en hudanalyse nu!