Snyd dig til lange flotte negle

Helt op til vore dage var smukke hænder og negle de ubeskæftigedes og privilegeredes eksklusive domæne; de udearbejdende kvinder og husmødre måtte affinde sig med simple og usmykkede negle.

I dag er det anderledes, fordi enhver kvinde kan have yndefulde og elegante hænder – og ikke kun hende som bliver opvartet dagen lang. De fleste kvinder ville ikke drømme om at gå udenfor en dør uden sin makeup, men det er forbavsende hvor mange som glemmer at give sin negle den samme pleje og omtanke.

Negle der bliver lagt mærke til

Det findes ikke noget mere distraherende end en hånd med fire flotte negle og en der er knækket. Du har sikkert også mærket at førstehåndsindtrykket bliver siddende længe efter at man har ændret opfattelse. Og lige så hurtig en velplejet hånd kan åbne døre, kan en forsømt hånd lukke den igen.

Der bliver lagt meget mærke til dig, når du har lange, flotte og velplejede negle – og vist er det smukt. Men hvis naturen ikke har udstyret dig med stærke negle som aldrig revner, knækker eller som holder sig lige lange på alle fingre kan du i dag skaffe dig negle, som de rige og berømte, ad kunstig vej.

Du kan få dine negle forstærket, men også forlænget med et stort udvalg af materialer. Og du vil også helt sikkert komme til at elske dine kunstige negle, når du først har prøvet det en gang. Det kan være både rart og sjovt med de rosende kommentarer du får for dine evigt perfekte negle.

Den lille misundelse

Du vil tit komme ud for at dine “rivalinder” spørger, om hvordan du kan holde dem så pæne, og om det virkelig er dine egne, som er så flotte. Men du behøver jo ikke fortælle det, hvis du ikke er meget for at indrømme at de ikke er dine egne, for det kan ikke ses.

Meget lange negle er ikke længer noget der kun hører til luksuspigerne på sosiale medier eller på film eller i magasiner. Lange negle er i dag heldigvis helt almindelig hverdag for masser af ganske almindelige kvinder.

Også for de kvinder, der arbejder meget med deres hænder og negle, og som måske har forsvoret, “at sådan nogle tøse-negle kan jeg hverken holde eller arbejde med!” Vist så. Især, hvis de er kunstige.

Det har i langt tid været lige så naturligt for amerikanske kvinder at få forstærket, forlænget eller efterbehandlet sine negle en gang om ugen, som det f.eks. er at børste tænder morgen og aften.

Mange teknikker og materialer

Der udvikles daglig udvikles nye, bedre og naturligere produkter til lange negle. De laves så naturtro at selv ikke din værste fjende vil opdage din hemmelighed. Selve den kunstige negl af plastic, fås i mange former og størrelser, og passer perfekt til enhver negleform. Efter at den er limet på kan de dækkes af akryl, gel eller et andet materiale for at blive endnu stærkere, eller de kan ganske enkelt lakkes.

Få lavet flotte lange negle i forbindelse med f.eks. din ferie, bryllup, fødselsdag, nytårsaften, jobinterview, til en tur i byen eller til en stor fest. Det ser fantastiskt flot ud, både med og uden lak.

Hop med på det lange look fra Hollywood du også. Få lavet de flotteste kunstige negle i den længde du selv ønsker. Så behøver du ikke længere bekymre dig for negle der knækker, flosser, brækker eller bides ned. De kan holde i flere uger før de skal repareres eller fjernes, alt efter hvilken metode der er blevet benyttet, og hvor meget du selv passer og plejer dem der hjemme.

Enkelte af metoderne kræver efterbehandling og påfyldning hver eller hver anden uge, så der ikke bliver nogen synlig overgang mellem neglebånd og den kunstige negl. Du behøver ikke være nervøs for nogle tykke, uhandy og unaturlige negle, som nemt falder af.

CBC’s Nails BuildUp

De vil holde selv til ret hårde stød og belastninger. Men generelt skal de skånes for stærke temperaturændringer, og du behøver jo heller ikke at skrælle appelsiner med dem, vel?

Hele processen med at lave dine kunstige negle kan tage godt to timer, men så holder de også til både opvask, og andre daglige gøremål. Har du været så uheldig at knække en af dine egne negle kan den nemt repareres på en halv time.

Det er klart, at du skal vænne dig lidt til neglene i starten, og selvom du står ved et kasseapparat, så vil de ikke virke generende på dit arbejde. Det går helt fint, for faktisk er de kunstige negle utrolig stærke. Det eneste, du selv skal gøre, er at file siderne og længderne efter et par uger, når dine egne negle er begyndt at vokse ud.

Samtidig er det en stor fordel, at dine egne negle vokser under beskyttelse. De vokser måske ikke hurtigere, men de bliver i hvert fald stærkere og mere holdbare.

Dine hænder er dit bedste visitkort

Men de sladrer desværre om din verden. Derfor er det en tilfredsstillelse for mig at give dig mere selvtillid ved at lave dine hænder flotte med lange negle. Du kan med god samvittighed forkæle dig selv med det lækre amerikanske manicure-look.

Hvis du arbejder i et servicefag er det dejligt at have velplejede negle og indbydende hænder, måske ligefrem nødvendigt. En af mine medlemmer, der arbejder som bartender på en natklub, mangedoblede sine drikkepenge efter, at hun fik lavet kunstige negle.

Så det betyder virkelig meget at du har en flot og velplejet hånd. Naturligvis koster det penge, men de nye negle er absolut pengene værd. Du får pænere hænder, og så holder lakken meget længere på kunstige negle, så du også begejstret vil begynde at anbefale kunstige negle til dine medsøstre.

Nailart for viderekommende

Hvis du tror du har set alt hvad der er at se her i verden må du tro om igen. Der er altid noget nyt at udforske, og alt kan tilsyneladende lade sig gøre. Ved du f.eks., at du kan få dine negle piercede (boret hul igennem), og få indsat små guldringe? Negledekorationer er noget for de rigtig “hårde negle”, kvinder som ikke er bange for andres meninger og deres fordømmende moral, og som godt kunne tænke sig at vække opmærksomhed og få mænd og kvinder til at kikke uhæmmet.

Men også businesskvinden kan give liv til den måske lidt triste kontordragt med en diskret pynt på en enkelt negl. Bruden vil i hvert fald se helt og aldeles bedårende ud med blege pastelnegle pyntet med hvid blonde, perler eller andre “uskyldige” materialer. Prøv at få en eller flere negle udsmykket næste gang du skal i byen, ud at rejse, til fest eller måske “kun” til hjemmehyggen, og afvent reaktionerne. Du vil blive glædelig overrasket….

Smukke ædelstene (både rå og slebne), skinnende mineralstøv, strålende glitter, eksotiske fjer, og farverig konfetti er kun et lille udvalg af det fancy ekstra du kan pynte dine negle med, men du kan også gøre det vildere med slangeskind og dekaler.

Hvad med hologrammer, graffiti eller metalstriber og folier i alle farver og størrelser. Dekaler ligner f.eks. håndmalede symboler og billeder eller airbrush malerier. Men du kan også få rigtige smykker til dine negle.

Forestil dig du gør hvad du gør til daglig – leder et forretningsmøde, serverer, mixer drinks, spiller klaver eller deler spillekort ud. Tilskuernes øjne kan ikke løsrive sig fra dine hænder. Dine perfekt manicurerede negle udsender små lysglimt som de forhekset kikker på. Din skønhed er blevet radikalt forstærket med et lille diamantcharm som hænger i din negl.

“Gold Nail Jewelry is becoming a girl’s best friend”. Din udsmykning begrænser sig ikke længer til ringe, ørenringe, armbånd eller halskæder af guld: Nu kan du også få charms, studs og danglers (tingel & tangel) til dine negle. Neglesmykkene varier fra det meget enkle til det ekstraordinære, fra det søde, skægge til det elegante og smagløse.

Neglesmykker kan bæres af alle typer kvinder, fordi de findes i så mange forskellige former, men de passer bedst til hende som våger at være anderledes. Spørg efter mit neglesmykkekatalog, og se selv efter om der ikke også skulle være et som passer til dig, og jeg bestiller det hjem for dig. Du bliver måske så betaget at du ønsker dig et neglesmykke til arbejde, et til weekenden og et til ferien.

Let Your Fingers Do The Talking

Hvem behøver lange, lækre negle? Lægger folk mærke til dine hænder? Ja, de gør. Millioner af amerikanske kvinder ved at hænderne er et af deres smukkeste attributter. Kunstige negle er ikke længere kun for de rige og berømte fra showbusiness, og for den travle executive eller manager hvor et professionelle image er essentielt.

Nej, nu er de så realistiske selv uden neglelak at alle typer af kvinder går med dem. En god manicure er i dag på samme måde som en god hårklip og en fejlfri teint grundlæggende for at du skal have det godt med dig selv.

Om du vælger glamourøse negle lakeret i en knockout farve, eller det mere diskrete naturlige look vil du føle dig mere selvsikker med velplejede hænder.

Ring 4055 8511, og hør nærmere, eller book kunstige negle nu!