Makeup gør alle ansigter smukkere

Vi vil nødig indse at vi tiltrækkes af det der er smukt, fordi det ikke er helt legalt at være visuel, men ikke desto mindre er de fleste mere visuelle end de selv syntes er sympatisk. Makeup er derfot helt nødvendig i et benhårdt konkurrencesamfund!

Ansigtet er vigtigt ved ikkeverbal kommunikation, som du kan nemt udnytte med brug af lidt eller meget makeup. Vi ved godt at det ikke er udseendet det kommer an på, men alligevel lader vi os tiltrække af et smukt udseende. Vi charmes lettere af smukke mennesker, finder os i mere af de smukke, og vi har alle en helt klar opfattelse af hvad det vil sige at være smuk.

Vi ved også alt om hvor meget det betyder at se godt ud, ikke blot fordi det glæder en selv, men også fordi omgivelserne reagerer på os. Vi kan alle sammen godt lide at blive rost for vores udseende, men det forhindrer os ikke i at blive forlegne, fordi vi har sympatisk nok lært at det ikke reelt har den helt store betydning, eller har det?

Makeup og kropssignaler

Makeup signalerer personlighed, vækker opmærksomhed, og kan forstærke den tillokkende virkning på det modsatte køn. Enhver er i stand til at forestille sig hvad røde læber skal signalere, og det er helt sikkert ikke et “Lad mig være tegn”, men i høj grad et tegn på vitalitet, kraft og frugtbarhed. Desuden er voksne kvinder er oftere langt mere glade for røde læber end de helt unge. Måske fordi den voksne kvinde ønsker at signalere at der er masser af kraft tilbage.

Et specielt sminket ansigt er et tegn på at kvinden trives med sig selv. Og at hun tør understrege sin personlighed ved at sætte yderligere fokus på sit ansigt ved hjælp af makeup. Kosmetik kan manipulere med dit psykiske velbefindende, og makeup har stor indflydelse på din psyke. Og uanset om du syntes om det eller ej, så er makeup i stand til at give dig en følelse af velvære, som er helt uvurderlig.

Hvad enten du vil det eller ej, så bedømmes du i høj grad på dit udseende og fremtræden. Du bedømmes ikke på fra hvilken familie du kommer, men på hvem du selv er, fordi der er ikke ret mange der ved noget om din slægt og fødeegn. Netop derfor er vigtig at være noget i sig selv, og hvad er det første man ser, nemlig facaden. Bliv ikke forvirret af hvem du er, eller hvem du tror du er.

Makeup er perfekt til at forbedre

Mange piger er desværre uopmærksomme på hvor stor betydning et velplejet udseendet har uanset deres alder, livsstil og sundhedstilstand. De negligerer mindre pletter på skønheden som trivielt og uinteressant, og fokuserer i stedet på eventuelle sygdomme eller nedsatte fysiske funktioner.

Set fra den vinkel er knopper, bumser, pigmentforskelle og kapillærudvidelser bagateller, ufarlige og trivielle. Ikke desto mindre er det et problem, hvilket kan føre til mindreværd, usikkerhed, manglende socialt engagement, og på den måde trække andre og langt værre problemer med sig.

Det er interessant at iagttage hvordan vi opfører os overfor dem der adskiller sig ved ikke at være gjort i stand. Det triste for denne stigmatiserede person er at blot en enkelt lille plet på skønheden kan blive noget generelt, forstået på den måde, at de der er mærkede opfattes som værende i besiddelse af en defekt karakter samt lavere social status.

Det er almindeligt kendt, at det er en fordel at være smuk, fordi hvordan kan noget smukt være ondt? Når smukt er godt må det modsatte nødvendigvis være at grimt er stygt. Fysiske uattraktive har ofte vanskeligere ved at få uddannelse og job, de har færre romancer og vanskeligere ved at blive gift.

Skønhed er måske overfladisk og ikke dybere end huden er tyk, mens det at være uheldig er i den grad et handikap som når helt ind til knoglerne. Hudens udseende, farve, markeringer og struktur afgør i høj grad om du opfattes som sjælden, nogenlunde eller smuk.

Social status bestemmes af skønhed

Det er nok en myte at skønhed afgøres af øjet som ser, fordi i et hvert samfund findes der en definition på idealet, som hver person måles ud fra. I skønhedskonkurrencer har mænd og kvinder, unge og gamle en koordineret opfattelse af hvad skønhed er. Hvem som er mindre smukke, og hvem som er totalt uattraktive. Det skaber et meget lille spillerum, da reglerne er snævre og meget strikte.

Den fysisk uattraktive har en social sygdom, som truer personens velbefindende. Det kender man fra alle kulturer og til alle tider. Mennesker med et uattraktiv udseende er ikke lige dem man trækker ind til sig og kysser og kæler. I det Gamle Testamente er beskrevet hvordan Gud tester Jobs trofasthed ved at gøre ham frastødende, så han bliver udstødt af det sociale sammenhold.

Selv i dag føler mennesker sig ikke vel i lag med uattraktive mennesker. Spørgsmålet er så hvorfor netop ansigtet har denne enorme magt til at dominere sociale forhold. Det er dog reelt kun 5% af den totale kropsoverflade, og alligevel er ansigtet så bemærkelsesværdig vigtigt. Udtryk som “På mit glatte ansigt” er en bekræftelse på at ansigtet har enormt stor betydning.

Udover andre ting er ansigtet vigtigt ved ikkeverbal kommunikation, fordi det informerer os om personens køn, status, alder, helse, personlighed m.m. Blandt andet signalerer f.eks. store runde øjne umiddelbart noget barnligt, imødekommende, optimistisk og glædeligt.

Vi føler os alle tiltrukket af mennesker som åbner op og vil lukke os ind. Derfor er makeup en vidunderlig tryllestav, fordi ved hjælp kosmetik kan der også skabes imødekommenhed til hende som ikke har den fra naturens side.

Spil på dit køn

Kosmetik kan også få dig til at virke mystisk, tillokkende og sensuel. Det er i dag muligt at opfylde så at sige alle ønsker. Det er vidunderligt at vi uanset indkomst ikke behøver at stå tilbage for muligheden for at se godt ud. Blot er det naivt at tro at det ikke betyder noget. Det er vigtigt at se godt ud.

Makeup giver dig værdighed og selvværd. Du bliver stolt af dig selv og dine fortrin, hvilket betyder at du udstråler glæde og imødekommenhed, og derved opnår respekt. Du kan gå til livet, behøver ikke at gemme dig, men se livet i øjnene, og vise dit ansigt med oprejst pande. Makeup er en gave til dig, som du bør bære og glæde dig over, fordi det betyder virkelig noget at se godt ud til daglig.

Det er selvfølgelig dejligt, at de kendte fra tv, film, sociale medier og magasiner er blevet mere jordnære end tidligere, for det får en hel del kvinder til at føle sig mere tilfredse med deres eget udseende. På den anden side gider vi vel heller ikke gå i biografen eller studere modeblade, hvis stjernerne og modellerne bare er en kedsommelig afspejling af os selv.

Det hele handler om håb og fantasier, hvor hudpleje og ansigtsbehandlinger er en realitet og makeup ren magi. Desuden er denne specielle makeup ikke beregnet til supermarkedet lørdag formiddag. Du lægger denne type makeup for at føle dig super feminin.

Den måske vigtigste og mest spændende begivenhed i dit liv er din første rigtige karrieremakeup. Mange forestiller sig dette øjeblik så længe og intenst at de bliver helt opstemte af selve tanken at virkeliggøre det indre mentale billede. Men du skal selv tage afgørelsen om det overhoved skal ske.

“Hvad gør jeg først?” Det lyder mærkelig, men de fleste kvinder ved faktisk ikke hvor de skal begynde, men det ved CBC.

Ring 4055 8511, og hør nærmere, eller book makeup nu!